Wkano

Hvordan å plukke opp en jente i en klubb

En klubb kan være en spesielt frustrerende sted å møte noen, med all støyen, publikum og næringslivet av deltakerne. Faktisk, de fleste kvinner ikke går til klubber for å møte menn. Likevel, mange menn går til klubber til. Her er en steg-for-steg guide til den beste måten å øke sjansene for suksess.

Trinn

Hvordan å plukke opp en jente i en klubb. Starte samtaler med folk i line-up.
Hvordan å plukke opp en jente i en klubb. Starte samtaler med folk i line-up.
 1. 1
  Ankomme tidlig. Ved midnatt, har de fleste allerede løper sammen i grupper, noe som gjør dem vanskeligere å nærme seg.
 2. 2
  Starte samtaler med folk i line-up. En god start er å spørre noen om dette er tilfelle du leter etter.
 3. 3
  Etter inn gjennom døren, få øyekontakt med den første kvinne der. Igjen, "er dette tilfelle?" er en åpning som vil fungere. Siden hun er ved døren, er sjansene hun har nettopp kommet og er også på jakt etter noen å snakke med.
 4. 4
  Når du møter noen, spør om hun er der alene eller med venner. Deretter be om å møte vennene sine. Sjansen er hun vil være glad for å innføre. De har en tendens til å foretrekke gruppedynamikk i denne innstillingen.
 5. 5
  Når du får navn, og et par minutter av chit chat, gå videre. Dette viser dem at du ikke er desperat, og at du har ting å gjøre. Du kan komme tilbake til dem senere som noen de allerede vet.
 6. 6
  Etter å ha flyttet bort, kan det hende du trenger å skrive ned navnene du bare fikk for senere bruk.
 7. 7
  Uansett hva du gjør, ikke vær en veggpryd. Gutter som står mot veggen ser lengselsfullt på kvinner får hylla som en typisk desperat en de liker å unngå. Hvis du står fast i en slik posisjon, flytter fra den til et annet ståsted hver noen minutter før du får et annet prosjekt gående.
 8. 8
  Hvis du har lyst til hvile, finne et sete bort fra mengden. Fjerne deg fra mengden i noen minutter er en god måte å bli mer tilnærmelig hvis en jente bestemmer seg for å komme bort og snakke med deg.
 9. 9
  Har ting å gjøre: Ta med et kamera, utforske stedet, sjekk ut badet, kjøpe en drink, få en serviett. Ta en titt på Destination på ansiktet ditt. Hva liker denne stilen? Enkel: Bare ta en titt på de opptatt utseende kvinner som de går fra sted til sted på noen tilsynelatende avgjørende oppgave.
 10. 10
  Hvis du ser folk du kjenner, kan du gå over til dem. De kan ende opp med å introdusere deg til flere mennesker.
 11. 11
  Snakk med dørvakter og sikkerhet folk. Dette gjør at du ser viktig. Disse menneskene er ofte lei og vil gjerne snakke med deg.
 12. 12
  Ta en entourage. Det gjør deg attraktiv hvis du er en del av en gruppe.
 13. 13
  Hvis det er mulig, kommer med en "wing-kvinne." En vinge-kvinne er en attraktiv kvinne som er bare en venn. Dette gjør at du ser attraktive.
 14. 14
  Finn noen å danse med. For dette er en eldre eller mindre attraktiv kvinne ideelt. De vil gjerne danse med deg, og du vil tiltrekke seg oppmerksomheten til de unge og pen de som lurer på hvorfor du valgte dette i motsetning til dem. Når dansen er over, kompliment din partner og unnskylde deg selv, så nærme noen av de søte dem som nå vil være å se på deg.
 15. 15
  Snakk med kvinnelige veggpryden. De er åpne for å møte noen. Selv om hun er eldre eller mindre attraktive, engasjere dem i samtalen. Dette vil gjøre søte de lurer på (samme som ovenfor).
 16. 16
  Gå rundt med en stor kul drink. Dette får du oppmerksomhet. Spør bartenderen om en anbefaling om dette.
 17. 17
  Gå utenfor. De stemple hånden så du kan like godt bruke den. Utenfor er det mindre konkurranse og det er mindre overfylt, og du kan noen ganger finne en ensom kvinne tar en pause eller en røyk.
 18. 18
  I stedet for å be om et telefonnummer, be om et visittkort. Hvis hun sier at hun ikke har en, spør om hun har e-post.
 19. 19
  Skal ikke fornøyd med en e-post eller telefonnummer, selv om du tror hun er "kvinnen i drømmene dine." De fleste kvinner vil ikke returnere en telefon fra en fyr hun møtte på en klubb.
 20. 20
  Sørg for å sirkle rundt tilbake til de kvinnene du møtte på begynnelsen. På dette punktet, etter savnet deg, vil de være mer åpne for å snakke.
 21. 21
  Dagen e alle kvinnene. Gi dem noen slags måte for dem å huske hvem du er, og gi dem ditt telefonnummer og fortelle dem når du vil være tilgjengelig.
 22. 22
  Husk at de første ordene er det viktigste. Prøv å gjøre dem morsomme
 23. 23
  Snakk aldri om deg selv. Konsentrer deg om hva jenta sier og holde et åpent sinn. Styre samtalen på en slik måte at du er genuint interessert, hvis du har en god tid, vil hun føle denne energien og dermed "god kjemi".
 24. 24
  Når du snakker til et attraktivt prospekt ikke virke for ivrig eller over gratis. Være morsom, og fremfor alt, tar sikte på å underholde deg selv og bare ha en god tid. Ikke vær redd for å erte henne noen ganger, for eksempel sier "du vil gjøre en stor ex-kone for meg en dag." Dette viser fryktløshet og høyere status enn sin egen status, som er hva kvinner vil ha.

