Wkano

Hvordan å skjule det faktum at du røyker fra foreldrene dine

Om du ikke ønsker å skuffe foreldrene dine eller er rett og slett redd for mulig straff for vane din, kan du følge disse enkle trinnene for å sikre at dine foreldre ikke finne ut.

Trinn

Hvordan å skjule det faktum at du røyker fra foreldrene dine. Ikke føl deg dårlig om deg selv.
Hvordan å skjule det faktum at du røyker fra foreldrene dine. Ikke føl deg dårlig om deg selv.
 1. 1
  Ikke føl deg dårlig om deg selv. Foreldrene dine vil fortsatt elsker deg selv om du røyker, men de vil ikke like det.
 2. 2
  Hold sigaretter og lightere skjulte. Rydd opp etter å røyke en sigarett. Prøv å ikke bruke fyrstikker, i stedet prøve å få hendene på en lighter. Kamper har en distinkt duft for dem.
 3. 3
  Prøv å ikke røyke inne eller rett utenfor huset.
 4. 4
  Ikke kast de tomme toalettpapir ruller! Ting dem med krøllete tørketrommel ark på den ene enden, og blåse røyken gjennom der. Arkene vil fungere som et filter for røyken. Eller du kan også ta en gummistrikk og legg arket over den ene enden og deretter sette den strikken over det, og det vil ha samme effekt.
  • Ta en tur rundt kvartalet eller røyke på hjørnet der foreldrene dine ikke vil se.
  • Røyke bare når du er ute med venner, eller når foreldrene dine er "ut av huset.
  • Noen bydeler har hus for salg eller utleie, ikke vær dum og røyk i det, er det ulovlig, og du kan gå i fengsel hvis du blir tatt.
  • Hvis du røyke i en bil, knekke vinduene noen få inches og sørge for at sigaretten er ut av vinduet, men bak speilet. Skru opp varmen eller AC, avhengig av været, og tar sikte på ventilene mot nærmeste vinduet for å holde røyken utenfor. Bære en genser, hette opp, mens røyking. Pass på å puster ut røyken med en sterk whoosh ut det åpne vinduet. Når du er ferdig, ruller vinduene ned mer, la luften på, og luft ut sweatshirt etter å fjerne den, og slå den på innsiden ut. Drikk Gatorade eller Powerade under og etter, som det lindrer halsen og bidrar med pusten din. Etterpå, tygge tyggis og bruke en liten mengde parfyme, cologne, eller luftrenser på hendene. Alltid vaskes med varmt vann og såpe så snart som mulig. Cruise rundt en stund å lufte ut bilen, selv, og andre passasjerer. Ikke la vinduene sprakk når parkert på huset ditt siden det er en død giveaway, med mindre det er om sommeren.
 5. 5
  Eliminere sigarett lukt fra deg selv før du går inn i huset. Sigarettrøyk tar 45 minutter å gå av klærne dine hvis du røyker en, hver gang du røyker en annen, legge til 15 minutter.
  • Hold en boks med cologne eller noen luktfjerner i bilen for bekvemmelighet.
  • Tilsvarende, ta en pust mynte eller tygge tyggis for å bli kvitt din røyk pusten, fungerer sjokolade også underverker for smokey pusten. Hvis du sprayer for mye skjønt, kan foreldrene dine bli mistenksom, hvis du trenger å drikke for å bli kvitt lukten, ikke drikker brus eller vann, drikk et melkeprodukt som melk.
  • Appelsiner og appelsin olje også masker duften av sigaretter veldig godt. Hvis du kan gjøre så overbevisende, bære en appelsin med deg som en snack. Etter røyking, skrelle og spise appelsin, samtidig som dekker fingrene og pusten med duften av appelsiner. Eller slitasje noen gummihansker, og kast når du har brukt dem.
  • Rengjør lukten ut av fingrene, fordi foreldre som har røykt en tendens til å be om å lukte på fingrene før noe annet. Bli kvitt lukten kan gjøres med duftende såpe eller gni hendene i en klump av gress før du går inn i ditt hjem. Hvis de spør hvorfor hendene har grønske, si at du snublet og falt. De smører for hendene fungerer også underverker på å fjerne sigarett lukt fra fingrene.
  • Hvis du ikke vil at fingrene til lukter røyk du ikke bør holde på filteret når du inhalerer.
  • Hvis foreldrene dine sier du lukter av røyk, fortelle dem enten at du var i et røykfylt sted (for eksempel en bar), på en venns hus som har foreldre som røyker i huset, eller at noen av vennene røyk. Men kanskje foreldrene dine ikke være fornøyd om de tingene heller, så vær forsiktig.
  • Røyk klamrer seg til håret mye. Før du trenger å være i din foreldrene selskap, prøve å finne en vask, og vannsprut gjennom håret ditt. Hvis mulig, ta en dusj.
 6. 6
  Lov rolig og naturlig rundt foreldrene dine, som om du aldri har røykt, og har ingenting å skjule. Stå stolt, ikke vær nervøs rundt dem. Det vil bare skape en mistanke om at du prøver å skjule noe.
 7. 7
  Hvis du har langt hår, sette den opp i en bolle, slik at lukt ikke klamre seg til det så mye. Har også en hettegenser som du kan bære og ta av før du går i, så dine topp under vil ikke stinker.
 8. 8
  Spis peppermynte Patty tallet, minst fire er de veldig flinke til å skjule lukten.
 9. 9
  Hvis røyking luke, bør du har ingenting å bekymre seg for, ettersom lukten av Luke klistrer ikke til huden
 10. 10
  Hvis du røyker og kjøre må du tørke dashbordet, håndtak, ratt med en klut eller hånden din fordi asken har en tendens til å hvile i disse områdene de fleste. Vær oppmerksom på sprøyting mye cologne på deg selv fordi den plutselige lukten av parfyme med årsaken mistanke. Hvis du tilfeldigvis innom en bensinstasjon før du kommer hjem vaske hendene ansiktet og nesebor (lukten synes å bli fanget i dem, og du tror at alt rundt deg lukter røyk) og i stedet for cologne bruk såpe og vann og gni inn på klærne. Det skjuler lukten og fører til mindre mistenksomhet. tygge tyggegummi men sørg for at du kaster bort alle dine tomme pakker med tyggegummi. Dessuten vet at foreldrene dine finner ut. det er uunngåelig, så hvis du kommer til å gjøre det til en vane vil det være massevis lettere bare å komme ren.

