Wkano

Hvordan å klemme en fyr

Den riktige måten å klemme en fyr avhenger i stor grad av hva ditt forhold til ham er, samt hva slags mening du ønsker å formidle. For mannlige slektninger og mannlige venner, bør du feste med casual, platonisk klemmer. For knuser eller en fyr du er romantisk involvert med, kanskje en mer intim omfavnelse være i orden.

Trinn

Hvordan å klemme en fyr. Unngå å bygge opp noen spenning.
Hvordan å klemme en fyr. Unngå å bygge opp noen spenning.

Platonically

 1. 1
  Vet hvem du klemmer. Måten du klemme en mannlig slektning er forskjellig fra måten du klemme en mannlig venn. Generelt, kan du klemmer vare lenger og være mer personlig hvis du klemmer en fyr i familien din, men hvis fyren er en fersk forhold knyttet til deg gjennom ekteskap snarere enn blod, kan det være likevel bedre å holde klem mer casual.
 2. 2
  Unngå å bygge opp noen spenning. Vanligvis snakker, et platonisk klem med en fyr skal være ganske tilfeldig. Ikke gjør noe som kan gi ham feil inntrykk, for eksempel børsting hans arm eller stirrer inn i øynene hans. Den klem bør være en øyeblikkelig, on-the-moment avtale. Jo lenger du drar det ut, jo mer du er sannsynlig å bygge opp spenningen mellom deg-og i tilfelle av en uavhengig fyr, hans forventninger.
  • Selv for familiemedlemmer, bør du unngå å bygge opp spenningen før klem. Du kan ikke opptenningsved eventuelle gnister, men du kan gjøre situasjonen mer vanskelig og ubehagelig. Enten gå for den så snart muligheten til å klemme presenterer seg eller holde seg til en annen gang når det føles mer naturlig.
 3. 3
  Prøv å innføre klem med en mer uformell gest først. Å demonstrere en følelse av letthet eller kameratskap, kan du bruke en gest som setter en uformell, vennlig stemning mellom deg og ham. Du kan starte med en high five før man drar ham inn i en omfavnelse, eller du kan lekent gi ham et lett slag eller knyttneve bump på skulderen før du går nærmere å klemme ham. Disse bevegelsene er ikke vanligvis ansett romantisk, tvert imot, de er ganske uformell og er ofte gjort mellom gutta i en eller annen måte. Ved å bruke en gest som gjør at du ser ut som "en av gutta", du tydelig angi tonen for et platonisk omfavnelse.
 4. 4
  Vikle armene rundt halsen hans eller rett under skuldrene. Plassering av armene avhenger av mange faktorer. For en farsfigur eller annen fyr som du platonically nær, kan du vanligvis vikle armene rundt halsen hans. Dette kan betraktes som en personlig gest, men siden det bringer ansiktet nær hans og posisjoner ditt hjerte like over hans. For en fjern slektning, uformell venn, eller andre mannlige hvem du ikke er spesielt nær, klemmer ham kort rett under skuldrene kan være litt mer behagelig.
  • Du kan også prøve klemmer ham halvparten over skuldrene og halvparten under. Plasser den ene armen over skulderen hans og den andre armen under hans andre skulderen. Denne bevegelsen kan være litt klønete siden du ikke kan alltid se hvilken arm å plassere der, men det er en ganske uformell omfavnelse og kan virke mer hensiktsmessig med tilfeldige venner eller bekjente.
  • En side klem eller halv klem er et annet godt alternativ. En side klem innebærer innpakning ene armen rundt fyren skuldre, plassere deg selv side-by-side eller skulder-til-skulder med ham. Det er mer vanlig for gutter å gjøre det til jenter, men hvis du er av lik høyde eller høyere enn ham, kan du gjøre side klem, også. Halvparten klem innebærer innpakning ene armen rundt halsen hans eller over skulderen hans mens du lar den andre armen til å henge ved din side. Det avgir en lignende vibe som siden klem, men er lettere for kortere jenter å administrere.
 5. 5
  Holde det kort. Den raskeste måten å sende en fyr feil budskap er av dvelende i sin favn for lang. Du ønsker ikke å bolte fra armene som om du er forhindret av kontakten sin, men bor i klem for lenge kan foreslå for ham at du vil ha noe mer. Jo lenger en klem varer, jo mer intimt blir det. Hvis du ønsker å holde ting platonisk, øke intimitet mellom dere to er en dårlig idé.
 6. 6
  Tankene dine kroppsspråk. Unngå å støtte inn i ham for mye. Hold hendene og armene fra roaming. Ikke fletter bena med hans og ikke trykk deg inn i ham. Ideen er ganske enkelt å gjøre lett kontakt. Noe mer vil foreslå et større ønske.
 7. 7
  Lag en ren pause. Når du skille, fjerne armene naturlig og bringe dem tilbake til din side når du går tilbake fra ham. Ikke la hendene somle over skuldrene eller brystet, og ikke stirre inn i øynene på en nær avstand. Ta ett eller to skritt bak deg å sette en behagelig avstand mellom dere to.
 8. 8
  Vet at det finnes unntak fra reglene. For hilsener og avskjeder, bør du sikte på å holde ting så tilfeldig som mulig. Hver regel har et unntak, skjønt. Hvis du ser en nær fyr venn eller mannlig slektning etter ikke å se ham i mange måneder eller år, kan en strammere eller lengre omfavnelse være akseptabelt siden det formidler din lettelse eller takknemlighet over å være i stand til å se ham igjen. Likeledes, hvis klem er for trøst eller oppmuntring, kan du også forvente at den skal vare lenger.

