Wkano

Hvordan å være en nydelig tenåring jente

Lyst til å være den mest fantastiske jenta rundt? Dette er en plan du kan ta for å bli den peneste jenta du kunne være.

Trinn

Hvordan å være en nydelig tenåring jente. Splash ansiktet med varmt eller varmt vann.
Hvordan å være en nydelig tenåring jente. Splash ansiktet med varmt eller varmt vann.
 1. 1
  Face: Klare opp noen kviser i ansiktet ditt. Ansiktet bør stereotypisk være klar, glødende og akne-fri for å være nydelig, men det er langt fra sant. Mange flotte mennesker har ikke den beste huden i verden. Imidlertid kan det ikke stoppe deg fra å prøve å få det perfekte hud. Hver dag og natt bør du følge rutinen som følger. Splash ansiktet med varmt eller varmt vann for å åpne porene. Bruk et rengjøringsmiddel som er egnet for din hudtype og massere det inn i ansiktet ditt for omtrent et minutt rettet mot områder der akne ligger. Skyll ansiktet med det kaldeste vannet ansiktet ditt kan bære. Klapp ansiktet tørke og påfør en snerpende eller toner over hele ansiktet ditt og gi det et sekund eller to for å tørke. Påfør en fuktighetskrem over hele ansiktet. Bruk eventuelle medisiner foreskrevet av legen din eller noen behandlinger som du kan ha nå. Annenhver dag, lett eksfoliere huden (og lepper) med en skrubb eller exfoliant. Sørg for at hver kveld du legger på vaselin på leppene og du vil våkne opp til glatt, saftig lepper, på dagtid, bør du påføre en leppepomade (Carmex eller Chapstick) anbefales ikke å få tørre, sprukne og sprukne lepper. Også, fikse opp eventuelle hud misfarging. Hvis du har tilfeldige klatter av mørk farge på huden din, se en hudlege. Prøv å falme mørke sirkler under øynene med øye valser (for eksempel Garnier Fructis). Hvis du har fregner, være glade! Bare 2% av verden har dem.
 2. 2
  Hygiene: Du bør ta en dusj hver dag - ved peeling eller bruke en loofah under bading, fjerner den døde hudceller som igjen gir deg glødende, glatt og myk hud! Du bør også barbere annenhver dag. I det europeiske samfunnet, barbering under armene, ben, bikinilinje, og noen ganger armene, anses å være hygienisk, bruke en god barberhøvel som Venus Embrace. Nappe øyenbrynene når det trengs også. Folk er ikke akkurat forelsket i gorilla øyenbrynene, men når de er temmet, vil folk være sjalu. Hvis du har supertynne øyenbryn, ta et øyenbryn blyant og fylle dem i. Pass på at når du bader, fukte deg, du kan aldri overdrive fuktighetsgivende barbering>. Sette på lotion ikke lenger enn tre minutter etter at du bader, slik at huden ikke tørker ut. Også, for å ikke få noen kroppslukt under armene eller hvor som helst på kroppen, må du sette på noen deodorant (eller antiperspirant hvis du svetter) og bruke parfyme på "hotspots" som nakken, håndleddene, innsiden av albuene, bak knærne, osv. Dette er veldig tydelig, men sørg for at du pusser tennene godt. Ingen ønsker å lukte dårlig ånde når du snakker til dem, så når du pusser tennene, sørg for at du pusser tungen, tannkjøttet og innsiden av kinnene. Hvis du føler deg som om tennene er litt "gulaktig", bleke dem ved hjelp av hjemmelagde rettsmidler, profesjonell tannlege besøk, munn skuffer, etc. Alltid tanntråd og bruke munnvann etter å pusse tennene, og hvis du har holderne, rengjør dem hver dag. Hvis du har tannregulering, være ekstra forsiktig når du rengjør. Sørg for at du også vaske hendene hver gang du bruker badet - du vil ikke tro hvor mange mennesker ikke!
 3. 3
  Ta vitaminer hver dag. Selv om du er veldig tynn, desto mer grunn til å ta vitaminer! De gir deg alle mineraler, næringsstoffer og vitaminer du trenger daglig. Det er helt opp til den personen, men tar piller om natten vil la medisinen spark i mens du sover. Du kan spørre legen din hva slags de foretrekker du tar.
 4. 4
  Sett en god søvn tidsplan. Du vil se og føle ti ganger bedre hvis du gjør! Det betyr ikke at du bør gå til sengs på 07:00 hver kveld. Men hvis du går til sengs klokken ti, og våkne opp klokka seks, det er en god åtte timer! Når du sover, bør du ha minst 8-9 timers søvn. Men noen mennesker klarer å være kan sove i bare syv timer mens noen mennesker trenger å sove 10 timer. Det hele avhenger av kroppen din og du vil etterhvert finne antall timer du trenger. Hold planen opp i helgene. Pass på at du ikke går til sengs på latterlige tider skjønt (01:00 om morgenen er ikke den beste sengetid). Du ønsker ikke å våkne opp med blod-shot, posete øyne, og sliten og matt hud. Du trenger din skjønnhet søvn!
 5. 5
  Hår: For å være nydelig, kan du ha noen lengde hår egentlig, du må bare opprettholde det og holde det ser bra ut. Sørg for at du vasker håret rundt en gang i uken om det er krøllete eller tørt, og annenhver dag om det er rett eller fet. Du ønsker ikke å vaske håret hver eneste dag, men fordi det vil gjøre det mister sin naturlige oljer. Hvis håret ditt er kort, kan du se på inspirasjoner som Rihanna og Victoria Beckham for frisyrer mens hvis håret ditt er på den lengste siden (skulder-lengde og lengre), kan du se på Kim Kardashian og Beyonce for inspirasjon. For å kunne arbeide håret ditt, kan du holde det rett, bølgete, krøllete eller Afrocentric men det bør alltid ha en slags glans. Du definitivt ikke ønsker kjedelig, frizzy hår. For å gjøre det, finne noen produkter som produserer skinne som Garnier Fructis og TRESemmé. Pass på at hvis du kommer til å sette varme på håret ditt, du bruker noen form for beskyttelse for ikke å bli flisete tupper. Det beste er å lufttørke håret i stedet for å blåse tørking det å avlaste den fra all varmen. Ikke rette håret hver eneste dag. Det skaper flisete tupper og fører til mye varme skader og konsekvensene er ikke verdt det. Noen apparater som kan komme godt med er: flatt jern (for dager der du vil ha pin rett hår), curling tryllestaver (der du vil miste bølger og ingen bretter i håret fra klemmene av curling strykejern), curling strykejern (for dager hvor du vil ha store, glamorøse krøller) og blåse tørketrommel (når tiden renner ut og du ikke har tid til å lufttørke). Uansett hva du gjør, aldri Ikke> gå til skolen med håret ditt ser et rot!
 6. 6
  Helse: La oss begynne med å trene, du bør inkludere minst 30 minutter fysisk aktivitet 5-6 ganger i uken. Dette kan inkludere å ta yogatimer, sykle, kjøre en mil eller to, løfte vekter for en halv time eller danse rundt i huset til favorittsangene dine. Så kommer kosthold: du trenger ikke å sulte deg selv. Sørg for at du spiser en frukt og grønnsaker om dagen og drikke minst åtte glass vann - det er til ditt eget beste.
 7. 7
  Makeup: Dette vil være en av de korteste trinn. Som tenåring, trenger du ikke så mye sminke for å se lekre. Ha litt concealer på urenheter om noen - ikke grunnlag for at det bare tetter porene. Også, ved å sette sort eller brun blyant eyeliner på nedre vippekanten og en fersken-farget blyant eyeliner på nedre vannlinje, vil øynene dine ser lysere og mer våken. Tilsett ca to strøk med en Volumizing mascara etter curling den, sleng på litt leppepomade og / eller lipgloss, og du er klar til å gå! Hold deg naturlig.
 8. 8
  Innsiden ut: For å være nydelig, må du handle nydelig. Du må være utadvendt, laid back, morsom, dristig, down-to-earth, ydmyk, intelligent, vennlig og hardt arbeidende. Respekt alle du møter selv om de gir deg en grunn til ikke også, prøver hardt å ikke gjøre noen fiender og tenke før du snakker. Bruk moral at foreldrene dine lært deg klokt. Hvis du er seksuelt aktiv, bruker kondom, prevensjon, osv.! Henge ut med venner annenhver helg og henge med familien de resterende helgene. Lev livet til det fulle og skyte høyt. Les en bok hver gang en stund og prøve hardest på skolen. Du kan ikke få en 4,0 GPA, men strever for det. Viktigst, være deg selv. Det høres kanskje klisjé, men hvis du virkelig finne ut ditt sanne selv, vil livet ditt bli fantastisk!

