Wkano

Hvordan trekke en ungdomsskole konfirmasjonen prank

Du har noen få dager igjen til å ha en stor latter for de årene av ungdomsskolen. Hvorfor ikke gjøre det helt på slutten av skolen?

Trinn

Hvordan trekke en ungdomsskole konfirmasjonen prank. Hvis du trenger en dekkhistorie eller alibi, tenke på en god tid i forveien.
Hvordan trekke en ungdomsskole konfirmasjonen prank. Hvis du trenger en dekkhistorie eller alibi, tenke på en god tid i forveien.
 1. 1
  Brainstorm. Opprett eller låne så mange ideer som du kan for prank din. Velg den mest fremtredende offentlig figur eller et ikon for maksimal effekt. Sørg for å planlegge ut hver minste detalj. Et forslag (Skriv noe i plenen gjødsel, når det vokser skolen vil ikke være i stand til å få det ut.)
 2. 2
  Evaluer dine ideer. Eliminere noen ideer som involverer ødeleggelse av eiendom, personlig angripe noen eller kan få deg kastet ut av skolen.
 3. 3
  Hvis du trenger en dekkhistorie eller alibi, tenke på en god tid i forveien. Det bør være en vanlig historie, vil noe annet trekke mistanke.
 4. 4
  Rollespill prank ut i ditt sinn. Tenk på hvordan det vil se ut fra andres (lærere, elever, foreldre) perspektiver fra start til slutt. Bruk denne aktiviteten for å avgrense plan.
 5. 5
  Gjennomføre prank uten å trekke mistanke. Hvis ideen innebærer å innhente mange materialer, starte tidlig og bygge opp sakte.

Tips

 • Det er lett å komme opp med en idé som er morsomt for deg eller dine venner, men er i siste instans en dårlig idé. Det er mye vanskeligere å komme opp med en idé som andre vil finne morsomt og tar som et godt naturbaserte spøk. Så gi deg selv god tid til brainstorming.
 • Hvis du ønsker partnere i prank din velge noen du vet du kan stole på som en beste venn av kjæreste / venninne
 • Hvis du ikke ønsker å bli fanget eller komme i trøbbel beste alternativet er å planlegge og gjennomføre prank helt alene. Ikke fortell noen. Dette vil trolig være veldig vanskelig å gjøre.

Advarsler

 • Sørg for at prank er morsomt, ikke noe dumt eller farlig. Mest alt du tenker på kan være mot noen lov, eller i det minste få deg i trøbbel med skolen eller foreldrene dine. Hvis du har såret mennesker eller eiendom stedet for å gjøre dem til å le, vil det være mer sannsynlig at de vil forfølge alvorlig handling mot deg.
 • Hvis du tror du er trygg fra å komme i trøbbel fordi du er "allerede ferdig med skolen", du tar feil. Du er ikke trygg og skolestyret kan fortsatt redigere sine poster og disiplinere deg. Så velg din prank med dette i tankene.

Ting du trenger

 • Stramme lepper.
 • En følelse av humor (som andre setter pris på).
 • Sneakyness og en god hjerne:)