Wkano

Hvordan bli kvitt nysjerrig folk

Har du noen gang hatt en altfor irriterende / nysjerrig medarbeider? Du ønsker ikke å være uhøflig til dem, men du vil ha dem til å slå den av. Her er hvordan å avhjelpe situasjonen.

Noen ganger kan vi tenke på en person som for trengende eller nysjerrig i begynnelsen, fordi vi ikke kjenner dem ennå, og de prøver for hardt. Noen ganger tålmodighet på begge sider, er god nok til å bøte på dette. I mellomtiden, nyt.

Trinn

Hvordan bli kvitt nysjerrig folk. Ta kontroll over situasjonen.
Hvordan bli kvitt nysjerrig folk. Ta kontroll over situasjonen.
 1. 1
  Være vage. Hvis de spørre om hvor du skal lunsj, gi et generelt område som, ned til kjøpesenteret, eller møte med en venn for å snakke om dine planer for helgen.
 2. 2
  Lov usikker. Hvis de spør om helgen din, la dem vite at du ikke er sikker på om det og det er derfor du møte med vennen din til å planlegge ting.
 3. 3
  Være uforpliktende. Hvis de ber om at de kan komme også, la dem vite at du fortsatt ikke har fått detaljene ned til hvor mange mennesker skal få lov til å komme avhengig av feltet.
 4. 4
  Ta kontroll over situasjonen. Hvis de ikke får hintet etter det, være litt mer sterk med dem, og fortelle dem: "Jeg beklager at jeg er i et rush for å komme i gang, på et prosjekt / gå til lunsj, og late som om du hørte ikke dem som du kjører av til der noensinne. Deretter foreta et besøk til din leder / veileder og be om mer hjelp.
 5. 5
  Hvis du er begge involvert i en oppgave og personlig undersøkende spørsmål begynner, enten si "kan vi fokusere på problemet for hånden, please" eller (snakkes i en faktisk måte ') "Jeg er egentlig ikke i humør å snakke om meg, og foreslå aktuelle hendelser som et alternativ ".
 6. 6
  Hvis de spør deg kryssforhør stil spørsmål, spøkefullt si "når ble du en politimann?", Deretter raskt endre retning av samtalen til deg, en venn eller et familiemedlem å kjenne en politimann, og begynne å diskutere hva de mener, alle mens du får klar for en tissepause (nudge nudge).
 7. 7
  Være konsis, til poenget og være kortfattet. Du trenger ikke å gi dem alle detaljene og også være ærlig.
 8. 8
  Hvis du er usikker eller ikke vil de skal vite hva du gjør, ikke lyve til dem, fortelle dem om å passe sine egne saker, eller få defensive, bare si "jeg vet ikke". Noen ganger kan det være nok å hysje dem opp. Hvis de vedvarer, bare fortsette å si vet jeg ikke. Etter hvert vil de slutte å spørre. Løgn og få defensive bare gjør dem tror du har noe å skjule, og det kan føre til at nysjerrig person (er) å bry deg mer eller bli sint.
 9. 9
  Hvis de spør deg spørsmål som fører deg til å oppgi sensitiv informasjon, ikke gi den informasjonen ut. Bare si at du ikke vet eller du ikke kan huske og gå til dine foreldre, sjefen, veileder, venn, eller enhver person du stoler på når nysjerrig person (er) er ikke om.
 10. 10
  Fortell dem så lite som mulig om deg, dine venner og din families sensitiv informasjon og forretningsprosesser. Dette gjelder for brev, e-post, chat, samt ansikt-til-ansikt. Vokt dere, som deres spørsmål kan være ingredienser og oppskrifter for dem til sladder og sladrer!
 11. 11
  Fortell dem rolig at du ikke ønsker å snakke om det emnet. Hvis de vedvarer på å spørre eller be de hvorfor du ikke ønsker å snakke om det, bare si at du ikke er komfortabel med å snakke om det eller gå bort.
 12. 12
  Hvis du fange noen går gjennom dine personlige eiendeler, (jeg. E. Går gjennom dagboken din, ser gjennom skuffer, private papirer, e-post, dokumenter, etc.) utfordre ham eller henne ved å spørre hva de gjør eller sier, "Kan jeg hjelpe deg der? ". Hvis du er modig nok, sier i en rolig stemme, "Please be min tillatelse før du ser gjennom mine private eiendeler." Vær rolig. Hvis du blir sint eller på defensiven, kan det tas som et signal om at du har noe å skjule.

Tips

 • For å hindre nysgjerrige mennesker snusing gjennom dine personlige eiendeler, kan du låse dem bort, eller enda bedre har hengelås på. Hengelåser med kombinasjoner er best, og sørg for å holde kombinasjonen for deg selv. Skriv inn dine private dokumenter på en datamaskin med et passord som bare du kjenner.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at nysgjerrige folk er vanligvis svært sensitive, fordi de ikke har nok skjer i sitt eget liv.
 • Vær forsiktig så du ikke å såre den personen. Komme blåst av igjen og igjen kan være sårende og de vil etter hvert se hva du gjør.
 • Hvis de ikke "får det" etter tre unnskyldninger for samme instans, de enten har et problem og trenger hjelp, eller er eksentrisk og trenger en hobby. Du plukker.

Ting du trenger

 • Tålmodighet
 • Wits
 • Massevis av ferdige unnskyldninger som gir mening og skje i hverdagen.