Wkano

Hvordan få venner lett hvis du er en tenåring

Mange synes det er vanskelig å få venner. Det er virkelig ikke! Alt som trengs er for deg å komme ut av skallet ditt, og husk at hvis du elsker deg selv, andre vil også. Spesielt å være en tenåring, slik at venner kan være vanskelig eller lett avhengig av flere faktorer.

Trinn

Hvordan få venner lett hvis du er en tenåring. Gjøre det første trekket.
Hvordan få venner lett hvis du er en tenåring. Gjøre det første trekket.
 1. 1
  Slapp helt av. Det handler om tillit - hvis du er nervøs eller prøve for hardt å se kul du bare handle rart, så du vil ikke få mange venner. Du vil bli stående som overdrive noe. Du må handle som om du har hatt mange venner i det siste så selv de "kule" de vil ønske å snakke med deg. Du må tenke på gode grunner for hvorfor noen ønsker å møte deg, tenk på de dyder du har. Så slapp av, folk vil like deg for bestått en fredelig energi.
 2. 2
  Gjøre det første trekket. Ikke vær sjenert, vil det ikke hjelpe deg med alt. Se deg rundt etter noen som virker interessant, deretter slappe av og gå opp for å snakke med dem. Si hei, gi dem ditt navn hvis de ikke vet navnet ditt allerede, spør hvordan de er og bare møte dem. Hvis du vet litt om dem, for eksempel, personen liker håndverk, kan du snakke om det. Et godt emne å snakke om til noen er musikk, fordi nesten alle liker musikk, kan du spørre noen hva slags musikk de liker og starte en kul samtale med dem og selv finne ting til felles. Sitter sjenert i et hjørne distanserer deg fra alle andre. Bli mer utadvendt. Andre temaer kan være filmer eller sport. Prøv å ikke komme dypt når du er første møte noen. Styr klar av ting som politikk, religion, samlivsproblemer og drama osv.
 3. 3
  Vær hyggelig. Hvordan forventer du at de skal like deg hvis du ikke er snill? Sette et rolig smil på ansiktet ditt og finne ut hva du og personen du prøver å bli venner har til felles. Du vil være i stand til å være mer komfortabel hvis du finner ut at andre personen har ting til felles med deg.
 4. 4
  Vær en god lytter. Gi oppmerksomhet til hva de sier, ser rett i øynene og vis du betaler oppmerksomhet. Nikke, samtykker, viser du finner som er interessant. Det er viktig å være en god lytter, fordi alle liker å bli hørt, og hvis denne personen føles som du lytter til dem, vil din nye venn nyte din bedrift mer.
 5. 5
  Vær deg selv. Jeg vet du har hørt det mange ganger, men ingen egentlig liker en poseur - folk ønsker den virkelige deg bedre for dine dyder, ikke en falsk person ingen egentlig vet. For eksempel, hvis du virkelig levd på "thug life" og hadde det tøft, kan du lett bli en gangsta. Men hvis du bare prøver å handle på en bestemt måte, eller å være tøffere enn du egentlig er, bør du gi det opp. Så bare være deg, snakker ditt sinn, at måten folk vil nyte å være rundt deg mye mer og føler deg komfortabel at du ikke prøver å lure dem eller beveger seg så fort at de ikke kan holde opp (å være falsk, prøver å endre hva du virkelig er i en kort periode). Vær deg selv og du vil få folk som liker deg for deg. Hvis de ikke liker deg for å være deg selv, så er det på tide å gå videre til noen andre. Være naturlig, være måten du ble født til å være... Du ble satt på jorden for noen formål og for å vise den frem.
 6. 6
  Utvikle vennskap. Du kan snakke med noen nå, men snart vil de glemme deg hvis du stopper. Du bør nok ta en tid til å si hei til dem hver dag og spør hvordan de gjør. Si navnet sitt så ofte du kan, som hver gang hver 3-5 setninger du sier, hvis du ikke vet det ville virke vanskelig. Når du hilse på dem, sier ting som "Hei Alex!", "Hva gjør du, Sarah?", "Hva skjer, Miranda?" Hvis du gjør det hver dag, vil de være glad for at du bryr deg om dem og husket dem, slik at de ikke glemmer deg, og dere vil bli gode venner.
 7. 7
  Inkludere disse vennene i ditt sosiale liv. Inviter dine nye venner til å gå ut sammen med deg, gå til kjøpesenter eller henge ut på et kjølig sted. Dere må ha det gøy sammen, slik at du kan introdusere nye venner til gamle venner og bygge din sosiale sirkel derfra, med folk som godtar hverandre.

Tips

 • ! Folk trekkes til glade, positive mennesker!
 • Ikke prøv for hardt, slappe av og være deg selv - de vil like deg.
 • Få din nye venn telefonnummer, e-postadresser og gi dem ditt; holde kontakten.
 • Ha det gøy med dine nye venner, men ikke glem gamle venner.
 • Slutt å tenke at du ikke er kul nok til å snakke med dem. De vil ha gode grunner til å ønske å snakke med deg etter de møter deg - tenk på dine dyder!
 • Få øyekontakt.

Advarsler

 • Ta deg tid til å sørge for at de er sanne venner, ikke de som ville røpe ut alle dine hemmeligheter, ting som kan fornærme deg, eller tegne uønskede typer oppmerksomhet mot deg.
 • Husk at ikke alle er en sann venn! Så se på ryggen og ikke stoler på alle du møter.
 • Vær vennlig, men ikke være for vennlig. Ikke alle folk er hyggelige og noen kan prøve å utnytte deg. Ikke vær redd for å vise dine avgjørelser, ikke medlidenhet tid over tid for samme person. Det er et tegn på at de kan være å prøve å få deg til deres kjæledyr.
 • Ikke spre rykter. Dette vil bare bryte vennskap og gjøre folk tror du er en dust.
 • Med venner, er det kvalitet over kvantitet. Å gjøre en eller to beste venner er som regel nok.
 • Ikke prøv for hardt å imponere en bestemt gruppe bare fordi de har høy status - det er mye bedre å møte folk for hvem de er, ikke for hva de har.
 • Ta det sakte, vennskap normalt ikke danner over natten.
 • Ikke bare gå opp til noen og begynne å fortelle dem alle dine problemer. Noen vil synes det er rart. Bare gi dem nok informasjon til å kontakte deg og anser deg som en venn.
 • Hvis man vennskapet ikke trene ikke vær redd for å starte en ny. Over tid bør du være involvert i en fantastisk vennskap. Hvis du faller bare prøve, prøve og prøve på nytt.