Wkano

Hvordan avgjøre om din venn er en sann venn

Hvis du har problemer med å bestemme hvorvidt din venn er en sann venn, så ditt forhold må allerede være steinete. Hvis du ønsker å avgjøre om din venn er i vennskap for de riktige grunnene, må du ta hensyn til hva han sier, hva han gjør, og hvordan han gjør du føler. Bare følg disse enkle tipsene og du får vite sannheten på et blunk.

Trinn

Hvordan avgjøre om din venn er en sann venn. Se om din venn gjør støttende kommentarer.
Hvordan avgjøre om din venn er en sann venn. Se om din venn gjør støttende kommentarer.

Legg merke til hva din venn sier

 1. 1
  Se om din venn gjør støttende kommentarer. En sann venn bør få deg til å føle behov for, selvsikker, og bedre om å være i live. Hvis vennen din er alltid å sette deg ned eller gjør du føler deg verdiløs og aldri ser ut til å gi deg en slags ord når du virkelig trenger det, så at vennen er ikke sant blå. Hvis du ønsker å vite om din venn er en god venn, se om hun gjør kommentarer som oppmuntrer deg.
  • Se om din venn komplimenter deg. Hvis vennen din gir deg ekte komplimenter fra alt fra din nye antrekk til din arbeidsmoral, så at vennen er en god venn. Hvis du ikke kan huske sist gang din venn komplimentert deg, kan du ha et problem.
  • Se om din venn råder deg. Hvis vennen din oppfordrer deg før en test, jobbintervju, eller til og med en første date, så at vennen er en sann venn. Hvis vennen din ikke gir deg positiv støtte, selv når du virkelig trenger det, så du kan ha et problem.
  • Se om din venn er din cheerleader. Selv om vennen din ikke trenger å alltid heie deg på, hvis din venn er en god venn, så hun bør være din fan, og skal alltid heie på deg til å lykkes, uansett hva du gjør.
 2. 2
  Se om din venn lytter til deg. Hvis vennen din er en sann venn, så hun bør ta seg tid til å lytte til hva du har å si. I et ekte vennskap, bør både mennesker skal dele sine tanker og få tilbakemeldinger. Hvis du finner ut at din venn er alltid snakker om sine problemer, men er lei eller distrahert så snart det er på tide for deg å dele din, så du kan ha en falsk venn på hendene. Her er noen tegn på at din venn trenger å friske opp sine lytteferdigheter:
  • Legg merke til hvordan din venn reagerer når du prøver å dele noe. Hvis han nikker, opprettholder øyekontakt, og støtter deg, så han er en god venn. Men hvis han ser rundt i rommet eller sjekke hans telefonen hver gang du snakker i mer enn fem minutter, da har du en dårlig venn på hendene.
  • Legg merke til om din venn faktisk husker hva du sier. En god venn vil huske hva du forteller ham, spesielt hvis det er noe viktig. Din venn kan ha så ut som han hørte da du fortalte ham noe, men hvis han synes å ha ingen erindring av tiden du sa at du skulle tenke på å søke på juss eller fortelle din nær venn at du har følelser for henne, da han sannsynligvis aldri lyttet til å begynne med.
