Wkano

Hvordan å mikse og matche din garderobe

Det kan være vanskelig å ha et unikt utseende på skolen fordi mange jenter har de samme skjorter, skjørt og lange bukser. Å gjøre deg selv skiller seg ut, er det bare utstyre din antrekk. Les videre for å lære hvordan du kan skille seg ut fra mengden.

Trinn

Hvordan å mikse og matche din garderobe. Budsjettet, slik at du kan legge trendy stykker til garderoben din.
Hvordan å mikse og matche din garderobe. Budsjettet, slik at du kan legge trendy stykker til garderoben din.
 1. 1
  Budsjettet, slik at du kan legge trendy stykker til garderoben din.
 2. 2
  Utforsk farge! Med en fleksibel garderobe, er det viktig å sørge for at du vet hvilke farger som går godt sammen. Eksperimenter ved å ta bilder av deg selv iført flere antrekk, og pass på å mikse og matche. På denne måten kan du se hva som ser bra ut og hva som ikke virker.
 3. 3
  Lag din skjorter. Det er kult å ha en v-hals med en tank etter, men ikke gå altfor gal og ende opp med å bruke fem skjorter. Vær også oppmerksom på at flere lag kan legge bulk.
 4. 4
  Accessorize med en søt belte og kjede, øredobber eller et armbånd. Ikke over gjør det. Vanligvis en nøkkel tilbehøret er nok med andre tillegg som spiller biroller.
 5. 5
  Legger merke til deg håret. Ha en allsidig kutt som gjør at flere stiler.
 6. 6
  Maksimere sko garderoben når du kan. Sko kan gjøre det samme antrekket se annerledes ut i forbindelse med tilbehøret. Ikke vær redd for å gå med sterke farger for å piffe opp et antrekk, men pass på at du har noen få par nøytrale fargede sko også.
 7. 7
  Bruk tilbehør for å oppdatere et antrekk. Holde det friskt og spennende!
 8. 8
  Ser trygg - ikke henge slapt. Ser selvsikker gjør alle antrekk ser bra ut.
 9. 9
  Elsker hvordan du ser ut!

Tips

 • Ikke legg på for mye sminke, det tar farge fra antrekket ditt til ansiktet ditt, og du vil se ut som en klovn. Bruk nok til å dekke eventuelle kviser. Det ser alltid fint hvis du bare bruke en foundation, et hint av rosa sparkly blush, og en smokey eyeliner med en ren lipgloss.
 • Sørg for at klærne er rynkefri!
 • Belter og lette jakker i forskjellige farger kan gjøre noen kjole, bukse og t-skjorte, samt sommerklær, ser ut som hele en ny look! Få litt kreativ!
 • Plan antrekk på forhånd, så vil du være sikker på deg selv og din avgjørelse. Du vil også ha mer tid for de siste minutt endringer.
 • Hvis du er usikker på hvordan du skal komme i gang, spør dine venner om hjelp.

Advarsler

 • Noen tips kan ikke være bra for alle, må du kontrollere at de gjelder for deg.