Wkano

Hvordan å hoppe skolen

Hvis du vil hoppe over skolen, er dette artikkelen for deg! Husk imidlertid at noen av disse teknikkene fungerer kanskje ikke hvis du har spesielt intelligente foreldre.

Trinn

Hvordan å hoppe skolen. Trekk ut din matte bok eller logge deg på hvor du gjør arbeidet ditt.
Hvordan å hoppe skolen. Trekk ut din matte bok eller logge deg på hvor du gjør arbeidet ditt.

Ikke å vekke foreldrene dine

Dette er ganske enkelt hvis du gjør det nøye. Men dette vil ikke fungere hvis foreldrene dine er de som våkner du opp til å bli klar for skolen. Først må du ta vekkerklokken eller mobiltelefon, og bare endre tiden før du går i dvale. Men bare endre tiden rundt 1-2 timer. Jeg har prøvd dette og det fungerte for meg. Lykke til

Hjemme skolert

 1. 1
  Trekk ut din matte bok eller logge deg på hvor du gjør arbeidet ditt.
 2. 2
  Mot midten av arbeidet ditt, begynner å sovne og begynne å puste lavere.
  • Eksempel: Har to eller fire problemer med matte, og deretter begynne å falle i søvn. Du ønsker kanskje å se trøtt fra starten av arbeidet ditt.
 3. 3
  Til slutt, bare sovner.
 4. 4
  Vanligvis, etter den tid du våkner (innen 20 eller 30 minutter), vil dine foreldre glemmer om arbeidet ditt
 5. 5
  Dette fungerer ikke hvis du har en veileder, og normalt fungerer bedre når du er i bilen for en lang biltur.

Fake være syk

 1. 1
  Hvis du kommer til å være syk for å hoppe over en test, forteller foreldrene dine at du ikke føler ditt beste et par dager tidligere. Dette gjør det mer troverdig at du er syk.
 2. 2
  Natten før skolen, gå til en forelder et par timer etter at du går til sengs og be om medisin, men sette medisin i lommen når foreldrene dine ikke er ute.
 3. 3
  Når du først våkner opp om morgenen, forteller mor eller far at du føler deg dårlig. Prøv hoste og nysing litt, men ikke over det, eller de vil innse at du later som.
 4. 4
  Ikke snakk i "syke stemme", fordi det høres fake, men hvis du snakker med normal stemme, vil det også være mindre troverdig. Prøv å finne en god balanse. Du kan også prøve å snakke bare når det trengs.
 5. 5
  Hvis dine foreldre vil kjenne din panne, prøv å gni på det raskt å skape kroppsvarme. Ikke legg den over en brann eller komfyr skjønt, som kan gjøre at du føler så varmt det kunne tjene deg en tur til legevakten, pluss at du kan faktisk brenne deg selv!
 6. 6
  Når får kledd, knapp opp skjorta, men hoppe over et par knapper. Også rotet opp håret.
 7. 7
  Moan litt, prøve og la dem vite at du egentlig ikke føler seg bra, clutch magen eller hodet og si at du er svimmel.
 8. 8
  Hvis foreldrene dine gi deg medisin, sørg for å snike det inn i lommen når de ikke er ute.
 9. 9
  Ikke spis for mye frokost.
 10. 10
  Få opp litt senere enn du burde og gå rundt litt treg.

Føler litt syk

 1. 1
  Hvis alt dette fungerer og dine foreldre spør deg om du ønsker å bo hjemme, ikke si ja med en gang, kjempe tilbake noen, men ikke kjempe for mye. Du kan si noe sånt som "Men jeg ønsker å gå til PE".
 2. 2
  Hvis dette fungerer, vil de ringe skolen og alt arbeidet er gjort.
 3. 3
  Hvis de tilbyr å gi deg medisin, putte den i munnen, men spyttet den ut senere.
 4. 4
  Later til å føle seg dårlig neste dag, men si at du føler deg frisk nok til å gå på skolen.

Den

 1. 1
  Dette er den enkleste, med mindre du har et søsken.
 2. 2
  Først av alt, hvis det er en stor ferie som, Martin Luther King jr. dag eller Memorial Day, så er du ferdig, men hvis det er en mindre ferie eller en bygd opp en, følger du trinnene nedenfor.
 3. 3
  Send en e-post til dine foreldre sa:
  • Kjære foreldre:
  • Elevene i Palm Springs Middle School skal ha 10-13-12 av fordi det er National Final Fantasy dag. Studentene vil fortsette å ha sitt ordinære skolen planlegge neste dag. Vi takker deg for din tid til å lese dette brevet.
  • Vennlig hilsen:
  • Mr. Arcy
   • Foreldrene dine vil nok tro dette. Ikke gi en falsk eller ekte telefonnummer, fordi foreldrene dine kan prøve å ringe.
 4. 4
  Siden foreldrene dine vet om dette, kan du være hjemme med dem, eller gå til kjøpesenteret med dem, men ikke gå alene fordi dette virker mistenkelig.
  • Skolen kan e-post eller post dine foreldre til å informere om at du ikke var på skolen i dag. Hvis de brukte e-post, så du har en dag eller to for å få e-post og enten kaste det bort, eller skriv ut et svar. Typing er den beste måten å fake et notat. Hvis de brukte e-post, kan du prøve å komme videre til deres e-postkonto. Noen ganger kan det ha stått logget på så bare finne den og slette den, eller be dem om å logge på fordi din venn sendte en epost til deres e-postkonto ved et uhell.
 5. 5
  Når du går tilbake til skolen neste dag, fortelle alle vennene dine at du var syk. Det vil ikke være troverdig hvis det er 3 eller 4 unnskyldninger der ute.