  • Legg merke til hvem som gjør det meste av snakkingen. I en ideell vennskap, bør både venner grovt dele samme beløp. Hvis du føler at du er alltid den som lytter til din venns problemer, så du ikke får en god del av vennskapet.
 3. 3
  Se om din venn kommuniserer med deg. Kommunikasjon er viktig i enhver sammenheng, spesielt et vennskap. Hvis du og vennen din er på samme side, så du bør være åpen om dine tanker og følelser og opprettholde et nivå av ærlig og åpen dialog. Her er noen måter å se om du og din venn er virkelig kommuniserer:
  • Hvis du føler at du enkelt kan dele dine tanker og følelser med din venn. Hvis vennen din vet hva som skjer i livet ditt, og du føler deg komfortabel med å snakke om det og å være ærlig, du er i gode hender. Hvis du føler deg redd for å fortelle vennen din hvordan du føler virkelig fordi du er redd hun vil godkjenne eller være sint, så du ikke kommuniserer.
  • Hvis du føler at du vet hva din venn tenker og føler, så din kommunikasjon er sterk. Hvis din venn helt overrasker deg med hvordan hun føler fra tid til annen, eller ser ut til å dele sine følelser med alle, men du, da har du et problem.
  • Hvis du vet hvordan du skal ha en moden diskusjon når du er misfornøyd med hvordan din venn handlet, da har du sterk kommunikasjon. Hvis du og vennen din er komfortabel med å si: "Hei, jeg var virkelig vondt at du ikke kom til mitt parti den andre natten" og snakker om det, da har du et sterkt vennskap. Ingen vennskap er perfekt, og det er viktig å snakke ut ting fra tid til annen.
  • Hvis du aldri si noe når vennen din uro deg fordi du tror din venn vil overreagere eller ikke høre, da har du et problem.
 4. 4
  Se om din venn elsker å sladre litt for mye. Hvis din såkalte venn er en stor sladder, så er det sannsynlig at din venn er sladre om deg når du ikke rundt. Selv om alle elsker noen saftig sladder en gang i blant, er hvis du føler at din venn alltid sladre om noen eller snakke søppel, så sjansene er, vil din "venn" gjør det samme så snart ryggen er slått. Her er noen måter å vite om din venn er sladre er ute av kontroll:
  • Hvis vennen din snakker om noen så snart den personen snur seg, da vennen er trolig ikke en god venn.
  • Hvis vennen din rutinemessig snakker om mennesker han hevder er hans nærmeste venner, så han må gjøre det om deg.
  • Hvis vennen din er alltid si negative ting om alle som ikke er rundt, så dette er et dårlig tegn.
  • Hvis du vet at din venn har sladret eller søppel snakket om deg, spesielt ved flere anledninger, så din venn er ikke en ekte venn.

