Wkano

Hvordan å pierce øret uten en pistol

Dette er fremgangsmåten du bruke hvis planleggingen å pierce ørene og ikke har et øre piercing pistol.

Trinn

Hvordan å pierce øret uten en pistol. Ta nålen, kork, og smykker et sted med en autoklav og få den behandlet i en enkelt-bruker sterile posen.
Hvordan å pierce øret uten en pistol. Ta nålen, kork, og smykker et sted med en autoklav og få den behandlet i en enkelt-bruker sterile posen.
 1. 1
  Samle dine poster: en boks av rene engangshansker. et hygienisk miljø for din satt opp, en enkelt bruker dental smekke, en engangsbruk trippel skrå kanyle, antimikrobiell såpe, vann, et stykke kvalitet smykker laget av kirurgisk rustfritt eller titan, en neopren kork, et mottak tube, og en merkevare -ny engangsbruk syrefri markør.
 2. 2
  Ta nålen, kork, og smykker et sted med en autoklav og få den behandlet i en enkelt-bruker sterile posen. IKKE berør nålen HVIS du ikke bruker engangshansker. Krysskontaminering er den enkleste måten å få en infeksjon, tett fulgt av å spille med piercing med skitne hender mens det er healing.
 3. 3
  Vask hendene og piercing beliggenhet med anti-mikrobiell såpe og tørk av rester.
 4. 4
  Ta på hansker.
 5. 5
  Ta markøren og gjøre en mark der du vil at smykkene. Hvis du etter hvert ønske å strekke fliker videre, merke dem litt høyere enn midten, og litt nærmere ansiktet enn utsiden av øret. Hvis du ønsker å bruke en stud-type smykke (sjelden laget av anstendig materialer og ikke egnet for innledende piercinger) merke det mer sentrert på lapp. Gjenta denne prosessen med den andre siden om ønskelig.
 6. 6
  Åpne nålen og smykker pakken.
 7. 7
  Deretter plasserer nålen på den markerte stedet. Sørg for at du vil trenge gjennom rett gjennom og inn i mottak tube. å ha en flere faste speil for å se alternative vinkler på hodet ditt kan hjelpe.
 8. 8
  Trykk innover. Gjør dette på et middels tempo og være fast. ikke stikk.
 9. 9
  Skyves nålen halvveis inn i mottaksrøret og plasser forsiktig korken på enden.
 10. 10
  La ditt øre slappe av for en kort stund, holder korken for å avlaste trykket fra det vekt.
 11. 11
  Sakte rumpe smykkene mot nål og presse gjennom i én sammenhengende, flytende bevegelse.
 12. 12
  Og som skal gi deg ditt eget øre piercing!
 13. 13
  Hvis du ønsker å strekke piercing, vent til den er helt leget (minst 4 måneder). Ikke gå rett fra en 18 eller 20 til en 14. Dette kan skade vev og føre til utblåsninger og massiv irritasjon samt hevelse og muligens migrasjon. Ikke strekk mer enn én størrelse hver 3. måned eller så.

Tips

 • Se en profesjonell når det er mulig. Selv om det ikke er gratis, det er alltid tryggere.

Advarsler

 • Ikke ta på piercingen med skitne hender. Alltid vaske dem før du justerer dine smykker.
 • Skift hansker ofte. Hvis du berører noe skittent, endrer dem igjen.
 • Forventer en litt blod. Noen ganger når du lage hull i kroppen din det blør. Hold sanitære absorberende håndkle i nærheten, og bruke et lett trykk inntil blødningen stopper hvis det er nødvendig.
 • Alltid bruke rent utstyr og aldri gjenbruk nåler eller andre verktøy som ikke kan gå inn i autoklaven. En ovn, trykkoker, gryte med kokende vann, bolle med blekemiddel, eller til og med rubbing alkohol og en lighter er alle flotte måter å sterilisere.