Wkano

Hvordan å praktisere naturisme på rommet, med ingen å vite

Har du vært fascinert av naturisme bevegelse og ønsket å prøve det selv en gang? Kanskje du ikke er klar til å praktisere naturisme i det offentlige, men vil gjerne prøve den i ditt eget rom. Bare følg disse trinnene:

Trinn

Hvordan å praktisere naturisme på rommet, med ingen å vite. Få fullstendig privatliv.
Hvordan å praktisere naturisme på rommet, med ingen å vite. Få fullstendig privatliv.
 1. 1
  Få fullstendig privatliv. Stenge og låse alle dører og vinduer i rommet som du skal bo i. Spesielt om natten, trekk eller persienner. Legge et håndkle eller teppe langs bunnen av døren din hvis det er et gap mellom den og gulvet. Du vil ha fullstendig privatliv uten forstyrrelser.
  • Sørg for at du har nok av ting å gjøre, og at du kan holde for deg selv for den tidsperioden som du har i tankene.
 2. 2
  Fjern klær og legg den ut av veien på ett sted som er lett tilgjengelig i tilfelle du trenger å bli kledd raskt. Legge klærne ut i den rekkefølgen du vil sette dem på. (Hvert sekund teller!)
 3. 3
  Gjør hva du vil. Finne en aktivitet for å holde opptatt, slik som:
  • Gjøre morsomme ting som: Les en bok, spille et dataspill, se på TV, tegne, male, spille kabal, gjør ordet søk, spille gitar, og så videre.
  • Gjør mer alvorlige sysler som: avgrense din CV, gjør datamaskinen forskning, gjør din skatt, rydde rommet ditt, organisere bilder, og så videre. Ting som kanskje ellers ikke ville være gøy å gjøre (dvs. renhold) er ofte mye morsommere å gjøre mens naken.
  • Moderat trening, stretching, eller yoga er svært gunstig mens naken, spesielt foran en full-lengde speil, som man kan se hvilke muskler og leddbånd spiller inn.
  • Gi deg selv en selv-massasje. Mens du ikke er i stand til å nå dine tilbake, kan du massere dine ben, armer, overkropp, føtter, hender, mage, hodebunn og andre steder du kan løse opp spenninger.
  • Mens naken med en utvidet mengde tid til disposisjon, er det en god tid å bruke fuktighetskrem over hele kroppen mens du slapper av på et teppe. I vintermånedene, spesielt, vil dette bidra til å løse tørrhet problemer. Du kan kjøpe en spesiell tilbake lotion applikator.
  • Ikke prøv noe ulovlig, skadelig eller på annen måte uintelligent, av åpenbare grunner.
  • Selv om det kan være fristende å engasjere seg i selv-pleasuring atferd mens naken (ja, den "M" ord), må du huske at en av de viktigste prinsippene for naturisme er at det er praktisert i en ikke-seksuell måte. Det er derfor det er viktig å ha så mange andre ting å fylle din tid som mulig når du har lukket døren.
 4. 4
  Når du er ferdig, legg klærne på igjen, og gå til et annet rom hvis du vil, med ingen andre klokere.

Tips

 • Husk å nyte denne tiden for deg selv, og ha det gøy! Dette er din tid til å vise hvor unik du er som person.
 • Ha en badekåpe og tøfler hendig, hvis du må forlate rommet for å svare på døren bell, bruke badet, svare på telefon, få en matbit, og så videre. Det vil være mye enklere enn å måtte sette klærne på igjen, og deretter å måtte ta dem av igjen. Men vær klar med et raskt svar hvis noen ser deg utenfor rommet ditt og ønsker å vite, "Hva gjør du i en badekåpe på denne timen?". "Å, jeg kommer til å ta en rask dusj" er et rimelig svar. Selvfølgelig, så har du til å følge med og ta en!
 • Hold lyder / musikk til et minimum volum (herunder unngå bruk av ørepropper / øreplugger) slik at du kan høre hvis noen kommer hjem eller banker på døren din mens du er naken.
 • Hvis du har tenkt å være i rommet naken for en time eller mer, kan det være lurt å ta med noe å spise og drikke med deg.
 • Det er riktig nudist etikette - mens på en nudist feriestedet eller annen hendelse - for å bringe ditt eget håndkle å sitte på. Selv om du ikke er klar til å gå til et slikt arrangement ennå, er det lurt å ta med et håndkle inn på rommet for å sitte på under nude tid slik at du kan venne deg til tanken.

Advarsler

 • Det er lurt å øve naturisme når dine foreldre eller signifikante andre er ikke hjemme. Dette kan være annerledes hvis du kan sikre rommet og holde det for deg selv uten at noen får mistenksom og spør eller spørrende din oppførsel. En måte dette kan gjøres er ved å ta en "lang" dusj eller badekar.
 • Hvis du er en kvinne og menstruerende, ta forholdsregler.