Legg merke til hva din venn gjør

 1. 1
  Se om din venn gjør tid for deg. En sann venn vil få tid for deg uansett hva. Selv om livet er hektisk og det er vanskelig å ha nok tid til å sove og spise, enn si sosialisere, vil en sann venn alltid tid til deg, spesielt hvis du virkelig trenger det. Her er hvordan å vite om din venn virkelig bryr seg om å lage tid til deg:
  • Hvis vennen din er bra om planlegging av telefonen datoer, lunsj dato eller middag dato og alltid følger gjennom, da har du en god venn.
  • Hvis vennen aldri synes å få tid for deg, klager alltid om hvordan livet har vært "gal opptatt", og forventer at du skal omgå timeplanen hans hver gang, da har du et problem.
  • Hvis vennen din ser ut til å gjøre masse tid for hans betydelige andre og fem andre venner, men aldri deg, så er du en siste prioritet.
  • Din venn kan være å gå gjennom en svært travel periode i livet sitt, og det er greit. Men hvis din venn er alltid for opptatt til å henge ut, så han må ikke verdsetter din tid sammen.
 2. 2
  Se om du har en 50/50 vennskap. I en ideell vennskap, sette både mennesker like mye innsats i forholdet, enten det er kommunikasjon, noe som gjør det på tide å henge ut, eller bare hjelpe hverandre ut på en ukentlig basis gjennom små eller store fakter. Hvis du gir din alt til vennskap, så din venn skal være stempelkompressorer. Her er hvordan du vite hvis du er både å trekke vekten din i vennskap:
  • Se om du både vise følelser. Selv om ikke alle er en hugger, hvis du gi din venn en klem, bør han klemme deg tilbake og starte en klem fra tid til annen.
  • Hvis du føler at du tilbringer omtrent like mye tid som støtter hverandre, da har du en solid vennskap. Selv om en av dere kan gå gjennom en grov lapp, samlet, bør du bruke en lik tid heie hverandre på. Hvis du føler at du alltid prøver å gjøre din venn føler seg bedre, men får ingenting tilbake, da har du et problem.
  • Hvis du både hjelpe hverandre likt, da har du et godt vennskap. Kanskje du tok notater for din venn da han brakk hånden, og han gjengjeldte tjenesten ved å behandle deg til middag og en film og få deg billetter til din favoritt konsert. Uansett hva du gjør for din venn, må du sørge for at han hjelper deg ut, også.
  • Hvis dere begge gjør en lignende innsats for å henge ut, snakke i telefonen, og komme i kontakt, da har du et godt vennskap. Hvis du føler at du alltid er den som prøver å henge ut eller chatte på telefonen og din venn aldri ber om å henge ut, da har du et problem.
 3. 3
  Se om din venn holder seg til hans ord. En flake er ikke en venn. Hvis vennen din ikke ser ut til å gjøre det han sier han vil gjøre, forlater du strandet, eller helt glemmer om planene du har gjort, da har du et avslag på hendene. Selv om det er greit å vakle og til, hvis din venn aldri ser ut til å gjøre det han sier han vil gjøre, da han ikke verdsetter din tid eller selskap. Her er hvordan å vite om din venn er et flak:
  • Hvis vennen din bails på deg oftere enn ikke så din venn er en sann flasse og bør unngås.
  • Hvis du alltid føler at din venn er wishy-washy om å lage planer og er aldri fullt ut forpliktet til noe han sier han vil gjøre, så han er et avslag.
  • Hvis din venn flak på deg på enhver anledning, selv om det er viktig, da har du et problem. Selv øste på deg til å gå på kino er irriterende nok, hvis din venn forlater deg strandet på det som skulle være en dobbel dato eller flak når du virkelig trengte en tur til din basketball game, da har du et stort problem.
 4. 4
  Se om din venn kan ha andre grunner til å være din venn. Denne type selvransakelse er spesielt vanskelig å gjøre, men det er viktig. Ta deg tid til å reflektere over hvorfor din venn kanskje ønsker å henge med deg annet enn bare fordi han verdsetter deg som person og nyter ditt vennskap. Her er noen klassiske årsaker til at en falsk venn kan klinke til deg:
  • Popularitet. Hvis du er mye mer populær enn din venn og din venn låsene på til deg å komme nærmere i-mengden, da har du et problem.
  • Convenience. Din "venn" kan bare henge ut med deg fordi du gi din venn en tur til skolen eller la ham kopiere notatene.
  • Kjedsomhet. Din venn kan bli hengende ut med deg bare fordi han ikke har noe bedre å gjøre. Du vil være i stand til å gjenkjenne dette fordi din "venn" kan droppe deg så snart han finner en ny venn eller en gruppe av venner, eller til og med en betydelig andre.

