Wkano

Hvordan å være hyggelig mot folk

Har du ikke alltid ønsket å være hyggelig mot folk? Å ha dem være hyggelig tilbake? Å være hyggelig er ikke vanskelig, men den trenger litt polering for andre å realisere din innsats. En på ansiktet ditt gjør andre smiler også. Et vennlig ord til noen, eller å holde en dør åpen for den personen som er i ferd med å gå inn, er veldig lett å gjøre, og i det lange løp vil gjøre også deg glad!

Trinn

Hvordan å være hyggelig mot folk. Smil til menneskene du møter, vil det oppfordre den andre personen til å smile tilbake.
Hvordan å være hyggelig mot folk. Smil til menneskene du møter, vil det oppfordre den andre personen til å smile tilbake.
 1. 1
  Smil til menneskene du møter, vil det oppfordre den andre personen til å smile tilbake. Smiler til andre oftere er en viktig bevegelse for å niceness. Selv om du ikke liker den personen, fortsatt sivile og erkjenne dem. Prøv å smile, men ikke gå for langt med chat eller altfor uttrykksfulle smiler fordi det vil bare komme ut som falske.
 2. 2
  Ikke vær sjenert å introdusere deg til nye mennesker. Hilse på folk som kommer etter, og når de ser anerkjennelsen de vil trolig reagere. Hvem vet, kan du lage en flott ny venn du kunne aldri ha møtt hvis du ikke hadde trappet opp og sa hei.
 3. 3
  Starte en samtale. Snakk om små ting som du kjenner personen ville være interessert i. Hvis du ikke kjenner den andre personen godt nok til å vite om deres preferanser, prøv å snakke om ting som skjer rundt deg. (Møtet du har begge vært til en time siden, den nye fyren i Math klassen, de fantastiske nye sko din kollega har vært iført, etc.) Innlemming humor hjelper alltid, folk liker noen som kan gjøre dem til å le eller har en følelse av humor og kan forstå dem. Tørr samtale ikke etterlater et inntrykk.
 4. 4
  Alle elsker komplimenter, så ikke vær redd for å si noe positivt om den andre personen. Men vær forsiktig, men ikke å smigre dem for mye. For mye smiger kan gi inntrykk av at du suger opp til dem, og spesielt hvis denne nye venn er en overlegen, de vil tenke på deg som en skjødehund eller butt-kysser.
 5. 5
  Lage ordninger for å møte eller snakke nesten hver uke. Husk å utveksle kontakt metoder. Få hennes e-post, ta hans adresse, be om telefonnummeret sitt. Ikke la uten å få deres personlige informasjon hvis du virkelig liker ham / henne! (Men hvis de vegrer seg å levere kontaktinformasjon, ikke trakassere dem prøver å få det. Vær hyggelig, smile, og tilbyr å kjøre inn i dem igjen en dag.)
 6. 6
  Få dem noe godt en gang i blant. Og for ferier eller bursdager, kjøpe noe helt spesielt som du vet hun / han vil virkelig sette pris på. Det trenger ikke å være noe super dyrt. En konfekteske, en ny bærbar PC, hvis du virkelig mener det, vil din venn får meldingen og være bedre for deg også.
 7. 7
  Vær høflig mot andre. Hjelpe når det trengs, selv til folk du aldri har møtt før. Denne personen kan være ensom, og du kan være den eneste de har snakket med den dagen. Tenk deg hvor glade de vil være... og du vil bli fornøyd også, å vite at du har vært hyggelig for noen.
 8. 8
  Ikke banne. Den projiserer et stygt bilde av deg.
 9. 9
  Vær hyggelig mot alle, selv de som har vært slemme mot deg. Hvem vet? De kan begynne å være fint for deg, også! Og hvis de ikke gjør det, i hvert fall du blir anstendig.
 10. 10
  Være ivrige etter å tilby hjelp. Spesielt til de som har sine armene fulle, barn de deltar i, gangvansker, bærer tunge ting, osv. En dag, kan du være som dem, og de vil tilby sin hjelp for deg. Utlån andre en hjelpende hånd er også en god følelse.
 11. 11
  Tilby å bidra til å rydde opp etter en fest eller en komme-sammen. Verten kan være sliten, og tar gjerne imot hjelp.
 12. 12
  Husk alltid å behandle folk på den måten du ønsker å bli behandlet. Hvis du er snill mot folk de vil behandle deg på rett måte, og hvis du er fryktelig og ekkel til folk de vil tenke at du er slem og ignorere deg.
 13. 13
  Hvis folk er slemme mot deg, alltid behandle dem pent, selv om du ikke vil. Det vil komme i bruk en dag.
 14. 14
  Hvis du har folk som er veldig uoppdragne til deg, aldri opptre på samme måte tilbake, fordi du er å bringe deg ned til deres nivå.
 15. 15
  Hvis du har problemer med å se det beste i folk, tenk på sine talenter. Er han / hun virkelig smart? Har de fantastiske motesans? Alle har noe å verdi.
 16. 16
  Gjøre ting som er gøy med folk og føle seg bra

Tips

 • Vær oppmerksom når personen snakker, ikke se bort.
 • Vær hyggelig mot andre, og de vil være fint for deg!
 • Alltid være høflig. (Uansett hva).
 • Prøv å unngå meningsløst argument eller argumenter generelt
 • Husk at ingen er fritatt fra alle praksis av godhet.
 • Ikke bare vil de være fint for deg, være bedre enn noensinne, og du kan selv få en venn for livet!
 • Husk den gylne regel: Behandle folk som du ønsker å bli behandlet.
 • Vær hyggelig foran folk selv om du trenger å si mener ting til deg selv senere.
 • Hvis noen sier noe frekt eller ekkel, prøve det vanskeligste ikke å kjempe tilbake. For eksempel, hvis noen sier "jeg liker ikke skjorta," ikke bli bety tilbake, bare rett og slett smile og gå bort. Som vil forlate dem lurer på hvorfor du var så hyggelig og kanskje de vil begynne å bli bedre til deg.
 • Husk at visse ting som anses fint i noen kulturer kan faktisk være frekk i andre. Sørg for å gjøre noen antropologisk forskning før du går til forskjellige land, slik at du kan høflig nyte de lokale skikker.
 • Øv på å snakke med fremmede.
 • Se folk i øynene når du snakker til dem.
 • Ikke bruk stygge ord!
 • Håndhilse når hilsen noen!