Wkano

Hvordan å være en stilig preteen

Å være på broen mellom barndom og tenårene kan bli forvirrende med press for å passe inn og se kul. Hvis du ikke har sett det allerede, har stil tatt en ny betydning på skolen. Men ikke prøv å være en person som du ikke er. Prøv å "passe seg".

Trinn

Hvordan å være en stilig preteen. Hit kjøpesenteret og kjøpe noen søte antrekk i henhold til stilen din.
Hvordan å være en stilig preteen. Hit kjøpesenteret og kjøpe noen søte antrekk i henhold til stilen din.
 1. 1
  Oppdag din stil. Enten det er høyt og stolt eller beskjeden og ganske følger den gjennom! Se på moteblader for ideer, men ikke la deg bli presset til å se "hot".
 2. 2
  Hit kjøpesenteret og kjøpe noen søte antrekk i henhold til stilen din. Abercrombie, Ivivva, og Hollister pleier å være på den dyre siden, så prøv Justice, Macys, European Eagle eller Wet Seal. Sjekk ut over butikker som Aeropostale, TJ Maxx, eller Forever 21 hvis du er på en skikkelig stramt budsjett. I tillegg til å kjøpe de nyeste trendene, kjøpe garderobe stifter som tank topper og nøytrale. Aeropostale
 3. 3
  Kjøpe noen sko og tilbehør for å gå med din nye antrekk. Falske perler og diamanter er viktige, avhengig av stilen din, som er pannebånd og hår klipp, men også sjekke ut funky tilbehør. Kjøp sko etter været, flip-flops i sommer, støvler i vinter.
 4. 4
  Har en søt frisyre! Prøv scrunching håret for en stilig rotete / søt frisyre. Alltid sørge for at du vet grensen mellom rotete og lat rotete. Også prøve enkle frisyrer som halv-up, musefletter, fletter, osv. Cute hår stuff-scrunchies, klipp etc. - kan gjøre en titt helt fabelaktig. Og du kan alltid få en søt hårklipp. Prøv side smell eller lag. Layers gir tykt hår en tynnere utseende mens de gir tynt hår en mer komplett utseende.
 5. 5
  Vær deg selv! Så klisjé som det høres ut, og så mye som du ikke vil tro det, er det ikke vanskelig i det hele tatt, og folk vil elske den virkelige deg! Hvis du ikke er deg selv, det er ikke verdt det! Vær deg selv og folk vil like deg.
 6. 6
  Vær trygg! Hvis du ikke tror på deg selv, vil hvem andre tror på deg? Sitt rett opp, gå med hodet høyt, og le av rykter.

Tips

 • Hvis du ønsker å bruke sminke, bare gå for en naturlig look. Det ser frisk, approachable, og pen. Bare lett bruke foundation for å dekke opp dårlig flekker, legg et tynt lag med mascara, og noen blanke lys rosa lipgloss, vil det gjøre at du ser super pen. også, ikke overdrive det og velge én ting du ønsker folk å se, for eksempel hvis det er dine øyne ikke tiltrekke oppmerksomhet til noe annet. Sørg alltid for å skinne gjennom og la makeup forbedre dine egenskaper, og ikke "dekk dem opp".
 • Elsker livet og smiler fornøyd!
 • Selv er ikke hvem du ønsker å være, eller hva folk ser deg som. Det er ikke hva pappa ønsker fra deg eller hva din BFF mener du bør være. "Yourself" er deg og hva du ønsker å være.
 • Vask ansiktet hver dag. Forhindre akne før den starter. Det vil øke din selvtillit.
 • Bare ha det gøy med hvem du er.
 • Husk alltid folk vil like den virkelige deg, så ikke "fake" å være deg selv
 • Hvis du ønsker å spankulere den unike stilen, bare sørg for å føle seg bra om det. Noen mennesker vil prøve å fortelle deg at du er rar, men jeg vedder på at du flere folk vil like det enn hater det. Keep it up!
 • Hvis du føler at du er klar for sminke, ser litt brunfarge øyenskygge eller mascara stor.
 • Hvis du er lite penger, kan du gå til sparsommelighet og sendingen butikker. De har ofte merkeklær for billige priser.

Advarsler

 • Pass på at du følger en passende diett for din alder.
 • Hvis du ønsker å gå ned i vekt, trene og spise sunt.
 • Sørg for å ikke være for tynn! Det er bedre å være en sunn vekt.