Wkano

Hvordan å kaste en kniv uten at det spinner

Hvis du leser dette, har du sannsynligvis allerede vet hvordan å kaste en kniv allerede. Eller er du bare interessert og tror kniv kaster er kult. To metoder for å kaste en kniv uten å spinne det er den modifiserte Hammer Grip og Pinch Grip.

Trinn

Hvordan å kaste en kniv uten at det spinner. Hold kniven i håndtaket, i neven din, akkurat som den måten vil du holde en hammer (derav navnet).
Hvordan å kaste en kniv uten at det spinner. Hold kniven i håndtaket, i neven din, akkurat som den måten vil du holde en hammer (derav navnet).

Modifisert hammer grep

 1. 1
  Hold kniven i håndtaket, i neven din, akkurat som den måten vil du holde en hammer (derav navnet). Men (dette er "modifisert" delen) så tar du pekefinger og legg den langs ryggraden av kniven (den øverste kanten). Det ser nå ut som du peker fingeren.
 2. 2
  Hold armen foran deg, men med albuen bøyd i en 90 graders vinkel med pekefingeren pekende mot himmelen.
 3. 3
  Ta hånden din opp og tilbake, og så snapper den rett ut på målet ditt, roterende hånden slik at pekefingeren peker til målet. Hvis den spinner frem, kan du prøve å smekke fingeren ned rett på det punktet når du er i ferd med å løsne. Dette kan hindre videre fremdriften fra å gjøre kniven spinn. Hvis den spinner bakover, minske kraften av flick.

Den "klype" grep

 1. 1
  I dette grep, bruk langfingeren å finne balansen punkt på kniven (tyngdepunktet).
 2. 2
  Knip bladet på balansepunktet mellom tommel og langfinger, og legge pekefingeren på ryggen av kniven.
 3. 3
  Ta med armen ut med overarmen i en 90 graders vinkel til kroppen din, førte hånden tett inn til øret, og pekeren finger vendt bak deg.
 4. 4
  Ta hånden ut og ned mens du holder kniven løst. Kniven skal fly ut av hånden din, og rett til målet.

Tips

 • Grunnen til at disse teknikker virker er tommelen, eller, i tilfellet av "pinch" grep, pekeren finger. Kniven, når den kastes, roterer rundt kniven tyngdepunkt. Fingrene på ryggen motvirke rotasjon av bladet, og gir den en rett flyvning til målet.

Advarsler

 • Vær forberedt på kniven for å sprette tilbake på deg (eller de som står nær deg). Bruk de samme forholdsreglene som du ville gjort for skytevåpen.
 • Kaste kniver på et bord, helst en tykk en. Ikke kast dem på siden av huset. Dette vil skade bladet og koste deg en kniv til å kaste.
 • Også bruke sunn fornuft. Ikke kast kniver på noen, uansett hvor irriterende de er.
 • Bruk sunn fornuft (igjen) og ikke ta dem i en bag / ryggsekk / koffert som skal muligens sjekket av en offentlig tjenestemann (f.eks flyplassen gate sikkerhet) for din kniver vil bli konfiskert.
 • Dette er kniven kaste. Husk det! Du kaster en liten, muligens skarp, i hvert fall noe med en peker på noe! Vær forsiktig.

Ting du trenger

 • Kaste kniv (Lengre håndtere for Modified Hammer grep).
 • board (mål)