Wkano

Hvordan gjøre om soverommet ditt (ungjenter)

Lei av din sengeteppe blir gitt forferdelige utseende? Kvalm av at farget teppe? Trenger arrangører for din rotete søl? Hate din dust bunnies? Flau av gammelt skrot liggende rundt rommet ditt? Hvis du ønsker å gjøre om rommet ditt bruke disse tipsene, og ikke bekymre deg, fordi dine problemer kan løses!

Trinn

Hvordan gjøre om soverommet ditt (ungjenter). Før du gjør noe, gå gjennom alle tingene dine.
Hvordan gjøre om soverommet ditt (ungjenter). Før du gjør noe, gå gjennom alle tingene dine.
 1. 1
  Før du gjør noe, gå gjennom alle tingene dine. Sorter alt i fire hauger: beholde, kaste, gi bort og å pynte med. Hold alt du vil beholde, søppel søppel, resirkulere papir, gi ting bort til familie / venner, og donere andre ting å Goodwill eller Frelsesarmeen. Dette er en ganske viktig skritt, fordi det vil hjelpe unclutter rommet ditt, samt kvitte seg med klær som du ikke ønsker.
 2. 2
  Male veggene! Dette hjelper virkelig endre rommet ditt. Hvis foreldrene dine ikke vil tillate deg å male veggene, det er greit. Gå videre til neste trinn. Hvis de vil, det er flott også! Pass på at du velger en farge som du liker og som går godt sammen med en masse ting. Hvis du ønsker, kan du male alle veggene i samme farge, men noen liker å ha noen forskjellige farger for å gi variasjon. Andre folk går nøtter, male hver vegg en annen farge, og har ingen tema overhodet. Gjør hva du vil! Uansett hva du gjør, gjør din personlighet skinne! Hvis du og foreldrene dine sliter med å bestemme hvilken farge å male rommet ditt, kompromiss! Har foreldrene dine vil at du skal male rommet ditt lys rosa, men ønsker du å male det svart (eller vice versa)? Kompromiss ved å male rommet ditt lys rosa og bruk svart som en aksent!
 3. 3
  Få noen møbler! Vil du virkelig at ABC dresser på rommet ditt? No way! Gå ut og få noen nye møbler. Vi vil foreslå å ha en seng (selvfølgelig), en kommode, en bokhylle, et nattbord og et skrivebord. Prøve å kjøpe alle møblene dine i samme farge, slik at rommet ditt ikke ser altfor gale (med mindre det er din intensjon).
 4. 4
  Få noen ting for sengen! Kjøp noen laken og puter for sengen. Hvis du ønsker en virkelig jentete utseende seng, kjøpe noen tepper og en haug med kaste puter til å sette på hodet av sengen. Hvis du ønsker en mer forenklede utseende, bare stokk med laken. Gjøre hva du vil. Bare fordi du er jente betyr ikke at du må være en "girly-girl".
 5. 5
  Kjøp noen stoler! Når vennene dine kommer over og henge ut, trenger du ikke vil at de skal sitte på gulvet! Kjøp noen stoler slik at du og dine venner har en behagelig sted å sitte. Du kan kjøpe noen beanbag stoler, eller en måne stol. Selv en ottomansk ville fungere godt, spesielt hvis den har lagringsplass inne. Prøv å holde dine møbler innenfor fargevalget.
 6. 6
  Få noen tepper! Hvis du har et teppebelagt gulv, kan dette ikke være nødvendig, men en kjølig teppe eller to er aldri en dårlig ting å ha i rommet ditt. Hvis du har tregulv, tepper er en veldig god ting å sette ved siden av sengen slik at når du står opp om morgenen føttene ikke fryser på parkett! Husk, velger tepper som uttrykker din personlighet, og ha det gøy med design og mønstre.
 7. 7
  Kontroller at du har noen lagringsplass! Sørg for å ha litt plass i skapet eller et annet sted i rommet ditt for noen ting. Kjøp noen oppbevaringsbokser og skyve dem under sengen. Dette holder alle ting organisert.
 8. 8
  Hyller! Hyller er et must for å vise ting som sport trofeer, bilder, bøker, etc. Kjøp noen hyller og få dem satt opp på et sted som du liker, for eksempel over sengen eller i nærheten av skrivebordet ditt.
 9. 9
  Speil! Speil er ikke bare for girly-jenter. Hver tenåringsjente trenger en god speil for å sette på makeup sin med. Du kan kjøpe en full-lengde speil slik at du kan se dine antrekk, også. Kjøp et speil som har en kul ramme, slik som en mosaikk med forskjellige farger på glass.
 10. 10
  Få en kork bord. Kork styrene er kult, fordi du kan vise bilder av familien din, du, dine venner, dine kjæledyr, samt andre ting som konsertbilletter og postkort. Hvis kork bord er stygg, male det en farge som går med rommet ditt, men ikke en veldig mørk farge, eller sette noen kule stoff over det. Du kan også kjøpe kork boards med stoffet over dem allerede.
