Wkano

Hvordan å være venner med noen som snakker for mye

Vi elsker våre venner. Men noen ganger kan en venn som har gave skravle virke litt kjedelig hvis hun eller han ikke vet når du skal stoppe. Du respekterer din venn, men du ville like henne eller ham til å lære litt selvbeherskelse når det gjelder å snakke, slik at du kan få til orde! Her er noen forslag til høflig og taktfullt opprettholde vennskap med en pratsom venn.

Trinn

Hvordan å være venner med noen som snakker for mye. Jord deg selv først.
Hvordan å være venner med noen som snakker for mye. Jord deg selv først.
 1. 1
  Jord deg selv først. Før forutsatt at dette handler om vennen din, bør du vurdere din egen oppførsel først. Vi har alle feil hvis din er utålmodighet eller en motvilje mot å lytte, så din venn kan ikke snakke for mye objektivt, men gjør det ved dine standarder. På den annen side, hvis du er tålmodig og respektere din venn nok til å lytte nøye, men du kan ikke synes å få mange av dine egne ord inn i samtalen, så er det sannsynlig at hun eller han snakker mye mer enn vanlig.
  • Hvis vennen din insisterer på at du er "en så god lytter", kan dette være et faresignal!
  • Spør felles venner taktfullt om de har noen erfaringer med denne vennen snakker for mye. De kan være i stand til å bekrefte din erfaring, noe som gjør det mer sikkert at du er objektiv. Du kan ikke engang trenger å spørre - hvis alle refererer til denne felles venn som en "talker", deretter dine egne inntrykk er riktig.
 2. 2
  Slippe hint. Hvis din venn har bestemt akser for å male eller emner å tygge på, kan du kanskje bruke en parallell opplevelse å markere hva din venn gjør. For eksempel, hvis din venn insisterer på stadig snakker om de nyeste gadget utgivelser i fine detaljer, plukke en karakter av et TV-show som gjør det samme og gjør en spiss kommentar, for eksempel "jeg finner hvordan X alltid snakker om tidlige versjoner av programvare som de er viktigere enn noe annet skjer den dagen for å være litt overveldende. ikke han har noe annet å snakke om? " Problemet med slippe hint er at de ikke alltid lagt merke til, og selv om de er, de er lett glemt fordi de er en smule passiv aggressiv.
 3. 3
  Endre emnet. Det er mulig at din venn bare strømmer på og på når det kommer til visse temaer, som den personen hun eller han er dating, mote, politikk, tro, uansett. Og du kan finne at hvis du får din venn av dette emnet, at hun eller han er faktisk veldig rimelig og lytter godt, converses godt og vet når man skal holde seg i ro. Hvis dette er tilfelle, kan det hende du trenger å komme til en omforent ordning der to av dere har et signal når en av dere har forvillet seg til å snakke for mye om "at emnet". Hvis du gjør dette et tilfelle av dere begge å måtte skjære ned å snakke for mye om et bestemt emne, vil din venn ikke føler meg så blinket ut.
  • Ha en liste over alternative emner er klare til å springe på din venn når hun eller han girer opp på kjæledyret diskusjonen.
  • Ikke bekymre deg om å gjøre en endring av tema åpenbare. Det er en liten pris å betale for å varsle din venn til å "too much talk".
  • Noen ganger, uansett hva du gjør, vil bytte tema har en link som får vennen din tilbake til det opprinnelige temaet og uopphørlig skravling starter opp igjen! Hvis dette skjer og du ikke har gjensidig enige om å kan temaet når det kommer ut av kontroll, er det på tide å takle problemet på hodet.
 4. 4
  Være litt mer selvsikker. Når din venn kommer i full gang, ikke vær redd for å avbryte på beleilig øyeblikk. Selv om dette går mot vanlig etikette råd for å være en god lytter, noen ganger er det det eneste verktøyet du har igjen etter høflig lytte for aldre til noen som ikke viser den samme respekt tilbake. Kanskje prøve å endre tema eller gi et eksempel på hva de diskuterer, men fra ditt perspektiv og erfaring.
 5. 5
  Vær ærlig. Noen ganger er det best å være ærlig og å bare fortelle vennen din at du føler at hun eller han har sagt så mye at du ikke har hatt en sjanse ennå å forklare dine inntrykk eller for å avsløre dine nyheter. Be vennen din til å bremse ned for en bit for å gi deg en sjanse til å legge til noe også.
  • Prøv å fortelle vennen din at hun eller han har snakket om så mange ting som du har begynt å glemme hva hun eller han sa i første omgang!
 6. 6
  Ha respekt og ekte når heve saken av skravling med din venn. På et stadium, kan du føle at det er nødvendig å ta opp spørsmålet om hennes eller hans talkativeness. Ved å gjøre det, her er noen viktige punkter å ta til etterretning:
