Wkano

Hvordan lage søte hverdagslige frisyrer

De fleste av oss ønsker søte, unike frisyrer å bære på jobb eller skole. Denne artikkelen viser noen raske, morsomme måter å style håret.

Trinn

Hvordan lage søte hverdagslige frisyrer. Bestemme hva som fungerer best for håret ditt.
Hvordan lage søte hverdagslige frisyrer. Bestemme hva som fungerer best for håret ditt.
 1. 1
  Bestemme hva som fungerer best for håret ditt. En stil som er lett å trekke av i 10 eller 15 minutter i morgen vil ikke være den samme for alle. For eksempel, hvis du har tykt og krøllete hår, utretting hver dag kunne ta betydelig lengre enn det. Å gjøre noen små modifikasjoner på hva håret ditt naturlig tendens til å gjøre vil være den raskeste og enkleste måten å style håret ditt, samt hjelpe deg å unngå langvarig skade på den. Denne artikkelen vil vise deg flere forskjellige stiler; vurdere å starte med den som høres mest tilpasningsdyktige til håret ditt.

Hestehale

 1. 1
  Prøv en hestehale. Alle bortsett fra de korteste hårklipp kan passe inn i en hestehale, og det finnes flere forskjellige måter å gjøre det se din egen. Her er noen alternativer.
 2. 2
  Gjør det ryddig eller rotete. For et elegant utseende, holder håret ditt om hvor du vil ha den med én hånd. Med den andre, forsiktig gre håret tilbake i din hånd, som starter på hårfestet ditt og går hele veien rundt hodet. For en mer rufsete look, henge håret opp ned og muss det, ved hjelp av noen lys hårspray eller en rot lifter. Fest uten glatter håret ut.
 3. 3
  Sette den høyt eller lavt. Sett hestehale på toppen av hodet, på nakken din, eller et sted i mellom.
 4. 4
  Flytt den til side. Prøv å plassere hestehale like bak øret, eller gjøre overgangen mer subtil ved å plassere det bare noen få inches til høyre eller venstre. Uansett hva du gjør, sørg for at det ser tilsiktet - du vil ikke at folk skal tro at du bare ikke kan få hestehale rett.
 5. 5
  La noen brikker ut. Hvis du har lag, smell (frynser) eller bare vil ha en mindre strukturert utseende, velger noen få stykker på toppen eller siden av ansiktet for å utelate av hestehalen din. Disse kan være krøllet, rettet, eller bare igjen som de er.
 6. 6
  Legg et brak. For en trendy mod utseende, gjør toppen av håret ditt "bump" opp før den går tilbake i hestehale. backcomb håret der du vil at den skal ha noen heis, og satt med hårspray. Du kan også legge til en søt hodebånd til en bump, plassere den omtrent en halv tomme vekk fra hårfestet ditt.
 7. 7
  Skjule strikken. Hvis du har langt hår og noen Bobby pinner, kan du maskere elastisk brukes til å feste din hestehale. Trekke en lang, middels bredde tråd ut av bunnen av hestehale, nær midten. Vikle den gang rundt bunnen av hestehale, over strikken, og slip en bobby pin inn i den når den er tilbake på bunnen. Pakk igjen, eller så mange ganger som du trenger for å, og sikre på bunnen igjen.
 8. 8
  Gjøre en halv hestehale. Ta tak i håret rundt toppen av hodet, slik den nederste delen løs. Fest med en elastisk eller barrette. Dette vil holde håret ut av ansiktet ditt og samtidig opprettholde en lang, myk look.
 9. 9
  Delt inn i musefletter. Gjør en hestehale i to hestehaler, også kjent som musefletter. Vær forsiktig, men - mens en hestehale er noe kvinner i alle aldere bruker, er musefletter vanligvis sett på som for tenåringsjenter og yngre, eller kostyme anledninger.

Boller og opp-dos

 1. 1
  Sette håret opp. Du trenger ikke å reservere sette håret i en bolle for spesielle anledninger. Her er noen måter å bære den i hverdagen måte.
 2. 2
  Bruk strikk eller Bobby pins. Etter at du har satt håret i en hestehale, vridd det og rullet den rundt basen, kan du feste din bun med en annen ikke-Gummitrekk (eller to), eller noen Bobby pinner. Bobby pins tilby litt mer kontroll, der strikken kan gjøre bunnen av bun ser mindre. Gjør hva som fungerer best for deg.
 3. 3
  Gjør det ryddig eller rotete. En veldig ryddig, strukturert bun er vanligvis referert til som en ballett bun, fordi det er favorisert av klassiske dansere. For å gjøre dette, kam håret grundig, må stramme vendinger, og bruke hårspray. Du kan også gjøre en Messier utseende, kronglete og låsing håret ditt på en mer tilfeldig måte. En rotete bun fungerer godt på krøllete eller bølgete hår.
 4. 4
  Gjør det høyt eller lavt. Som med hestehale, kan en bun bæres høyt på hodet, på nakken din, eller på noe mellomliggende punkt.
 5. 5
  Bruk den til side. Hvis du velger å gjøre en side bun, holde den lav og plassert like bak øret - en høy side bun skaper en vanskelig profil.
 6. 6
  La noen brikker ut. Hvis du har lag, smell (frynser) eller bare vil ha en mindre strukturert utseende, velger noen få stykker på toppen eller siden av ansiktet for å utelate fra bun din. Disse kan være krøllet, rettet, eller bare igjen som de er.

