Wkano

Hvordan ta vare på hull i ørene

Komme hull i ørene er en ganske big deal. Du må ta veldig godt vare på piercing så det vil ikke bli infisert og hullet vil ikke lukke før det er grodd. Ta en titt på denne artikkelen for tips og triks om hvordan du tar vare på hull i ørene.

Trinn

Hvordan ta vare på hull i ørene. Vet hvor lenge du skal holde øredobber i.
Hvordan ta vare på hull i ørene. Vet hvor lenge du skal holde øredobber i.
 1. 1
  Vet hvor lenge du skal holde øredobber i. Normalt må du holde øredobber du fikk hull i ørene i ca 6 uker før du endrer dem i ulike øredobber. Deretter kan du endre dine øredobber for å matche ditt antrekk og slikt. Men, må noen innlegg øredobb være i til enhver tid i løpet av første året på piercing. Du er nødt til å holde dem i lengre tid for brusk piercinger.
 2. 2
  Rense ørene. Rengjør dem med kontakt linsevæske. Noen sier hydrogen peroxide men saltvann vil gjøre det bra og hydrogen peroxide kan infisere dem. Ta aq tips og dypp den i kontakt linsevæske. Rengjør fronten og baksiden av det ene øret, og deretter snu q tips rundt og rense den andre siden på samme måte. Rense ørene to ganger om dagen for å hindre smitte. Rene ører hver dag for to eller tre måneder.
 3. 3
  Ikke vri øredobber. Jentene på Claires fortelle deg om det, men gjør det ikke. Bakterier fra hendene kan infisere dem, og ørene dine vil ikke vokse rundt øredobber. Hvis du er bekymret for dem vokser rundt ørene, få lengre pigger som ikke er tett rundt ørene, og du blir fin. Hvis du må ta på øredobber i det hele tatt, vaske hendene med uparfymert anti bakteriell såpe og være forsiktig.
 4. 4
  Ikke ha store og tunge ringer. Dette kan føre til at øre til permanent bli strukket ut. De gjør hule eller lys hoops hvis du liker det blikket.
 5. 5
  Det burde ikke være mye puss. En liten bit av klare puss eller skorpe er normalt, men mye av puss eller fargerike puss er IKKE. Hvis puss kommer ut av øret er hvit eller lys gul er det mest sannsynlig en mindre infeksjon, men det er grønn eller mørk grønn kan det være mer alvorlig og du bør gå til en fastlege. Klare puss og en liten skorpe rundt piercing er normalt og kalles lymfe, som er produsert i løpet av helbredelsesprosessen.
 6. 6
  Ikke senk ørene under vann. Hvis du ønsker å ha et bad, holde hodet opp. Samme gjelder for et basseng / stranden. Dette er for ca en måned. Etter det, må du gjerne bade og svømme normalt. Dette er for å forhindre infeksjon. Dusjing er fine, og en liten sprut er fine.

Tips

 • Hvis du er i tvil om piercing og om det er healing riktig husk at det er bedre å være safe than sorry.
 • Studs gå med alt.