Legg merke til hvordan din venn gjør at du føler

 1. 1
  Se om din venn gjør at du føler deg godt om deg selv. Din venn skal være der for deg uansett hva, og bør derfor gjøre deg bedre om hvem du er og beslutningene du gjør. Din venn trenger ikke å bli enige når alt du har gjort, men vennskap bør gjøre deg godt om hvem du er som person generelt. Her er hvordan du kan vite om din venn gjør deg godt om hvem du er:
  • Hvis forlate en hang-out session med vennen din følelse oppkvikket, begeistret, eller bare fniser fra den dumme tiden du delte, så du har dratt nytte av vennskapet. Hvis hver gang du si farvel til vennen din, føler du at du har gjort en feil, opprørt din venn, eller at du er en verre person, da har du et problem.
  • Hvis vennen din er å sette deg ned å gjøre seg føle seg bedre, da har du et problem. Hvis vennen din gjør at du føler deg dårlig ved å gjøre nedsettende kommentarer om utseendet ditt, din vekt, eller karakterene dine, så at vennen er ikke en ekte venn.
  • Hvis vennen din gjør at du føler deg godt om dine gode eller modige beslutninger, eller sympatiserer med deg over dine dårlige beslutninger, da har du en sann venn. En ekte venn skal støtte deg enda mer når du har gjort en feil i stedet for å gjøre du føler deg verre.
 2. 2
  Se om din venn gjør du føler deg verdifull. Om å være involvert i et vennskap med din "venn" gjør at du føler deg usikker på din betydning i din venns liv, da har du et problem. Mens en venn bør ikke kjæle deg med løgner, bør en sann venn alltid at du skal føle nødvendig, viktig, og selv uunnværlig. Her er hvordan å vite om din venn gjør at du føler behov for:
  • Se om din venn uttrykker takknemlighet for ting du har gjort, takker du regelmessig for å hjelpe ham ut, og virkelig setter pris på det du har gjort for ham. En sann venn er takknemlig for hjelpen, en dårlig venn ikke takke deg fordi han bare tar deg for gitt.
  • Se om din venn verdsetter din dømmekraft og meninger. Hvis vennen din virkelig bryr seg om deg og synes du er en viktig del av livet hans, så han vil be om råd og meninger fra tid til annen. Hvis vennen din ikke synes å bry seg hva du synes om noe, enten det er hvilken film du skal leie den helgen eller hans beslutning om å finne en ny romkamerat, da har du et problem.
  • Se om din venn er oppriktig glade av din tilstedeværelse. Hvis du møter opp til en sosial begivenhet og din venn klemmer deg, snakker til deg, og sier han er glad for at du kom, så han er en god venn. Hvis du dukke opp et sted og din venn knapt sier hei eller flat-out ignorerer deg for "kjøligere" folk, da har du et problem.
 3. 3
  Se om din venn gjør at du føler deg fornøyd med å bli hengende ut. Dette er viktig. Vennskap handler om å gjøre at du føler deg mindre alene og å nyte livet enda mer, og det bør ikke gjøre deg mindre begeistret verden. Hvis du er faktisk mindre fornøyd henger ut med din venn enn du er når du er alene, da har du et problem. Her er noen tegn på at din venn gjør det vanskelig for deg å tilbringe tid med henne:
  • Hvis du ikke ser frem til å henge ut med din venn fordi alt hun gjør er å snakke om seg selv og bruke deg som en tilhenger, da har du et problem.
  • Hvis du ikke liker å henge ut med din venn når du er med andre venner, familie eller signifikante andre fordi hun bare ikke kan komme overens med noen, da har du et problem.
  • Hvis du ikke liker å henge ut med vennen din fordi du bare ikke føler stimulert, opphisset eller er opptatt med vennskap, da har du et problem.
  • Hver person har en grov lapp. Du kan ikke ha så mye moro henger ut med din venn når hun arbeider med en tøff breakup, men hvis du føler at din venn er alltid går gjennom en krise og du ikke kan kose deg fordi du er for opptatt med å plukke opp bitene, da har du et problem. Du er en venn, ikke en boks av vev.
  • Husk å gå med tarmen din. Hvis du selv stille spørsmål om din venn er en sann venn eller ikke, så er det en god sjanse det er et stort problem i forholdet.

Tips

 • Være logisk om det. Hvis du må spørre ditt vennskap med en annen, så er det en god sjanse for at noe er galt.
 • Ikke veie positive handlinger mot negative. En ekte venn skal ikke gjøre ting som snakker om deg bak ryggen din, eller stjele ting fra deg, eller lyve for deg - uansett hvor fint at han / hun synes.
 • Hvis din beste venn er en god venn, hun vil feste med deg gjennom tykt og tynt, og vil alltid være der for deg.
 • Vennskap, som mange ting, har grader. Ekte vennskap tar en høy grad av engasjement fra både mennesker, mange mennesker ikke kan eller ikke vil gjengjelde den slags tillit uten å forråde det. Ikke drep et godt vennskap fordi det ikke kan være perfekt - husk, vil du ikke være i stand til å holde på ekte venner hvis du er i vane å forråde andre.

Advarsler

 • Ikke lyv til deg selv om å være venner med noen som ikke føler på samme måte for deg. Til syvende og sist, vil du bare bli å skade deg selv.
 • Ikke lyv til dine venner fordi hvis du lyver til dem, vil du sannsynligvis bli løyet til rygg. Eller, enda verre, de kan avvise deg som en venn, hvis du er uærlig om veldig viktige ting, og de tar deg lyve til dem. Hvis du trenger å gjøre noe drastisk, være sannferdig til dem!
 • Ikke gjentatte ganger og / eller frekt spørsmål din venn. Du kan gjøre mer skade enn godt, særlig hvis vennskap er legitim.