Tips

 • Slett historien til denne artikkelen av familiens datamaskin for å hindre ytterligere mistanke om sett. Hvis de finner dette i historien, sier du var bare "surfing" Google (By treffer Tilfeldig artikkel link), og du bare "snublet" over det. Du ble ikke lese den!
 • Hvis foreldrene dine finner du lukter av røyk, hevder andre folk var røyking nær deg da du var på en bussholdeplass eller kjørte inn i en venn som røyker.
 • Hold deg rolig... De bør ikke forvente en ting hvis du bor normalt.
 • Hvis mulig, få noen ekstra klær (skjorte eller lue) med deg siden røyken henger på tekstiler etter cologne / parfyme har slitt av.
 • Ikke kast dine brukte sigarettsneiper på verandaen eller plen. Kast alle bevis.
 • Ikke skjule sigaretter i din sokk skuff. Som sett i mange TV-sitcoms, vil din mor sannsynligvis snuble over dem mens pakking bort undertøyet ditt.
 • Hvis foreldrene dine finne dine sigaretter har en 18 + år gammel venn å skylde på (de skal være med på det, så hvis foreldrene dine dem ringe opp de vet og kan si noe sånt som "Oh gee jeg forlot som pakke det Takk så mye jeg vil plukke dem opp i morgen! ")
 • Hvis du røyker utenfor, ta av deg genseren når røyking, så når du er ferdig med sigarett, sette genser på igjen. Dette vil dekke lukten av sigaretter på skjorta.
 • Hvis du kjenner en venn som har en mor eller far som røyker kan du bruke dette som en unnskyldning hvis du blir tatt for lukter som sigaretter.
 • De innvendige lommer av jakker og kåper er gode steder å gjemme sigaretter og lightere.
 • Lære å rulle sigaretter. De lukter mindre enn produsert de fordi de har færre tilsetningsstoffer, rulletobakk og papirer vil vare mye lenger enn en pakke sigaretter, og de er mye billigere.
 • Vask håret regelmessig. At røykfylt lukt vil nøle i håret ditt, spesielt hvis håret er langt.
 • Sette klærne i en tørketrommel i noen minutter med stoff ark.
 • På rommet ditt, skjule sigaretter hvor de ikke kan bli sett - for eksempel under møbler eller i en skuff.
 • Har en jakke på zip det hele veien opp, og når du er ferdig ta den av og snu den innenfra og ut. dette skjuler lukten fra skjorta veldig godt.
 • Det vil ikke være vanskelig å holde dette fra foreldrene dine hvis du ligger ofte.
 • Bruk en hanske på hånden du holder sigaretten i.
 • Gjør U-formede papir fatt for sigaretter. De vil kutte ned på kontakten hånden din gjør med sigaretten slik at hendene vil lukte mindre.
 • Hvis du slutte å røyke eller ikke starter, vil du ikke ha noe å skjule.
 • Hvis du er en gutt da ikke bære en skjorte, røyker ikke holde seg til huden så lett og du kan alltid dusj, mens foreldrene dine vil trolig komme i kontakt med skittentøy.
 • Hvis du blir tatt med sigaretter i lomma kan du si at du byttet strøk med en venn som røyker og de glemte å ta dem ut.