Bruk en wingman

 1. I den første tilnærmingen, aldri ta Wingman med deg. Du bør være med Wingman ha en god tid, se hvem du skal tilnærming, så gjør ditt trekk alene. Ved å gå opp solo, portrettere deg mer selvtillit. Du kan ikke stole på Wingman din. Hvis du er kjedelig, irriterende, en idiot, etc. vil verdens beste Wingman ikke være i stand til å grave deg ut.
 2. Når du har begynt å få positive reaksjoner, kan Wingman nærme (Husk, bør han være opptar seg selv mens du er solo, ikke stirrer klønete på det du venter på signalet sitt. Det er derfor det er så viktig å velge noen du kjenner godt ).
 3. Når Wingman har sluttet i, introdusere deg ham som din beste kompis og la ham fortelle litt om seg selv. Det bør ikke være for i dybden, men nok til å vise at han er en grei fyr (dette er sagt, bør han ALDRI outstage deg).
 4. På dette punktet Wingman begynner. Det er hans plikt å fortelle historier som viser hva en god fyr du er. Disse historiene bør også vise hvor gøy du er sammen.
 5. En annen viktig oppgave for Wingman er å okkupere venn. Ikke mange kvinner møter opp på barer alene og vennen vil holde tett ved siden av henne mens hun blir truffet på. Den Wingman har ansvar for å vise interesse for venn, slik at hun ikke så bekymret for venninnen. Det er i utgangspunktet en splitt og hersk-metoden. Du prøver å lokke venn bort fra de to andre slik at de kan ha litt alene tid.
 6. Den Wingman forventes ikke å danne et forhold, utveksle tall, bli venner med eller ha sex med vennen, selv om, er han lov til, og er forpliktet til dersom det er i beste interesse for Pointman. Den Pointman suksess er The Wingman nummer én prioritet.
 7. Den Pointman / Wingman forholdet er ikke satt i stein. Du bør både skal tilbringe tid i hver stilling.
 8. Den Pointman kan velge å avbryte når som helst. Det er Wingman plikt til å slippe alt og la i tillegg.

