Wkano

Hvordan å være hyggelig mot din bror

Noen ganger er det lett å være hard på broren din, eller for å ta ham for gitt. Likevel, for mange mennesker som har en bror, kan det være en god ting å ta lager av hans gode kvaliteter, til å anerkjenne alle de flotte tingene han gjør (inkludert for deg), og for å gi ham en moral boost som viser ham at du virkelig bryr seg om ham, og at du er glad han er broren din.

Trinn

Hvordan å være hyggelig mot din bror. Tenk på de gode tingene din bror gjør.
Hvordan å være hyggelig mot din bror. Tenk på de gode tingene din bror gjør.
 1. 1
  Tenk på de gode tingene din bror gjør. Det betyr å sette de tingene du finner irriterende, plagsomme, og urettferdig. Prøv å sette til side din sans for og ønske om å overgå eller unngå ham for en endring, og bare liste hva ting han gjør som er bra.
 2. 2
  Avtal å tilbringe litt tid sammen. Enten du bor sammen eller fra hverandre, noe som gjør en bestemt tid til å komme sammen og dele historier, og historier kan være en fin måte å koble uten den vanlige ståhei av søsken livet rundt deg. Hvis du fremdeles er hjemme, arrangere en tur til parken sammen eller noe lignende som du både nyte. Hvis du bor fra hverandre, gjør en tid til å møte i en lokal kafé eller hverandres hus for å fange opp over kaffe eller et måltid. Og hvis du bor i utlandet, tilrettelegge for en av dere å gjøre "ditt livs reise" for å ta opp kontakten med hverandre i den utenlandske reisemål.
 3. 3
  Dra på tur sammen. Hvis dere begge liker camping, fotturer, sykling, eller andre utendørs aktiviteter, hvorfor ikke planlegge en helg sammen gjøre aktiviteter. Du kan lære mye om hverandre når du er borte fra din normale omgivelser og du gjør noe som krever at du støtte hverandre.
 4. 4
  Være der for ham i tøffe tider. Livet går ikke alltid som planlagt, og det vil bli når han trenger deg. Være der for ham og være støttende når han opplever forholdet, jobb, helse eller andre problemer. I sin tur, han er mer sannsynlig å være der for deg.
 5. 5
  Ned igjen fra trivielle og meningsløs argumenter. Det er bundet til å være argumenter tidvis mellom søsken, og de kan slå til enhver alder. I stedet for å fortsette å engasjere seg i en kjempe humør, vet hvilke kamper er verdt å forfølge og hvilke som er best alene. Og prøver å inngå kompromisser og selv se hans side av ting for en endring når du føler deg helt fornøyd om hva som skjer mellom dere to. Du kan bare sjokkere ham til å se ditt synspunkt så vel!
 6. 6
  Unn din bror med, og du forventer i retur. Vis ham ved eksempel hva slags forhold du ønsker å ha med seg og nekter å falle i argumentative eller sjefete mønstre å forholde seg til hverandre.
 7. 7
  Stå opp for broren din, eller være der for spesielle hendelser i livet hans. Noen ganger han kan være i en situasjon der han trenger din støtte og backing på en offentlig måte. Sørg for å være der for ham som en person som og tror på ham.
 8. 8
  Ikke vær en gamp, en avslørende, eller en plage. Brothers er ikke forskjellig fra noen andre, og kan lett bli irriterte hvis de tror de blir fortalt på, prattled på, eller plaget hele tiden. Tar sikte på å gi din bror plassen han trenger for å komme videre med livet sitt og forventer at han skal gjøre det samme for deg. Selv om det er hyggelig å tilbringe litt tid sammen, ikke fortrenge ham ut hele tiden og prøver å insistere han være din beste venn, han vil sannsynligvis ha nok av andre ting å komme på med og forventer at du skal gjøre det samme. Og før du føler behov for å fortelle ham hva du skal gjøre hele tiden, tenke på hvordan dette vil irritere deg hvis han gjorde det tilbake til deg.
 9. 9
  Gi din bror en stor. Bare klemme ham og fortelle ham at du elsker ham og at du er stolt av ham. Du trenger ikke noen unnskyldning for dette, bare helst er en god tid. Og holder aldri igjen ros for broren din - hvis du merker noe stort han har gjort, la ham vite (det er også en god måte å få ham til å gjøre det igjen).

Advarsler

 • Hvis du har gjort en avtale med ham, og han har ikke tilbakebetalt, ikke bruke det mot ham når du er sint på hverandre. Dette gjør bare ham sintere på deg, og løser ingenting.
 • Når du gjør en avtale for å ha ham gjøre noe i gjengjeld for det du gjør noe eller vice versa, sørg for at han ikke glemmer det hvis han gjør det, ikke bli sint - bare minne ham og fortelle ham pent!