Wkano

Hvordan å vokse lenger krøllete hår


Har du kort krøllete hår og ønsker å vokse det ut i lange, lokker? Er du stadig får at du må kutte, eller er det for vanskelig å ta vare på når du vokser den ut litt? Eller er du bare prøver å maksimere hårets vekst og helse? Her er noen hårpleie tips som vil sette deg på sporet til å ha et hode av lange, sunne krøller.

Trinn

Hvordan å vokse lenger krøllete hår. Forstå at hver person har en "terminal lengde".
Hvordan å vokse lenger krøllete hår. Forstå at hver person har en "terminal lengde".
 1. 1
  Forstå at hver person har en "terminal lengde". Hver person har en terminal hårlengde. Hårene vokser for en viss tid (ca. syv år), og deretter de faller ut. Siden folks håret vokser i forskjellige hastigheter, dette resulterer i forskjellige lengder på håret kan vokse. Noen kan vokse til anklene, noen til midt-back, og noen bare forbi sine skuldre. Hvis du merker at håret ikke vil vokse forbi en viss lengde, og at endene er konisk, har du nådd sin terminal lengde.
 2. 2
  Holde håret godt fuktet. Bruk en mild sjampo og en fuktighetsgivende balsam. Når du har balsam i håret, gre ut flokene i stedet for å gre etter at du skyller ut balsam. Bare shampoo så ofte som nødvendig. Sjampo ofte tørker ut krøllete hår ved stripping naturlige oljer fra hodebunnen din. Du kan fortsatt våte håret og tilstand, men unngå sjamponering hver dag eller hver tredje dag. Skrubbe hodebunnen med balsam er en god erstatning for å fjerne tørr hodebunn hvis det er et problem for deg. Se Følg krøllete jente metode for krøllete hår for mer informasjon.
 3. 3
  Unngå å skade håret ditt. Hvis du virkelig ønsker å vokse ut håret ditt, må du ikke rette eller farge det. Det tørker ut håret og forårsaker flisete tupper. Målet ditt bør være å vokse ut sunt hår, ikke usunn hår, fordi håret blir mer skinnende og sterke. Hvis du absolutt må bruke varme styling (flat strykejern, curling strykejern, blodryers, osv.), begrense deg til et visst antall ganger i uken eller måneden. Lær å style håret ditt naturlig! Bruk gel eller mousse og knuse håret. Eksperimentere med ulike stiler: hestehale, fletter, og side hestehale for lengre hår. Hvis håret ditt er kort, kan du gjøre gris haler og halvparten opp halvparten ned frisyrer.
 4. 4
  Trim håret bare så ofte du vil. Hvis du har flisete tupper er det ingen måte å helbrede dem, så du må ha håret klippet. Alternativt kan du også "støv" håret. Med et par av hår saks på hånden, søke gjennom hele hodet av hår og kuttet av flisete tupper. (Det hjelper å gjøre dette på en blank bakgrunn som en vegg.) For at håret skal vokse, må du gi den tid. Ikke få hårklipp fordi du føler du må hver så ofte. Få en klippe håret når endene er usunn. Trimming hår gjør ikke det vokse raskere. Det er greit å bare få 1/4 til 1/2 cm kuttes.
 5. 5
  Skjemme bort håret, og vier spesiell oppmerksomhet til endene. Bruk dype behandlinger eller hår masker for å fylle opp fuktighet. Bruk litt kokos eller olivenolje på tørre ender. Langt hår, og langt krøllete hår, spesielt, har tørre ender fordi talg eller naturlige oljer fra hodebunnen ikke blir distribuert til endene.
 6. 6
  Beskytt håret ditt. Når du gre dine krøller, være svært forsiktig slik at ingen av trådene blir trukket og blunk. Bruk fingrene eller en bred-toothed kam på store snarls. Mens tørking håret med håndklær, knuse eller trykk vannet ut - ikke gni eller muss håret fordi dette fører til skade. (Unngå også å bruke hårføneren så mye som mulig!) Bruk håret ditt i beskyttende stiler som fletter og boller. (Husk å bruke stoff dekket elastikk og enere uten metallbiter.) Disse føre til mindre floker. Det fører til mindre børsting. Siden børsting ofte forårsaker skade, disse frisyrer i sin tur føre til mindre skader. Husk også å beskytte håret mot solen: bære en lue, et tørkle eller bruke et produkt med solkrem.
 7. 7
  Spise sunt, og ta vitaminer! Hair er en refleksjon av din personlige helse, så spise sunt, drikke nok vann, og mosjon. Du kan også ta spesielle kosttilskudd for hår og spiker vekst. Plukke opp noen på ditt lokale apotek. (Hvis du noen gang har hørt noen utbryte om masse hår vekst under svangerskapet, er det på grunn av kosttilskudd i sine prenatal vitaminer.)

Tips

 • Ikke vask håret hver dag med shampoo. Prøve minst annenhver dag med bare balsam.
 • Vokser ut krøllete hår tar mye tålmodighet. Siden håret spoler, er det langt mer kjedelig å vokse ut enn rett eller bølgete hår. Hvis du mister motet, gre ut håret mens det er vått og se på lengden. Hvis du virkelig ønsker en nøyaktig representasjon, rette håret (men ikke for ofte!). Husk også at langt hår krøllete håret blir mindre krøllete og lengre som det vokser.
 • Det er mange av hårpleieprodukter myter der ute om vokser håret raskere. Ingen av dem er sanne. Hår vokser i samme tempo uansett hvor du bryr deg om det. (Men hvis du bryr deg om håret ditt godt, vil det åpenbart være sunnere.) Ditt kosthold og kosttilskudd kan imidlertid gjøre at håret vokser fortere.
 • En naturlig hårfarge som henna faktisk forbedrer hår og tilfører fuktighet. De fleste kommersielle hårfarger inneholder tørking ingredienser som peroxide eller ammoniakk imidlertid.
 • Bare fordi håret pakken har henna i det, betyr ikke at det er bra for håret ditt. Det hjelper ikke i det hele tatt. Når voksende ut håret ditt, ønsker du å holde det så naturlig som mulig, noe som betyr ingen fargestoffer og ingenting av den typen. Ingen varme, ingen fargestoff og ingen sterke kjemikalier. Bare bruke ting som er så naturlig som mulig.
 • Henna er bra, men ikke plassere den på dine røtter fordi henna kan løsne røttene dine.

Advarsler

 • Unngå skadelige kjemikalier og varme på alle kostnader. Det nytter ikke vokser håret lenger hvis det ikke er sunt hår.

Ting du trenger

 • Hårskum
 • Anti-frizz spray / gel
 • Fuktighetsgivende sjampo og balsam
 • Fuktighetsgivende krem ​​(valgfritt)
 • Hår masker (valgfritt)
 • Heat protectant... Hvis du rette håret eller sette noen form for varme på det