Wkano

Hvordan å være venner med gutta

Så du ønsker å bli venner... eller bli "one-of-the-gutta", men har du en sjenert rykte? Her er hvordan du raskt øke din fyr popularitet!

Trinn

Hvordan å være venner med gutta. Sitte ved siden av dem.
Hvordan å være venner med gutta. Sitte ved siden av dem.
 1. 1
  Begynn smilende! Du må synes tilnærmelig til gutta.
 2. 2
  Sitte ved siden av dem. På denne måten vil de være mer sannsynlig å begynne å snakke med deg først.
 3. 3
  Innlede en samtale. Hvis det er en spesiell fyr du liker, og du vet han elsker noe, idrett for eksempel se kampen på TV, eller om han er en musiker, slå opp en fin låt på iTunes til å dele med ham. Etter å vite det, rett og slett undersøke det i din egen slik at mens samtalen allerede starter vil du ikke føle deg forvirret av hva temaet handler om.
 4. 4
  Hvis de erte deg, le sammen med dem, eller spille den opp med sarkasme. Du kan late til å være sint på dem, kan dette komme av som "søsken-ly" konflikt. Gutta liker det når en jente har en sans for humor.
 5. 5
  Hvis du blir nær nok til å dele en spøk, gjenta det et par ganger, bare for å sørge for at de vet at du husker det, og at du finner dine samtaler viktig.
 6. 6
  Pass på når du er rundt gutta, vise stor personlighet og synes ikke sjenert, gutta har interesse for jenter som synes morsom og sprø.
 7. 7
  Hvis de innlede en samtale med deg, ikke bli redd, fordi gutta vanligvis ikke vil sette deg på stedet eller gjøre deg ukomfortabel.
 8. 8
  Gå videre og stille dem spørsmål om skolen eller hvordan de gjør, og så videre.
 9. 9
  Ikke virke for desperat å få oppmerksomheten deres, kan noen gutter føler at du er for opptatt til dem og de ​​kan ta deg for gitt for det.
 10. 10
  Være snakkesalig. Hvis gutta ser du snakker de vil begynne å tro at du er gøy å være rundt, og de selv kan snakke med deg.
 11. 11
  Hvis fyren du snakker med har sine venner rundt, er det en flott mulighet til å presentere deg selv og begynne å lage flere fyr venner.

Tips

 • Vær trygg! Gutter som sikre jenter som liker seg selv og er fornøyd som de er.
 • Ha det gøy!
 • Makeup er stor og alle... men gutta vil ikke ønsker å snakke om det. Bo på toppen av viktige sportsbegivenheter, eller rockekonserter og andre fyren ting.
 • Vær deg selv. Å være deg selv, vil de kjenner deg for deg, og du vil lære mer om deg selv. Aldri la vennene dine forteller deg du blir altfor sjenert eller noe. Gå i ditt eget tempo. Alltid være ærlig... hvorfor ikke?
 • Slapp av! Gutter er mennesker også, og han sannsynligvis liker deg like mye som du liker ham. Sin super-viktig å være deg selv, fordi den rette typen gutta elsker / liker (whatever) deg for den du er, både på innsiden og utsiden.
 • Dette fungerer bra med å skape førsteinntrykket, med mindre du ikke vet noe om "gutteting". Kommer over som noen som bare later som å like sport for å få til en fyr gjør ikke et godt førsteinntrykk. Hvis du tilfeldigvis være interessert i sport, flotte, men du bør være deg selv, som nevnt ovenfor. Det er ingen vits i å bli venner med en gutt om han bare å bli venner med en maske. Vær også oppmerksom på at noen gutter er ikke i hva du ser på som "fyren ting", for eksempel sport og heavy metal.
 • Prøv å være ærlig, gutta liker å være rettferdig og vanligvis setter ærlighet og direkthet. Ikke være uvennlig, men vær grei. De setter pris på en modig person.
 • Noen ganger lett flørting med fyren vil fange hans oppmerksomhet, og få ham åpne øynene. Gi ham klemmer, og late kinnet kyss. Men pass på at du ikke overdriv! Ellers vil han kanskje tror at du vil gå videre. Så hvis du gjør klemme ham, sørg for at du klemme andre fyren venner rundt ham så han ikke få feil inntrykk.

Advarsler

 • Aldri snakke for mye ut som en fyr og ikke alltid involvere deg i samtalen hans, han kan finne det irriterende.
 • Tror ikke at bare fordi dere er venner med en fyr du må være som en fyr, er det greit å være jentete hvis du er venner med gutta.
 • Gjør dette da gradvis hvis du er kjent for å være smertelig stille og sjenert. Du vil bare være overveldende hvis du gjør alt på en gang.
 • Trekke en linje mellom vennskap og relasjoner. Minimere seksuell spenning og unngå å gå over med flørting.
 • Du bør også huske at selv om de er gutter, er de ment å være venner også, så hvis han er en dust bare ikke være hans venn, er du ikke forpliktet!
 • Ikke overse dine venninner bare for å snakke med gutta.
 • IKKE snakke med gutta om jente problemer eller jente ting, kan det brutto dem ut eller frik dem ut.
 • Mange gutter er noen tullinger. Hvis han gjør noe som gjør deg ukomfortabel, ikke skriv det ut som "gutter skal være gutter." Det er ikke bare din jobb å gjøre ham som deg, bør han også være å sette innsats i å få deg til å like ham. Igjen, hvis du ikke liker noe han gjør, snakke med ham om det eller mist vennskap helt.
 • Ikke få et stort ego hvis fyr venner er rundt deg mye og begynne å tenke alle av dem liker deg.
 • Ikke overdriv med å bli en av gutta.