Wkano

Hvordan å ignorere noen du leve med

Å ha en samboer eller være rundt din ektefelle er en gledelig ting, men ikke hvis du vil ignorere dem. For hvilken grunn du har for å gi din co-innbygger en kald skulder, her er hvordan du gjør det med noen enkle trinn og tips.

Merk: 'ignoree' er ikke en ekte sikt, men det vil bli brukt for å referere til den personen du prøver å ignorere.

Trinn

Hvordan å ignorere noen du leve med. Bestemme hvor lenge å ignorere den personen.
Hvordan å ignorere noen du leve med. Bestemme hvor lenge å ignorere den personen.
 1. 1
  Være et sted alene. Prøv å få til et bad, ditt eget rom eller utenfor stue. Mens du er alene, kan du ta en pause fra ignoree din og arbeide med trinn 2.
 2. 2
  Bestemme hvor lenge å ignorere den personen. I mange tilfeller flytter ut er ikke et alternativ, men det er ekstremt vanskelig å ignorere noen du leve med i mer enn noen få timer eller dager. Hvis du er ute etter en lengre periode, må du virkelig ønsker å ignorere dem - som om de ikke eksisterer.
 3. 3
  Fortell dem at du kommer til å ignorere dem. Nå kan dette virke mot sin hensikt, men avhengig av hvem du ignorerer, dette kan være en god metode for deg. Dette har den muligheten til å arbeide godt i ditt tilfelle.
  • For eksempel, hvis personen vet at du ignorerer dem, kan de prøve å gjøre noe for å forbedre dine følelser overfor ham / henne. Dette kan bidra til å løse problemet du og ignoree har.
  • Personen kan bestemme seg for å følge føre og gjøre det samme. Dette betyr at du kan sette inn mindre innsats i aktivt unndra din ignoree.
 4. 4
  Planlegg en fysisk skille. Tenk på hvordan du skal fysisk ignorere din romkamerat. Kan du bruke forskjellige bad? Vet du hvilket rom de vil være i visse dager eller tider og ikke gå inn der?
 5. 5
  Lage et fysisk skille. Hvis du deler et soverom eller et studio leilighet, kan dette være det eneste som holder dere begge fra hverandre. Du kan bruke duck tape eller en dressing skjermen for å skape en tydelig grense i stue. I andre for at dette skal fungere, må ignoree å være aktivt ignorerer deg, også.
 6. 6
  Plant distraksjoner rundt boareal. Når ignoree prøver å lokke deg ut av din kald-skulder metoden, kan du bare snappe opp en bok, slå på TV eller sette på hodetelefonene.
 7. 7
  Hvis du deler soverom, få opp til forskjellige tider. Mens ignoree er på badet børsting hans / hennes tenner, kan du gå å sove eller spise frokost.
 8. 8
  Kom deg ut av stua. Noen ganger, du trenger bare å komme unna. Her er noen forslag:
  • Prøv å gå til et sted du kan nyte av deg selv, for eksempel en kafé eller kjøpesenter
  • Ring opp en venn - Har du ikke sett noen på en stund? Du kan få kontakt med noen du ønsker å tilbringe tid med. Du kan også snakke ut din situasjon med noen som ikke er ignoree.
 9. 9
  Finn en megler. Hvis ignoree spør deg et spørsmål eller prøver å snakke med deg, få en annen co-innbygger å svare for deg.
 10. 10
  Hvis du må unngå person for lenger enn en uke, kan du og din co-innbygger har alvorlige problemer som ikke enkelt kan løses. Hvis sivil kommunikasjon ikke kan forekomme, prøve å finne en mekler for forholdet - en betrodd venn, familiemedlem eller en rådgiver. Hvis situasjonen ikke blir bedre, kan en av dere ha til slutt flytte ut og finne et annet sted.

Tips

 • Unngå kontakt med øynene.
 • Hvis ignoree prøver å snakke til deg, late som du ikke kan høre ham / henne og gange.
 • Hvis noen kommunikasjon er nødvendig, gjør det med noter, tekster, eller sosiale medier meldingstjenester. Den skaper en barriere og forbyr dem fra å snakke i en lengre tidsperiode.
 • Hvis de snakker til deg, gi dem en ond utseende og gange.
 • Hvis plassen er stor nok, gjør det klart at du vil at området delt i to separate områder for å sikre personvern og kald-skulder å arbeide effektivt.