 11. 11
  Gjøre rommet ditt! Sette opp plakater av dine favoritt band og kjendiser. Sette opp bilder av din familie og venner. Sett i ting som du liker og som gir rommet personlighet! Kunstprosjekter, skisser, hva du vil. Hvis du er artist typen sette opp dine tegninger eller malerier. Gjør den til din... tross alt, er det rommet ditt!
 12. 12
  Bli kvitt alle de barnslige ting i rommet ditt med mindre det betyr en god del av verdi for deg.
 13. 13
  Tips
 14. 14
  Ikke følg vennene dine. Vær deg selv!
 15. 15
  Husk at ikke alle rom kan se ut akkurat som den du ser på bilder og på TV. Så ikke prøv å kopiere hver eneste detalj i et bilde eller reklame. Prøv å være kreativ og gjøre det beste ut av de ting du har på rommet ditt.
 16. 16
  Hvis du er veldig visuell, skissere hva du vil at rommet skal se ut etter at den er ferdig, slik at du har et mål å jobbe mot.
 17. 17
  Har stearinlys som har en avslappende duft i rommet ditt. Sett pene steiner rundt dem, fordi steinene ikke kan ta fyr.
 18. 18
  Hvis du trenger å ha et tema, bruker et fargevalg i stedet for et objekt eller dyr tema. På denne måten er det lettere å finne møbler, og rommet ditt ser ikke så kaotisk.
 19. 19
  Hvis foreldrene dine ikke vil tillate deg å få en ny seng prøve å få nye dyner og puter!
 20. 20
  Planlegg ut nøyaktig hva du ønsker før du setter i gang. Lag en planlegger / planlegge om det hjelper.
 21. 21
  Ikke glem å holde rommet ditt rent. Sett bort all søppel som er på gulvet og dresser omtrent en gang i uken, og støvsuge og tørke støv minst en gang i måneden.
 22. 22
  Ser i blader og internett for å finne gode ideer.
 23. 23
  Dette er veldig viktig! Hvis du har dyr som lever i rommet ditt med deg, må du rense ut bur eller tanken minst annenhver uke for å holde plassen lukter friskt og rent. For de av dere som har veldig stinkende dyr som skilpadder eller kaniner, prøv å plugge inn en automatisk luftrenser eller annet sted i rommet ditt. IKKE sett det for nær dyrene, men som røyk er ikke sunt for dem å puste i.
 24. 24
  Husk, dette kommer til å være på rommet ditt for en stund, så ikke gjør det bare tilfeldig... med mindre det er en del av din personlighet.
 25. 25
  Hvis du har en bokhylle, kan du fargekode det, eller sortere det etter forfatter eller serie.
 26. 26
  Lag dine egne ting. Du kan lage speil av papp og klissete reflekterende papir. Sett sengetøy og puter enn en lagringsplass bin (solid) og slå den inn i en sofa!
 27. 27
  Sørg for at du har et sted for makeup din. Hvis du har en spesiell skuff for det, legge all sminke i det slik at det er lett tilgjengelig. Prøve og sette din makeup nær speilet ditt.
 28. 28
  Gni litt vanilje ekstrakt på lyspærer og slå dem på. Det gjør rommet ditt lukter godt og føles varm og koselig!
 29. 29
  Prøv og hold deg til et fargevalg i rommet ditt så det ser trukket sammen og ser ikke altfor opptatt.
 30. 30
  Prøv å gjøre rommet gjenspeiler holdninger og tenkning.
 31. 31
  Få en kommode og noen parfymer å gå med det, legg til litt sminke og bare klunk dem i en stor bunt på kommoden din.
 32. 32
  Advarsler
 33. 33
  IKKE gjøre hva vennene dine mener vil være kul eller hva de vil! Gjør hva du vil, fordi du er nødt til å forholde seg til dette nye rommet i mange år framover!
 34. 34
  Før du starter, må du ha et budsjett. Du ønsker ikke å være blakk etter renovering din, men sørg for at du har litt penger å legge i det. Det kan være dyrt, avhengig av omfanget av fornyelse ditt.
 35. 35
  Spør dine foreldre / den personen som eier huset for å forsikre deg om at du faktisk lov til å male det.
 36. 36
  Hvis du ikke er i stand til å male / tapet på rommet ditt, sette opp noen plakater! Du kan sette din favoritt sangere, eller til og med gamle filmplakater (du kan noen ganger få dem fri fra videoutleie eller kinosaler).
 37. 37
  Med mindre du er villig til å endre rommet ditt hver par måneder, feste med et fargevalg i stedet for et tema. Du kan hate noen fase dere gikk gjennom for noen måneder eller et år
 38. 38
  Prøv å unngå tapet, som det er svært vanskelig å sette opp / ta ned.

