Wkano

Hvordan å vokse opp og få et liv

Folk er stadig å fortelle deg å vokse opp og få et liv? Vel, dette er faktisk hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan å vokse opp og få et liv. Tenk når folk sier dette.
Hvordan å vokse opp og få et liv. Tenk når folk sier dette.
 1. 1
  Tenk når folk sier dette. Er du 20 år gammel og du sitter i din boksere på sofaen 15:00 ser tegneserier?
 2. 2
  Vokse opp ditt bilde. Du kan fortsatt være deg med stilen din, oppdatere den litt. Du kan endre den rosa glitrende jeans og rosa skjorter til mørk vask jeans med en kul belte, og en lys rosa genser med noen sparkly øredobber. Det er både feminin, men mer moden. For menn hvis du er vant til å ha seg store gensere eller t-skjorter med baggy skitne jeans, prøv en hyggelig avslappet passer jeans med en tilfeldig t-skjorte eller skjorte med krage. Joggesko er fine, og legge en lue for noe annet. Stiler forslag er på bunnen.
 3. 3
  Være mer bevisst på alt. Hva som skjer med krigene, som nylig døde, hva skjedde i ulykken, er det noe nytt ut. Lese aviser eller magasiner er fine. Eller ser på nyhetene også. Bare holde deg oppdatert med tiden.
 4. 4
  Snakk med folk. Når du snakker med dem ikke vær dum. Lytt til hvert ord som blir sagt, gjøre noen av dine egne kommentarer i tillegg.
 5. 5
  Har en lidenskap i livet. Noe du har sans for, enten det er en sport, musikk, en annen form for kunst eller hobby med et stort følge. Noe du gjør hele tiden som tar opp litt tid. Videospill og spille Barbie hele dagen er ikke den beste verdien der ute. (Dette inkluderer å kaste bort tiden din på Internett)
 6. 6
  Omgi deg med modne mennesker, eller forfall.
 7. 7
  Har meninger om ting. Finn ut hvor du står på ting.
 8. 8
  Kom deg ut av huset. Du kan ikke forvente alt du ønsker ut av livet til å banke på døren din.
 9. 9
  Lage dine egne penger. Finne en måte å lage din egen inntekt er den beste måten å føle seg selvstendig og øke din selvtillit. Enten det betyr å få en jobb, eller starte din egen virksomhet, bruke internett og være kreativ og finne en måte å tjene penger. Du vil føle deg så mye bedre om deg selv når du ikke trenger å være avhengig av andre mennesker eller dine foreldre til å gi deg penger og utdelinger.

Tips

 • Det er viktig å vite at du faktisk ønsker å få et liv før du faktisk kan gjøre det.
 • Det tar litt tid.
 • Når du endelig lykkes i å få et liv, leve det til det fulle.
 • Livet er hva du gjør ut av det, er du den i kontroll over din egen skjebne.