Tips

 • Prøv ditt beste
 • Vær deg selv. Skjul ikke hvem som helst, og akseptere deg selv selv uten sminke, husk personlighet kan gjøre en ser vakker også.
 • Husk at du er vakker uansett hva. Denne guiden er bare å hjelpe deg til å se enda bedre.
 • Kjøp flere allsidige klærne slik at du kan ha så mange flere antrekk! Prøv å kjøpe søte, men semi-sletten skjorter og jazz den opp med noen søte tilbehør! Eller kjøpe en fet mønstret topp og ha den med vanlig jeans.
 • Alltid bære en veske med deg. I vesken, bære: din mobiltelefon, ipod, favoritt lipgloss, 15€ i tilfelle en nødsituasjon, student-ID, nåværende skyggen av neglelakk / topcoat, nøklene, pads / tamponger, speil / liten børste, hår bånd og bobby / hårnåler.
 • Bare ha det gøy med det
 • Hold øynene litt bredere enn vanlig, og smile litt selv når noe spesielt skjer. Dette gjør deg mer attraktiv, våken, og interessant.
 • Røyker ikke
 • Ikke kle altfor slutty, vil det bare slå folk bort.
 • Ikke drikk
 • Hvis du har en religion, tro på det fullt ut, det vil mest sannsynlig gi inspirasjon for deg
 • Kofferter og messenger poser er søtere enn ryggsekker, men bruk det du føler deg komfortabel med.
 • Ikke snakk tilbake til foreldrene dine
 • * Hold en notatbok hvis du ønsker å lage et budsjett, slik at du kan merke alt du kjøper.

Advarsler

 • Ikke prøv å være noen du ikke er. Folk vil like deg for den du er. (Hvis de er virkelig dine venner.)