Advarsler

 • Noen ex-røykere er ekstremt følsomme for lukten av sigaretter. Hvis dine foreldre pleide å røyke, men sluttet, kan de merke det enda mer enn om de aldri har røykt før.
 • Husk, når eller hvis foreldrene dine har funnet ut at du har løyet til dem, kan de ha problemer med å stole på deg igjen.
 • Bomullsklær beholder lukter mer enn de fleste andre stoffer.
 • Noen merker har en lukt som henger mer enn andre. Parlamenter, Marlboro Reds / medier, og Camel Filter tendens til å være mer bitter. Marlboro Menthol Lights pleier ikke å lukte så ille.
 • Den cologne trikset fungerer ikke alltid. Hvis du spraye for mye, kan de tror du får høy ut av Axe eller hva stoff du bruker til å dekke opp lukten. Foreldre med gode neser (spesielt ex-røykere selv) vil være i stand til å lukte gjennom den. Skrape tungen med tennene for å fjerne lukt, og sørge for at de kjenner et par av vennene røyk. På denne måten kan du alltid trekke den gamle, "Å, ja, jeg henger ut med så-og-så. Det er så ekkelt, er det ikke?" når de spør deg hvorfor du lukte som et askebeger. Også, kan du si noe sånt som "Åh, kult!" å være morsom. Hvis du fleiper rundt og vise deg er ikke nervøs de vil være mindre mistenkelig.
 • Hvis dine foreldre er røykere, vil de være i stand til å lukte røyk til slutt, uansett hvor hardt du prøver å rense deg selv og dine eiendeler. Selv om du ikke kan lukte det, kan de. Dette er fordi folk som ikke røyker har sunnere, mer sensitive neser. Og super-sniffere vil lukte det med en gang - hvis du har en slik en forelder, vet du det allerede!
 • Lukten av en enkelt sigarett varer ca en time, legger 15 minutter for hver ekstra sigarett røykes fortløpende.
 • Røyking fører til munn, svelg og lungekreft, og vil drepe. Må ikke brukes hvis du er gravid eller under-alder (denne alderen er vanligvis 16 i Europa og 18 i Australia, 18 eller 19 i Canada og 18 i NZ, Storbritannia og Europa.). Det gjør også hendene og tennene gul med nikotin og skaper rynker og linjer rundt leppene fra suger på sigaretten.

Ting du trenger

 • Mini Köln / Perfume
 • Mini tannkrem
 • En ren endring av klær i nærheten
 • Sigaretter
 • En lighter eller fyrstikker.
 • En stor gjemmested. Ikke skjule røyker eller lysere i videospill tilfeller fordi foreldrene vet dette veldig godt. Det er et gammelt triks som brukes av hippie ungdom av sekstitallet, syttitallet og åttitallet. Foreldrene dine sannsynligvis vokste opp med det trikset.