Gå til skolen. Forlate når du kommer dit

 1. 1
  Hold et øye med tiden, slik at du kan la deg tid til å endre tilbake til din skole klærne og ta bussen / bli plukket opp.
 2. 2
  Husk å slå opp på normal tid foreldrene dine hente deg / gå på bussen, på slutten av skolen. Hvis du ser lærerne på forhånd, og de spør deg hvor du var, sier du var på badet syk eller på en avtale, men sørg for at dine foreldre ikke finne ut.

Tips

 • Pass på at du sletter datamaskinens internett historie slik at de ikke kan se at du har vært på din e-postleverandør, eller på denne siden om hvordan du skulket skolen!
 • Det er vanskelig å forfalske syk når dine foreldre blir stresset eller sint, så sørg for at de er i godt humør den dagen du bestemmer deg for å fake syk.
 • Hvis du blir tatt, gjør en dramatisk scene på stedet utgir seg for å fortelle sannheten. Løgn vil bare få deg inn i mer trøbbel, og hvis du forteller sannheten, kan straffen bli redusert. Aldri lyve selv om du er helt sikker på at du ikke vil bli funnet ut.
 • Hvis det er skulker offiserer utenfor skolen din, du kommer til å sitte fast i skolen for en stund. I dette tilfellet er det beste stedet for å skjule en bad stall. Ingen kan tvinges dra deg ut av en stall hvis du har en "krise", men dette stopper ikke lærere fra å se under bodene. Hvis dette skjer, håper at de forlater raskt. Hvis avhørt, bare si at du har en "krise" og ikke vet når du kommer ut av båsen!
 • Her er noen gode metoder for å komme ut av en klasse når du allerede er på skolen:
  • The Science Bunk - Gå inn i klassen din med en venn du kan stole på. Finn et bord rett ved siden av der læreren sitter og bang bekkenet i hjørnet av bordet. Gjør veldig høyt overdrevne lyder slik læreren hører og betaler oppmerksomhet. Forklar at du nettopp har skadet deg selv. Få en venn til å "ta deg til det medisinske rommet." Når du er ute av klassen du er fri til å gjøre hva du vil.
  • Kritisk tenkning Bunk - Vent seks minutter eller så mye tid som det tar for deg å bli sent, men ikke for sent slik at du går glipp av registeret. Fake gråte eller sette tårer på øynene dine. La vesken utenfor. Gå inn og "tørke bort tårer" og forklar at du nettopp har blitt fortalt av rektor. Læreren vil forhåpentligvis sympatisere. Si at din venn er også i trøbbel og må se rektor også, og at du bare har kommet av den grunn. MERK: Hvis læreren er mistenkelig, gå utenfor, få pose og skrive en falsk note. Så vennen din ut.
  • Enkle Ones - Si stille til læreren i begynnelsen av klassen at du har en "Doctor / tannlegetime", og du må gå.
  • Passport foto - Mye som ovenfor du gå og snakke med læreren stille i starten av klassen og si "Unnskyld meg, fortalte damen i resepsjonen meg til å komme og si til deg at du må registrere meg i registeret fordi moren min venter på meg i resepsjonen fordi jeg må gå og få passet mitt bilde tatt "Act som en uskyldig gutt, vil dette hjelpe sjansene. MERK: Dette, og med den ovenfor, trenger en venn i en annen klasse som du ønsker å gå med eller en annen venn i samme klasse som deg som vil bruke en annen unnskyldning på denne listen.
  • The Drum Lesson - Grunnleggende køye. Finn ut tiden og planlegge en "bunk" (slang for skulker) med en betrodd venn eller en fra samme klasse som vil bruke en annen unnskyldning. Si at du trenger å gå til en tromme leksjon 5-15 minutter på forhånd. Hvis avhørt sier læreren din er Mr. Valdes, og han er spansk. MERK: Hvis desperate si sin en avgjørende tromme eksamen.
  • The Gum Shield - Tips en betrodd venn i klassen for å fortelle læreren din at "du har gått for å få tyggis-skjold montert og du vil være tilbake senere i leksjonen" (som selvfølgelig du ikke vil, men ved så det er for sent)

Advarsler

 • Noen skoler ringe hjem. På grunn av dette, er den beste tingen å gjøre er å ringe skolen late som du er dine foreldre og si noe sånt som "Hei, dette er (forelder navn her), og mitt barn (sett inn ditt navn her) vil ikke være i stand til å gå på skole i dag fordi han / hun ikke er helt bra, så han / hun har en lege avtale ". Skjule din stemme litt, men holde det casual, eller har en venn gjøre det for deg.
 • Husk også å beholde den samme unnskyldning. Ikke fortell en person som du var syk og en annen som du har en familie krise.
 • I tillegg være klar over at å skulke skolen i enkelte deler av verden kan få deg havnet i en rettssak for lovovertredelse og andre forbrytelser, og gi deg et rulleblad, og kanskje til og med sendt til fengsel. Sørg for å kjenne de lokale lovene om dette. Også hvis du gjør det som en vane og bli fanget du vil bli utvist. Derfor er det best at du ikke skulket skolen med mindre du er desperat etter en fridag.
 • Ikke fortell vennene dine at du hopper, fordi de kunne snitch på deg. (Du vet aldri!) Fortell at du var ute syk eller noe.