Braids

 1. 1
  Flette håret. Det finnes en rekke metoder for pyntebånd håret. Når du lærer dem, kan du innlemme dem i din frisyre i store eller små måter. Her er noen grunnleggende ideer.
 2. 2
  Gjør en grunnleggende flette. Når du først lære hvordan å flette, start med en stabil base som en hestehale, en halv hestehale eller musefletter. Separate tre seksjoner, og flett deretter. Festes ved enden med en ikke-gummi elastisk. Når du har mestret teknikken, kan du prøve å starte med håret løst for en rotete, mindre strukturert utseende.
  • Gjøre en masse små fletter med strengene på forsiden av hodet, rett over ansiktet ditt. Layer dem frem og tilbake over en vanlig del, for eksempel, å flytte den første snor, slik at den faller til høyre, den andre slik at den faller til venstre, og så videre. Deretter trekke håret tilbake i en lav hestehale eller bun.
 3. 3
  Fransk flette håret. En fransk flette bygger seg teknikker for en grunnleggende flette, og inkluderer håret nærmere hodebunnen din.
  • Prøv en full fransk flette, eller delt i to franske fletter.
  • Alternativt kan du del håret i to seksjoner, fransk flette til du kommer til baksiden av hodet ditt, og samle begge deler i en løs hestehale.
 4. 4
  Lær å fishtail flette. En fishtail flette ser komplisert ut, men det er lett å gjøre når du først får taket på det. Begynn med en stabil base, for eksempel en hestehale, for et penere utseende, for en rotete følelse, begynne med håret løs på nakken. En fishtail flette som er flettet litt til siden og slitt over den ene skulderen er en trendy look.

Iført håret løs

 1. 1
  Ha håret ned. Å ha håret ditt er løs en klassisk måte å bruke den, og hindrer mye av skaden som kommer fra å holde det i strikk hele dagen, hver dag. Her er noen måter å komme i gang.
 2. 2
  Gjør det rett. Å rette håret ditt, kan du tørke den med en hårtørker og en rund børste, eller flatt jern tørt hår. Noen mennesker med sta hår blåse tørr først, deretter ferdig med flatt jern. Uansett, må du bruke et produkt som beskytter håret mot varmen.
 3. 3
  Bruk den krøllete. Bruk en krølltang, curling tryllestav eller pressing jern for å legge krøller å tørke håret. Igjen, bruk en varme-beskytter produktet på håret ditt.
  • Å krølle håret uten varme, start med fuktig eller vått hår kvelden før. Tvinn små seksjoner til små boller, og satt med gel, mousse eller hårspray. Ta ned tørt hår i morgen og tousle forsiktig. Ikke børste ut.
 4. 4
  Få bølgete hår. Å sette noen bølge i håret, tørke det med en hårtørker og en diffuser vedlegg, lukke den til hodebunnen din.
  • For å få bølger uten varme, legg vått hår til vanlige fletter eller franske fletter natten før. Unbraid tørt hår om morgenen, og tousle forsiktig. Ikke børste ut.

Accessorizing

 1. 1
  Legg til tilbehør. En eller to velvalgte tilbehør virkelig kan gjøre din frisyre skiller seg ut. Ett tilbehør - to, på det meste - er tilstrekkelig.
 2. 2
  Bruk bånd. Hvis du feste håret i en hestehale eller bun, legge til et bånd til stilen. Du kan knytte bånd over alle elastikk, effektivt skjule dem eller bruke båndet alene.
 3. 3
  Bruk et pannebånd. Pannebånd kan være forseggjort eller enkel, og slitt med løs eller festet hår. Eksperimenter og se om du liker hodebånd å være nær hårfestet ditt, eller lenger tilbake på kronen av hodet ditt.
 4. 4
  Bruk klipp, kammer eller barrettes. Disse kan brukes til å feste håret, eller bare til pynt. Kontroller at farger eller design ikke kolliderer med ditt antrekk eller hårfarge.

Tips

 • Sunt hår er alltid lettest å jobbe med. Bruk sjampo og balsam så ofte som nødvendig (annenhver dag er generelt hvor ofte du ønsker å vaske), og har flisete tupper trimmet ofte.
 • Ha det gøy og eksperimentere! Lek med håret ditt, og du kan finne en stil som er originalt og ser flott ut på deg.
 • Husk smell (frynser). Rett eller krøller dem, eller snu dem opp over håret og feste dem tilbake.
 • Det er ikke alltid nødvendig å rette eller krølle håret. Du er vakker slik du er, og i de fleste updos, gjør håret tekstur ikke spille så stor av en rolle.
 • Ved hjelp av varme på håret ditt, samt produkter som inneholder alkohol (gel, mousse, hårspray) kan skade det på lang sikt. Prøv å unngå å gjøre disse tingene hver eneste dag.
 • For en bølget utseende, etter et bad tie det i fletter og la dem i, ta dem ut om morgenen og ikke børste ut.

Advarsler

 • Når retting eller krøller håret, være forsiktig rundt vann og varme apparater.
 • Ved påføring av varme til håret, for eksempel når styling med strykejern eller blåse tørr, bruk varme protector serum eller spray for å unngå å skade håret.
 • Rette og blåse tørking krøllete hår skaper flisete tupper, frys, og gjør håret uregjerlig, men det kan virke rett på den tiden, men det skader håret.

Ting du trenger

 • Pannebånd, klipp, Bobby pins, ikke-gummi hårstrikker osv.
 • Kam eller børste, avhengig av håret tekstur og ønsket stil.
 • Hårføner, rettetang, krølltang, curling tryllestav eller pressing jern (hvis ønskelig).
 • Håndholdt speil, i tillegg til vegg speil (for å se baksiden av håret ditt, så vel som foran).
 • Mousse, gel, varme protectant, root lifter eller andre hårprodukter.