Tips

 • Hvis en kvinne gjør øyekontakt, gå for det.
 • Hvis noen viser at han eller hun ønsker å snakke med deg, for eksempel ved å gjøre øyekontakt, snakke med ham eller henne selv om du ikke er interessert. Dette vil gjøre at du ser så opptatt som alle andre, og gjør det ser ut som om du ikke kom dit for å bare plukke opp kvinner.
 • Kom med en holdning som sier at du ikke er der bare for å plukke opp kvinner. Du er der for å henge med venner, nyte atmosfæren og musikken, kanskje danse litt, slappe av og ta en drink, tenke over livet, ta bilder og alt annet du kan komme opp med. På denne måten hvis du ikke møte noen, vil du ikke vurdere om kvelden en fiasko. Og prosjektering denne holdningen vil gjøre deg interessant, approachable og trygt.
 • Hvis noen setter seg ned ved siden av deg, eller på samme sofa med ingen i mellom, er hun sannsynligvis interessert i deg. Fullføre det du gjorde (husk å alltid se opptatt og viktig, selv i hvile!) Og snakke med henne raskt. Hvis du ta for lang tid, du ser nølende, som er lav status.
 • Kom ren, preparert og ha en fin, presset, dyrt ser mørk skjorte.
 • Hvis en kvinne fornærmer deg, børste den av med en "oh please kjæreste" eller noen annen bemerkning hun ikke vil bli gravid. Vakre kvinner blir truffet på ofte og ofte diss først på "teste" hvor kjølig du kan børste forbi dette "skjold". Fortsett trygt med god samtale teknikker.
 • Ha noe å si. Mange gutter sier "Hvordan går det" og ikke får mye lenger. Også, være i øyeblikket. De fleste kvinner ønsker ikke å diskutere sine liv umiddelbart med et nytt bekjentskap. De kan være åpne for å diskutere hendelsen du er på, noe som kan føre naturlig inn diskutere mer om dem. Husk, det er alltid ting som skjer rundt deg, snakke om folk i nærheten (ingen åpenlys negativitet skjønt, spydige er ok), innredning, osv.
 • Føler ikke at du må bruke hele kvelden å snakke med en kvinne. Hun er der for å være sammen med andre mennesker også. Så hvis ting går bra, be om en e-post, unnskylde deg selv og gå videre til noen andre.
 • En Pointman og Wingman må stole på hverandre. Hvis det er et problem, og en part ønsker å avbryte, bør det behandles og vurderes.
 • Hvis du ser et par som ser ut som de kan være bare venner, prøver å introdusere deg selv til fyren først. Han vil introdusere deg til henne om han er hennes "wing-man."
 • Hvis en kvinne unngår øyekontakt, ikke bekymre. Bare ha det gøy å snakke med andre mennesker, få dem til å le, bruker store og dominerende gester / latter, og snart nok hun vil legge merke til deg. Alle (inkludert henne) ønsker å bli kjent med kul fyr på festen. Være ham.
 • Hvis Wingman er kramper din stil eller gjør du ser dårlig, ta ham til side og løse problemet. Ikke lage en scene, bare snakke ut om det.
 • En vellykket Wingman må ha like mye dyktighet som Pointman. Han er også prøver å imponere noen, er den eneste forskjellen grunnen.
 • Hvis du ikke kan få noen telefonnummer eller e-post, kan du prøve å få en for-og etternavn. Så gå hjem og se henne opp på Facebook.
 • Hvis en kvinne viser barnslig eller på annen måte nedlatende eller upassende oppførsel, ikke føler at du må spille inn i det: Bare si: "Jeg trodde du var interessant, men jeg ser jeg tok feil God kveld,." Og deretter slå til gange. Hvis hun er anstendig hun vil be om unnskyldning og trekke deg tilbake.
 • Når du velger en kvinne til å ta bildet, plukke en som har sitt eget kamera. Denne måten (a) hun vet sannsynligvis hva hun gjør, og (b) etter at hun tar din, kan du fortsette ved å tilby å ta en av henne.
 • Danser ikke for mye av deg selv. Det gjør du ser alene. Hvis det er en sang du må danse til, gjør det der du ikke er for merkbar.
 • Hvis du finner deg selv med ingenting å gjøre, se opptatt og viktig: Sjekk din e-post, tekst dine venner, ring din mor, osv. Hvis du ikke vet hva "opptatt og viktig" er ment å se ut, bare se den travle og viktig ser kvinner og gjør det de gjør (eller Entourage TV-serien.)
 • Hvis du finner deg selv sittende på sidelinjen, skille deg ved å ikke se på kvinner, i alle fall ikke over lengre tid. Konsentrere seg om noe annet. Nippe til en drink, løse en del arbeid problem, finne ut hvordan du bruker noen har på vår mobiltelefon. Med denne teknikken, før eller senere vil noen sitte ned nær eller ved siden av deg.
 • For å plukke opp kvinner på dansegulvet selv, se Google på hvordan å plukke opp en kvinne på et dansegulv.

Advarsler

 • Husk at de fleste kvinner på klubber er ikke der for å møte nye mennesker, men å ha det gøy med folk de allerede kjenner.
 • Innse at du vil få avvist som en selvfølge med minst noen av de kvinnene du nærmer deg. Noen kvinner liker overspenning til å avvise noen og få seg alle dolled opp bare for å tiltrekke deres neste offer (e). Hvis du ikke takler dette, bør du finne andre steder å plukke opp kvinner.
 • Tror ikke at ved å kjøpe en jente / SA drikke som de kommer til å holde seg rundt, vil du være bare en annen fyr kjøpe dem en drink.
 • Noen ganger vil en kvinne være direkte uhøflig og fornærmende. Lær å håndtere dette. Å ha en rask comeback i ermet deretter snu og forlate før de har sjansen til å tørke utseendet av sjokk av ansiktet deres vil forlate deg på høyere bakken i øynene av tilskuere.
 • Ikke bli knust eller for beruset. En jente vil mest sannsynlig tror du er en creep hvis du nærmer deg dem fresende ut ord. Selvfølgelig kan du drikke alkohol, men gjør det på et moderat tempo for å lette selv ut av komfortsonen.
 • Hvis du blir avvist av en gruppe jenter, bare ler av dem og gjøre en rask unna. bare børste av noen jenter som gir deg en kald skulder, de er ikke verdt det.
 • Vokt dere for kjærester. Hvis du ser et par svært tett og lovey-dovey, gi dem plass.
 • Ikke investere noen følelser inn i ett individ, eller hele prosjektet generelt. Husk at kvinner som går til klubbene er trolig for vapid og overfladisk på lang sikt uansett.
 • Ikke prøv å plukke opp bartender. Hun er opptatt. Hvis du må plukke henne opp, bare prøve det enten veldig tidlig eller veldig sent om hun ser ut til å ha tid.
 • Ikke ha cologne. Det kan tiltrekke kvinner du ikke ønsker, og vende seg bort andre du vil.

Ting du trenger

 • En måte å registrere kontaktinformasjon
 • En mobiltelefon
 • Et kamera