Kjærester

 1. 1
  Oppretthold øyekontakt. En enkel titt kan snakke volumer. Når du går fremover med den hensikt å klemme fyren i spørsmålet, sørg for at du holder øyekontakt med ham. Ser bort kan formidle disinterest eller ubehag, noe som gjør klem mer vanskelig og mindre romantisk. Hvis klem er ment å demonstrere din romantisk interesse i en fyr, så må du først vise denne interessen ved å se inn i øynene på en måte som gjør at han vet at du utelukkende fokusert på ham for øyeblikket.
 2. 2
  Introduser klem med kort, men intim berøring. Akkurat som tilfeldig berøring kan brukes til å introdusere en uformell klem, kan intim berøring brukes til å introdusere en intim klem. La din hånd børste mot armen et par ganger, eller la det somle det for en liten stund. En lys, feminin touch er en effektiv måte å la fyren vet du vil ha ham til å se på deg som en kvinne, snarere enn "en av gutta".
 3. 3
  Mind the mood. Du kan være ivrig etter å trekke det fyr i en omfavnelse, men det betyr ikke at han er. Hvis han blir distrahert, unngår å se inn i øynene dine, eller viser andre tegn på manglende interesse, nå er ikke tiden for å forsøke klemmer ham kjærester.
 4. 4
  Presse ham inn i deg. Som du vikle armene rundt halsen eller brystet, trykker overkroppen inn i hans. Trykke brystet inn i hans regnes som en "hjerte til hjerte" klem, og ofte indikerer et høyere nivå av begjær eller intimitet.
  • Variere graden av intim kontakt basert på hvor intime forholdet er. Trykke den øvre halvdelen i hans kan indikere en romantisk interesse, men er fortsatt ganske føyelig og passer for nye relasjoner eller en erklæring av romantiske hensikter. Hvis du er i et veldig nært romantisk forhold, kan du vurdere å trykke den nedre halvdel i ham, også, men det vil foreslå for ham en sterk seksuell lyst, og du bør ikke gjøre den gest lett. Slik at hendene til å streife eller bena til fletter er andre måter å sparke den opp et hakk og foreslå en sterkere seksuell lyst.
 5. 5
  Tillat deg selv å somle. En rask klem vil foreslå at du er ivrig etter å bryte fri fra armene, men en lengre klem vil foreslå et ønske om å bo der og være så nær ham som mulig.
 6. 6
  Gradvis lette ut av omfavnelsen. I stedet for å reise tilbake og umiddelbart bryte kontakten, ta et halvt steg ut av sin favn og la hendene for å somle på skuldrene eller brystet før slutt slippe dem til sidene. Reetablere øyekontakt er en annen god måte å vise ham at du fortsatt interesse og fokus på ham.

Tips

 • Fremfor alt annet, være naturlig. Hvis du ikke føler deg komfortabel klamrer seg til en viss fyr eller hugging i en bestemt situasjon, ikke gjør det. Tilsvarende, hvis du føler deg mest naturlige hugging en fyr rundt halsen enn noe annet sted, klemme ham rundt halsen. Ved å bo med det som føles naturlig, vil kroppen din være i stand til å reagere i henhold til dine intensjoner, og du vil ha en bedre sjanse til å formidle riktige betydningen.

Advarsler

 • Forstår at ikke alle er en stor hugger. Hvis en fyr venn eller slektning synes ubehagelig klemme deg, ikke presse deg selv på ham. Respektere hans ønsker er en bedre måte å vise din hengivenhet enn å tvinge deg inn i hans armer.
 • Du bør også være klar over når det er upassende å klemme en fyr. I noen tilfeller kan fyren kommer fra et sted hvor det er kulturelt uakseptabelt for menn og kvinner å klemme i vennskap. Hvis en nær fyr venn er i et forhold, kan det også være lurt å begrense hugging til de mest uformelle formen er mulig, hvis du fortsetter å klemme i det hele tatt. Til slutt, hvis du vet at han har romantisk interesse i deg, men du ikke føler det samme, unngå klemmer for mye da dette kan røre hans håp urettferdig.