Wkano

Hvordan tilstanden krøllete hår

Ta vare på krøllete hår kan være en utfordring hvis du ikke vet hvilke produkter og verktøy som fungerer best for din hårtype. En god balsam og hjemmelaget rettsmidler kan være avgjørende for krøllete hår.

Trinn

Hvordan tilstanden krøllete hår. Finn en god balsam som tilfører fuktighet til håret.
Hvordan tilstanden krøllete hår. Finn en god balsam som tilfører fuktighet til håret.
 1. 1
  Finn en god balsam som tilfører fuktighet til håret. Du finner dem på drugstores, helsekostbutikker (organisk balsam er ofte veldig bra), eller spesialitet butikker (som Ulta eller Sally Beauty Supply).
 2. 2
  Fordel balsam i hele håret og gre forsiktig. Bruk hendene eller en bred-toothed kam. Start med å untangling nederste delene av håret ditt, og deretter gradvis bevege seg oppover. La conditioner sitte i håret i fem minutter eller så for ekstra fuktighet.
 3. 3
  Gjør den endelige skylling av håret med kjølig eller kaldt vann. Dette vil redusere og legge til. La det være litt balsam i håret, spesielt i tørre deler som endene, og hvis du ikke legger styling produkt. Du kan også velge å bruke en tykk conditioner som en leave-in.
 4. 4
  Legg en leave-in krem eller balsam i vått hår. Distribuere så godt og knuse håret.
 5. 5
  Beskytte håret mot solen. Du kan bære en stor floppy lue eller et skjerf på toppen av håret ditt. Ellers se etter en balsam som har en solkrem i det og la noen i håret hvis du skal være ute i solen. Du kan også la normal balsam blandet med solkrem i håret.
 6. 6
  Innse at krøllete hår har ulike behov i de forskjellige årstidene. Om sommeren bruker mer væske-lignende produkter, slik som å ikke kveles håret. Det er også nyttig å forlate mindre balsam og la i krem ​​i håret for å hindre frizzing og øke definisjon. Det er liksom det motsatte i vinter. Du bør bruke tyngre, creamier produkter og mer balsam eller leave-in for å bekjempe tørr, vinterlig luft.

Tips

 • En gang i uken bruker et hår maske for enda bedre krøller!
 • Sulfater-ammonium Laureth Sulfate, ammoniumlaurylsulfat, natrium-lauret sulfat, natrium-laurylsulfat, etc. - er funnet i de fleste sjampoer og kan tørking og skadelig for krøllet hår. Tenk ikke sjamponering og vask med bare balsam, "heter Co-Vasking, som mange afrikanske europeiske kvinner har en tendens til å gjøre det. Men du må unngå silikon. Husk silikon er ikke så ille hvis du haug på håret ditt så mye. også vurdere å kjøpe ikke-sulfate sjampo og bruk dem med måte.
 • Trim håret hver to til fire måneder å bli kvitt splitt og tørre tupper. Spør håret stylist ikke å bruke en barberhøvel som det vil la endene ratty.
 • Det er særlig nødvendig å gjøre dette i de kalde månedene, da håret kan bli tørt og sprøtt. Det er også viktig under varme måneder når svømming og klor kan skape kaos på krøllene.

Advarsler

 • Hvis du bruker eteriske oljer, husk alltid å fortynne dem først før du bruker dem på en hvilken som helst del av kroppen din - enten hår eller hud.

Ting du trenger

 • Balsam
 • Wide-tannet kam