Tips

 • Husk at ikke alle rom kan se ut akkurat som den du ser på bilder og på TV. Så ikke prøv å kopiere hver eneste detalj i et bilde eller reklame. Prøv å være kreativ og gjøre det beste ut av de ting du har på rommet ditt.
 • Ikke følg vennene dine. Vær deg selv!
 • Hvis foreldrene dine ikke vil tillate deg å få en ny seng prøve å få nye dyner og puter!
 • Ikke glem å holde rommet ditt rent. Sett bort all søppel som er på gulvet og dresser omtrent en gang i uken, og støvsuge og tørke støv minst en gang i måneden.
 • Hvis du er veldig visuell, skissere hva du vil at rommet skal se ut etter at den er ferdig, slik at du har et mål å jobbe mot.
 • Planlegg ut nøyaktig hva du ønsker før du setter i gang. Lag en planlegger / planlegge om det hjelper.
 • Har stearinlys som har en avslappende duft i rommet ditt. sette pene steiner rundt dem, fordi steinene ikke kan ta fyr.
 • Hvis du trenger å ha et tema, bruker et fargevalg i stedet for et objekt eller dyr tema. På denne måten er det lettere å finne møbler, og rommet ditt ser ikke så kaotisk.
 • Sørg for at du har et sted for makeup din. Hvis du har en spesiell skuff for det, legge all sminke i det slik at det er lett tilgjengelig. Prøve og sette din makeup nær speilet ditt.
 • Husk, dette kommer til å være på rommet ditt for en stund, så ikke gjør det bare tilfeldig... med mindre det er en del av din personlighet.
 • Gni litt vanilje ekstrakt på lyspærer og slå dem på. Det gjør rommet ditt lukter godt og føles varm og koselig!
 • Ser i blader og internett for å finne gode ideer.
 • Hvis du har en bokhylle, kan du fargekode det, eller sortere det etter forfatter eller serie.
 • Prøv og hold deg til et fargevalg i rommet ditt så det ser trukket sammen og ser ikke altfor opptatt.
 • Prøv å gjøre rommet gjenspeiler holdninger og tenkning.
 • Dette er veldig viktig! Hvis du har dyr som lever i rommet ditt med deg, må du rense ut bur eller tanken minst annenhver uke for å holde plassen lukter friskt og rent. For de av dere som har veldig stinkende dyr som skilpadder eller kaniner, prøv å plugge inn en automatisk luftrenser eller annet sted i rommet ditt. IKKE sett det for nær dyrene, men som røyk er ikke sunt for dem å puste i.
 • Lag dine egne ting. du kan lage speil av papp og klissete reflekterende papir. sette sengetøy og puter enn en lagringsplass bin (solid) og slå den inn i en sofa!
 • Få en kommode og noen parfymer å gå med det, legg til litt sminke og bare klunk dem i en stor bunt på kommoden din.

Advarsler

 • Før du starter, må du ha et budsjett. Du ønsker ikke å være blakk etter renovering din, men sørg for at du har litt penger å legge i det. Det kan være dyrt, avhengig av omfanget av fornyelse ditt.
 • IKKE gjøre hva vennene dine mener vil være kul eller hva de vil! Gjør hva du vil, fordi du er nødt til å forholde seg til dette nye rommet i mange år framover!
 • Med mindre du er villig til å endre rommet ditt hver par måneder, feste med et fargevalg i stedet for et tema. Du kan hate noen fase dere gikk gjennom for noen måneder eller et år
 • Hvis du ikke er i stand til å male / tapet på rommet ditt, sette opp noen plakater! Du kan sette din favoritt sangere, eller til og med gamle filmplakater (du kan noen ganger få dem fri fra videoutleie eller kinosaler).
 • Prøv å unngå tapet, som det er svært vanskelig å sette opp / ta ned.
 • Spør dine foreldre / den personen som eier huset for å forsikre deg om at du faktisk lov til å male det.

Ting du trenger

 • Materialer (maling, møbler, etc.)
 • Masse penger (Hvis du ønsker nye møbler, kan det bli dyrt!)
 • En tidsplan som har et par dager i uken for makeover
 • En venn for meninger (valgfritt)
 • Tillatelse fra dine foreldre (selvfølgelig hvis du ikke gjør det vil du være i store problemer!)
 • Viktigst trenger du en stor fantasi for awesome makeovers