  • Unngå å fortelle vennen din at hun eller han er egoistisk, narsissistisk eller tankeløs. Kanskje vennen din er disse tingene, men hvis du ønsker å bo venner, dette er ikke en god måte å forbedre forholdet. I stedet sofaen problemet i forhold til hva du ikke føler du får når dere to converse, for eksempel en god forbindelse og en følelse av at du er både deling av informasjon, og gjerne forklare at du føler en litt utelatt.
  • Husk å bruke "jeg føler" uttalelser og ikke gjøre noen spisse kommentarer om hennes eller hans personlige egenskaper.
  • Forklar at du vet hvor glad din venn får om bestemte emner, og hvor mye du elsker å lære om deres perspektiver, så gjør det klart at du vil elske muligheten til å dele dine perspektiver med vennen din også, som du verdsetter deres innspill og ideer om dine tanker.
  • Vær oppmerksom på at enkelte folk snakker for mye når de opplever utfordringer i livet sitt, som stress og angst, mens noen som lider av bipolar lidelse som opplever en manisk fase kan helle mot uopphørlig skravling. Selv om dette ikke fritar være egoistisk eller støtende, ikke kalle det for en viss forståelse på dine vegne.
 7. 7
  Late tretthet. Fortell din venn som du trenger en pause fra å chatte så mye. Si noe sånt som: "Hey, la oss bare sitte her stille en liten stund, jeg fikk ikke mye søvn i natt." Eller kanskje åpne smarttelefonen til Facebook og si: "Jeg må sjekke mine oppdateringer fordi jeg ikke får en sjanse i går - er det greit at jeg bare gjøre dette i noen minutter". Eller kanskje, "Jeg kan ikke fordøye for mye i dag, kan jeg ikke tenke klart fordi jeg har hodepine - er det greit at vi bare holde stille et øyeblikk og se på at verden går forbi?". Bruk det som passer din personlighet stil, og synes ikke uhøflig i sammenheng - akkurat nok en pause for å la meldingen om at samtalen har vært ensidig.
 8. 8
  Unngå å bruke distraksjoner å takle som vil rett og slett egg på din venn. Det finnes skoler tanke som tyder på at du kan takle ved å fokusere et annet sted, eller gå inn i ditt eget sinn, ved hjelp av slike teknikker som nikket åndsfraværende eller rutinemessig bli enige selv om du ikke har lyttet. Problemet med dette er at du vil se glasert over, vil du gå glipp av et viktig poeng i diskusjonen og din venn vil trolig vurdere dette langt ruder enn å avbryte.
  • En konstruktiv handling som kan bidra til å øke hastigheten på din venn, er å sjekke klokken din, dagbok eller kalender og kanskje til og med gjøre trekk for å forlate, for eksempel stable varene opp eller sette dem i vesken.
  • Prøv ikke å se rundt deg, eller stirrer ut i det fjerne. Din venn tenker kanskje at du ignorerer henne eller ham, og kanskje bli fornærmet. Hold deg engasjert kort, men da prøve en av de foreslåtte metodene heller enn å la vennen din tror du er interessert i det non-stop skravling.
 9. 9
  Tenk toning ned hvor mye tid du tilbringer med denne vennen hvis ingenting du har prøvd har fungert. Hvis du er sikker på at du ønsker å være venner, men du er like sikker på at du ikke kan bære for mange av den pratsomme møte-ups med henne eller ham, minimere mengden tid du kan bruke sammen. Noen alternativer er:
  • Bare møte opp en gang i blant, da nyheten faktisk er interessant for deg.
  • Å sørge for at du har en avtale for å komme bort i nøyaktig en halvtime etter å ha møtt opp - hold det kort og konsis.
  • Holde et sunt vennskap ved å tilby andre ting å gjøre. Hvis han / hun er en gossiper, kanskje tilby å lese noen blader eller se MTV. Hvis de er en utadvendt person, prøve å besøke en annen venn eller kommer til et sted med masse folk. Hvis de liker eller snakke om en masse sport, gå på en skole fotballkamp en natt eller utfordre din venn til en fotballkamp eller enda bedre, rund ho nabolaget fir et spill eller to. Mulighetene er uendelige. Bare skreddersy en distraherende din venn i henhold til deres liker.
  • Tekst, e-post eller direktemelding oftere enn du møte på personen.

Tips

 • Distrahere dem ved å gå til et sted med masse folk. Det du ikke trenger å høre på alt sammen.
 • Gjør noe du ønsker å gjøre til en forandring. Hvis de alltid vil henge på sofaen hele dagen, foreslår noe du liker, kanskje dukker i en film, baking brownies eller spille en mot en i foran oppkjørselen.
 • Bruke ørepropper. Spill musikken lav, men høyt nok til å bli hørt. Når vennen din ber deg om noe, vent, ikke svar, og ikke se på henne eller ham. Vent til din venn stiller spørsmålet på nytt. Dette kan gjøre din venn innse at du ikke er fokusert på henne eller ham, kanskje forårsaker din venn til å snakke mindre.

Advarsler

 • Hvis du vet at alle dine venners meninger, men hun eller han vet noen av dine, revurdere dette vennskapet. Det kan ikke være en for lang tid.