Wkano

Hvordan få venner i en bestemt gruppe

Hvis du er en trist, ensom person, og føler at selvtilliten kan bli styrket gjennom medlemskap i noen eksklusiv gruppe bestående av bare tomt, selvtillit viktige individer, les videre!

Trinn

Hvordan få venner i en bestemt gruppe. Flytte inn på innsiden.
Hvordan få venner i en bestemt gruppe. Flytte inn på innsiden.
 1. 1
  Begynn med utsiden. Hvordan kle de? De er høye vedlikehold og stilig eller grungy og lite vedlikehold? Casual? Ser ut som du hører hjemme i gruppen hjelper tiltrekke dem til deg.
 2. 2
  Flytte inn på innsiden. Hva slags personligheter de har og hva slags de mangler? Hvis de er av høy klasse, så må du være høy klasse også. Eller kanskje du vil bringe inn den avslappede stilen til dem og fylle opp det rommet. Hva er deres interesser? Sjansen er, samme kjønn søvn parter og vill high school parter hører ikke sammen. Det samme gjelder med Angel vs Devil.
 3. 3
  Forstå at alder er en faktor i dette også. Hvis du er 15 og dø for å henge med de som er 20, har du mye å lære. Du bør være svært moden for alderen din hvis du ønsker å henge rundt folk som er eldre enn deg.
 4. 4
  Gå opp til disse menneskene, på en måte som gjør at det ser ut som du ikke prøver å få dem. Eksempel: Hvis de liker rock, vise frem din gitar ferdigheter. Hvis de er besatt av anime, tegne anime. Men, ikke vise frem. Være subtile. Hvis du ser noen gjør noe av seg selv (slik som å tegne, spille et instrument, lesing) at du er interessert i, kan du gå opp til dem og si "Hei, du er ganske god på gitar, hva slags musikk du liker? ", eller" Wow, det er utrolig, hvordan gjør du det? Det ser ekstremt vanskelig å tegne. " eller "Jeg har alltid ønsket å lese den boka, er det noe bra?" Prøv noe å gjøre samtalen når temaet er rett foran deg.
 5. 5
  Prøv å sitte i nærheten av der barna du ønsker å henge ut med sit i skolen. Dette nærhet vil gi deg muligheten til å gni albuene med dem. Hvis de liker deg, kan du bli invitert sammen. Når du snakker med dem, presentere en rekke emner. Stille dem spørsmål, men ikke spørsmålet dem til døden. Snakk om hva som skjer rundt deg og dem. Vis dem at du er interessert.
 6. 6
  Aldri vær redd for å snakke om deg selv, og legge inn noen morsomme historier her og der. Prøv å annonsere selv, igjen på en subtil måte.
 7. 7
  Bli venner og gjøre morsomme ting, men gjør ikke store planer der du må gjøre en rekke telefonsamtaler for tider og steder, osv.. Bare begynn med små ting. Folk liker ikke å bli overveldet.
 8. 8
  Pass på at du ikke følger dem rundt overalt. De kanskje ikke vil at du skal være der. Hvis de ber deg om å henge med dem, er at å fortelle deg at de liker deg, og de vil at du skal være sammen med dem.
 9. 9
  Husk da å invitere dem til huset ditt, har morsomme ting å gjøre. Hvis de liker dataspill, sørg for at du har spill. Hvis de liker filmer, har filmer. Hvis de liker musikk, ha musikk. Men aldri satt noe opp når de kommer over. Bare gjøre ting som de kommer.

Tips

 • Ikke gå opp til noen hvis du ikke vet hva jeg skal si.
 • Ikke snakk som om du er foreldre: "Du skal gjøre ditt og datt!" Ikke mas.
 • Ikke fortell folk din livshistorie. Det vil slå dem av.
 • Start en samtale med dem ved komplimenter dem på håret, sko, nøkkelring, etc.
 • Kompliment dem, men ikke hver dag på alt. Det vil krype dem ut etter en stund. Og er utenfor funksjoner som ikke de eneste tingene til kompliment, kompliment sine ferdigheter i tillegg.
 • Gjøre noe de gjør, eller lignende til hva de gjør og være veldig god på det. Hvis du ikke er god, er sjansen de vil ikke bli tiltrukket av den.

Advarsler

 • Ikke hver gruppe kommer til å akseptere deg. Hvis du legger all din tid og energi til å være med denne gruppen, er du sløse din innsats og du kan like godt finne en gruppe som er mer i din liga.
 • Husk å være deg selv, ikke en klone. Prøv å kle seg som dem, snakke som dem, barbering som dem, ha håret som dem, tenke som dem, opptre som dem. Men husk å være deg selv, for Pete skyld!
 • Ikke alle grupper liker å ha sine stiler og personligheter kopiert, noen liker originalitet og selvstendighet.
 • Husk å aldri, under noen omstendigheter, fjerne buksa under den første kontakten stadier. Offentlig uanstendighet vinner ingen venner, ikke engang de disponert for slike handlinger, fordi de vil vokse mistenkelig av din tilsynelatende tegning offentlig oppmerksomhet til deres tidligere private og sensuelle handlinger.