Wkano

Hvordan å se og handle landet (for jenter)

Ønsker du å se og handle land? Denne lille guiden vil hjelpe deg (for jenter).

Trinn

Hvordan å se og handle landet (for jenter). Være stolt av å være en landsens jente.
Hvordan å se og handle landet (for jenter). Være stolt av å være en landsens jente.
 1. 1
  Være stolt av å være en landsens jente. Når folk sier: "Jeg hater landet," ikke får oppskjørtet eller opprørt, men vær vennlig og opptre hyggelig, slik at andre ville ha noe å holde mot deg.
 2. 2
  Finn noen "country jakt" klær. Et annet viktig skritt, er klær. Iført jean materialet er alltid bra. Prøv å få et par harde såle sko. For eksempel: cowgirl boots, de er alltid fint å ha og få et par gummistøvler i tilfelle du ønsker å jobbe utendørs. Den type skjorter å ha er rutete skjorter (de kan være fra hvor som helst som Walmart, online, etc..), Ensfargede skjorter eller skjorter med minimalistisk design. Land jenter ikke gå "all out" med snodige mønstre. Viktigst: landets jenter liker å se tilfeldig og skjegg, og de trenger ikke ha veldig stramme klær. Ta av deg skoene når du har en sjanse, bære litt løse jeans, sånt. Et annet land ting er "Guy Harvey skjorter."
 3. 3
  På din lokale western butikken, vil de ha merker som dixie jenter og Guy Harvey. Pass på å kjøpe både casual og vise klær, stil svært bein landet også! Sørg for å finne din signatur utseende. Også du kan besøke cabelas.com countrygirlstore.com drysdales.com cavenders.com for flere klær.
 4. 4
  Personlighet er det viktigste. Du trenger ikke å ha en aksent å være landet, men du trenger for å opptre som din sørlige. Vær glad / latter (selv om du har en dårlig dag) og smile til alle. Bruk southern hospitality, niceness.
 5. 5
  Lær countrymusikk. Hvert land jente elsker henne countrymusikk.
 6. 6
  Bruk din oppførsel. Alltid si "please" og "thank you". Alltid si "ja frue" eller "nei frue".
 7. 7
  En annen del er de aktiviteter og idretter du ville gjøre. Land jenter vanligvis liker å se på og spille fotball, fiske og mudding Dette betyr ikke at de ikke kan være jentete though! Girlishness utfyller faktisk ditt land jente holdning. Land jenter er faktisk veldig jentete og når accesorizing få skinnende ting og rosa ting også.
 8. 8
  Hvert land fyr eller jente eier camo for jakt og eier et par gode støvler, enten for riding, show, arbeid, eller jakt.
 9. 9
  Hvis du er gammel nok til å kjøre, er en lastebil eller jeep kranglefant den mest "landet du kan få", "jackin" det opp for (å få heiser). dvs. Ford F150, GMC Sierra, Chevy S10, Bronco, Blazer.
 10. 10
  Hvis du er i high-school, ta butikken og / eller jordbruk og FFA er en god klubb å bli med også. Også, hvis du ikke er i videregående skole (eller bare ikke ønsker å bli med high school-klubber, sjekk ut jente speidere eller en 4H klubb i ditt område)
 11. 11
  For jenter, landets jenter vanligvis slitasje minimal make-up. Liten bit av eye liner, Leppepomade, og 1-2 strøk med mascara (hvis du allerede har mørke øyne surret, hoppe øyet liner), dekke opp er greit også hvis du virkelig trenger det. Ikke overdriv eller annet du vil se altfor preppy og folk vil tro du er en poser.
 12. 12
  Land mennesker er også ELSKER vanskelig arbeidstakere til å bli skitten. Gå ut og klippe plenen eller hjelpe faren din på bilen osv.
 13. 13
  Lære å elske dyr. omtrent alle land jenta elsker hester.
 14. 14
  Land jentene har også store hjerter. De elsker frivillig arbeid og hjelpe samfunnet deres og de elsker sitt land.
 15. 15
  Lær å lage mat. Landet folk elsker å lage mat fra stekt mat, røkt mat, frokost og dessert, er kjøkkenet det mest hellige sted i huset.
 16. 16
  Unn din mann rett. Hvis du ønsker å date en country mann, må du behandle ham bra og med respekt. Men ikke vær hans dørmatte. Aldri ta noe dritt fra ham, og sørge for at han behandler deg med like mye respekt. Hvis han ikke gjør det, er han ikke verdt en jente som deg.

Tips

 • Ikke vær redd for å bli skitten.
 • Aksept inn i "landet"-gruppen er ikke rask eller enkel, så vær tålmodig. De fleste har kjent hverandre hele livet.
 • Ikke endre hvem du er! Dette er bare en guide, ikke et sett med regler. Du kan justere denne i tillegg.

Advarsler

 • Hvis du er en jente i byen, kan det være vanskelig å endre. Sørg for at endringen er treg, eller annet du kan bli sett på som en poser. Folk vil merke en stor forandring hvis du bytter for fort, og vil tenke "dvs rart hun blir noe hun ikke er."

Ting du trenger

 • Boots
 • Vanlig jeans
 • Rutete Skjorter
 • Cowgirl / gutt Hat