Wkano

Hvordan starte et forhold

Har du problemer med å finne en kjæreste eller som er akkurat riktig for deg? Ønsker å komme nærmere noen? Her er noen trinn å følge.

Trinn

Hvordan starte et forhold. Være awesome på noe, hvis du er smart, vise den frem, hvis du er morsom, gjøre ham / henne til å le, eller hvis du er god i sport, gi en demonstrasjon.
Hvordan starte et forhold. Være awesome på noe, hvis du er smart, vise den frem, hvis du er morsom, gjøre ham / henne til å le, eller hvis du er god i sport, gi en demonstrasjon.
 1. 1
  Være awesome på noe, hvis du er smart, vise den frem, hvis du er morsom, gjøre ham / henne til å le, eller hvis du er god i sport, gi en demonstrasjon. La folk få vite hvordan du er annerledes. Se langt og bredt. Hvis du finner deg selv uten 'noen utsikter ", så er du sannsynligvis ikke ser på de riktige stedene. Tenk på hva du liker å gjøre som definerer hvem du er. Spør deg selv hvor ville noen møte meg? Hvis du er interessert i sport eller trening, og deretter se på steder hvor folk gjør disse aktivitetene.
 2. 2
  Se etter noen som du enkelt kan snakke med. Den viktigste delen av alle typer forhold er kommunikasjon. Hvis du ikke kan kommunisere effektivt med partneren din, vil forholdet trolig ikke gå langt.
 3. 3
  Snakke med personen. De fleste mennesker liker ikke å hoppe rett inn i et forhold. Finne en grunn til å snakke med den personen. Prøv å ha en engasjerende, interessant samtale for å finne ut om du og den andre personen er kompatible.
 4. 4
  Vær deg selv. Gi den andre personen en ærlig fremstilling av deg selv. Mistillit og bedrag kan til slutt skade forholdet.
 5. 5
  Flørte. Flørting er en fin aktivitet hvis du er interessert i folk som liker å flørte. Den sosiale og leken aktivitet trekker absolutt oppmerksomhet og gjøre en person mer interessert i deg.
 6. 6
  Ta ting sakte. Det er ingen grunn til å stresse inn i et forhold. Hvis du beveger deg for raskt, kan den andre personen være slått av. Prøv å fortsette å gjøre den vanlige rutinen, med dem i tankene, snarere enn å endre hele livet ditt rundt dem.
 7. 7
  Snakk om relasjoner. Når du føler deg komfortabel nok til å spørre den andre personen til å være din kjæreste, diskutere det med den personen og se om han eller hun føler det på samme måte.

Tips

 • Vær trygg på deg selv.
 • Behandle den andre personen med respekt. Hvis den andre personen har ulike oppfatninger til deg, ikke nedvurdere den personen eller hans eller hennes tro.
 • Være hygienisk!
 • Ikke avslør veldig personlig informasjon snart etter møte personen. Tidligere traumer eller erfaringer kunne skremme bort noen som prøver å avgjøre om han eller hun er interessert i deg.

Advarsler

 • Aldri kompromiss din moral. Hvis personen du er interessert i er ikke interessert i deg, så bør du gå videre. Noen mennesker er veldig høflig, og du kan ikke innse umiddelbart at de ikke er interessert. Men, tid, må det bli klart. I mellomtiden, ta det sakte, og selv om du er hodestups hæler, ikke avsløre dette med en gang, i hvert fall til du er sikker på at de er genuint interessert i deg, også, eller de kunne bruke din tiltrekning til deres nytte. Vanligvis er det best å avsløre ens følelser trinnvis, ikke mye mer heller mye mindre enn den andre har avdekket. Men folk har svært ulike måter for å vise at de er eller ikke er interessert, så ikke bryte opp, eller gå opp, uten å snakke gjennom ting om hvor dere begge er på vei.
 • For å virkelig bli kjent med en person, kan du prøve å utsette seksuell intimitet så lenge som mulig slik at du vil kunne gjøre det beste objektiv avgjørelse på hvorvidt dette vil være et godt forhold for dere begge. Mange synes det er vanskelig å se folk for hva de egentlig er, når de har startet et intimt forhold. Prøv å bygge en følelsesmessig og intellektuell fundament for forholdet, snarere enn en rent fysiske.
 • Sørg for å forstå risikoen ved samleie. Dersom begge parter er enige om til seksuell aktivitet, så gjerne å forfølge den. Seksuell intimitet kan du avgjøre om du og partneren din er fysisk, så vel som følelsesmessig, kompatibel. Men kjønnssykdommer og graviditet er risiko forbundet med samleie og sikker sex bør praktiseres for å unngå eventuelle utilsiktede konsekvenser.
 • Hvis du føler at du trenger tid til å bestemme, ikke nøl med å ta det. Målet ditt er å finne en god kompis for et forhold. Hvis noe føles galt, tenke gjennom ting to ganger før du handler.