Wkano

Hvordan bli rik fort hvis du er en gutt

Du ser noe som du absolutt vil ha i butikken. Men du har ikke nok penger akkurat da for å kjøpe den. Hvis du ønsker å vite hvordan å få penger raskt for å kjøpe noe du ønsker, så kan du gjerne lese videre.

Trinn

Hvordan bli rik fort hvis du er en gutt. Spør om du kan hjelpe noen du kjenner.
Hvordan bli rik fort hvis du er en gutt. Spør om du kan hjelpe noen du kjenner.
 1. 1
  Spør om du kan hjelpe noen du kjenner. Du kan prøve barnevakt, eller hjelpe dem rundt i huset, og mer avhengig av hvor gammel du er.
 2. 2
  Gjøre noen oppgaver rundt i huset. Foreldrene dine kan gi deg en kvote. En høy kvote vil arbeide for å bli rik fort. Husarbeid uten å bli spurt er gode bonuspoeng. Selv om du får fem dollar i uken, vet at disse pengene kan legge opp veldig, veldig raskt.
 3. 3
  Spør eldre mennesker om du kan gjøre noe hardt arbeid for dem at de ikke kan gjøre selv. Prøv å klippe plenen for eksempel. Prøv også gjøre hagearbeid for en lege som de er vanligvis svært sjenerøs!
 4. 4
  Ringe en news agent og be om å levere aviser for en pris.
 5. 5
  Selge kunstverk. Du kan tegne fantastiske bilder for folk, kanskje, hvis du er en god artist. Hvis du ikke er flink til kunstverk, da dette alternativet ikke vil fungere.
 6. 6
  Klippe, rake, eller vaske biler for en god pris.
 7. 7
  Lei en høytrykksvasker for helgene. Husleien vil koste ca 40€. Få avtaler på forhånd for å gjøre så mange innkjørsler som du kan og prise den på et sted rundt 40€ hver, og du blir rik over helgen. Forsiktig: en høytrykksvasker kan skade eiendommen, splash skitt på biler, og såre folks øyne og slikt, så hvis du bestemmer deg for å gjøre dette trinnet, må du være forsiktig når du bruker høytrykksvasker, og ikke leke med den.
 8. 8
  Start en veiledning virksomhet for fem dollar i timen. Dette er en effektiv måte å tjene penger og fungerer veldig bra hvis du er god i (a) bestemt skolefag (er) for eksempel matematikk og språk.
 9. 9
  Sjekk for endring i bilen og under sofaen. Du vet aldri hva du kan finne! Se noe for småpenger. Bare sørg for at foreldrene dine ikke planlegger å bruke den ekstra endring.
 10. 10
  Rene meter. Feie fortau, innkjørsel og gaten ved siden av fortauskant for folk.
 11. 11
  Hvis du vet hvordan du skal spille noen instrumenter (gitar, trommer, piano, osv..) Annonsere for å lære andre for 5€ -10€ per uke.
 12. 12
  Lag en nettside som inneholder noe som du vet er sinnsykt populære, og har en del av ditt nettsted viet til en fanklubb for ting / dyr / mat etc. Spør folk til å delta for 15€ per person, og voila! Du er rik, hvis folk synes det er verdt det! De fleste av de populære nettsiden navnene er allerede i bruk, men hvis du tenker på en god en som ikke er i bruk, så din nettside kan bli en hit!
 13. 13
  Hvis du gir underholdning (spille et instrument, dans, sang, etc) går i et offentlig område og sette ut en lue og et skilt for å annonsere din "handling". Dette kan høres cheesy, kan folk gi deg litt penger hvis du er god nok. De vil trolig bare gi deg endre, men du kan gjøre mye, hvis du holder på det. Forhånd forsikre seg om at plasseringen tillater denne type aktivitet, slik at du ikke ender opp i trøbbel.
 14. 14
  Få foreldrene dine til å gi deg en større kvote. Hvis du ikke har en innrømmelse, be om en, men ikke bry foreldrene dine. Å overbevise foreldrene dine at du fortjener en større kvote, gjøre dine oppgaver ekstra godt, gjøre ekstra småting som du egentlig ikke trenger å gjøre, men må gjøres, og være super nyttig.
 15. 15
  Prøv å spørre noen hvis du kan for ekstra penger. Finn ut hvem som skal bort på ferie eller rett og slett bare gå bort for dagen og tilbud om å ta vare på kjæledyret sitt for dagen / varigheten av ferien.
 16. 16
  Åpne en butikk på CafePress og selge varer. Et par alternativer ville være eBay, FINN Torget, eller Facebook verftet salg.
 17. 17
  Start en youtube-serien. Hvis du får populær, kan du søke om Partnerskap program og få betalt (hvis du er under 18 år, må du ha dine foreldres e-postadresse imidlertid).
 18. 18
  Se om lokale bedrifter vil betale deg for å markedsføre sin virksomhet eller arbeid for dem.
 19. 19
  Selg gamle mobiltelefoner, mp3-spillere, osv.., Som du ikke bruker lenger. De er faktisk fortsatt verdifull! Bare sørg for at du får alle sanger av MP3-spilleren, og kontaktene off av den gamle telefonen. Hvis du ikke gjør det, vil kjøperen bli veldig forvirret med rare samtaler og sanger som de ikke liker.
 20. 20
  Kjøp multi-pakker med godteri for 50 cent og selge dem på skolen (eller utenfor walmart, saft og godteri stativ etc.) For 5€ hver, hvis du selger tjue i en dag vil du ha 15€.
 21. 21
  Selg ting du har gjort hvis de er virkelig gode.
 22. 22
  Gi skrive leksjoner. Mange vet ikke hvordan du skriver godt, slik at du kan tilby dem tjenester for 5€ en leksjon, eller 5€ 0,50 per time. Hvis du ikke vet hvordan du skal skrive ennå, lære å fra et dataprogram eller slektning / venn.
 23. 23
  Lære noen hvordan å bruke elektronikk. En datamaskin er en god ting å lære noen hvordan å bruke.
 24. 24
  Sette på et show i nabolaget ditt. Gebyret skal være 5€ per billett.
 25. 25
  Gjør animasjon provisjoner. Noen mennesker liker å ha sine egne animasjoner for seg selv, og hvis du vet hvordan du skal animere, kan en 30 sekunders animasjon koste opp til 25€! Animasjon er lett å lære og er en fantastisk måte å tjene penger. Begynne å lære å animere ved å få en enkel animasjon program som Scratch.
 26. 26
  Ha et verft salg. Har du noen useriøs at du ikke trenger eller noen leker som du ikke leker med lenger? Selge dem! En manns søppel er en annen manns skatt. Hvis du bor i en leilighet kan dette være vanskelig. Hvis ja, så ta kontakt med en venn og spør om du kan "låne deres verksted" for en dag.
 27. 27
  Selge ting til en sending butikk. Du får ikke alle pengene som du normalt ville, men butikken vil gi deg en gevinst hvis det selger godt.
 28. 28
  Gjøre en bedrift Hvis du vet hvordan du gjør bokmerker, for eksempel, gjøre dem, og deretter sette opp en stand på kanten av hagen din, eller dele ut løpesedler på skolen (noen skoler rynke på dette selv).
 29. 29
  Gå rundt hjembyen din med en venn, og tilbud om å gjøre strøjobber. Se om noen trenger bilen sin for å bli vasket eller at barnet skal bli barnevakt for eksempel.
 30. 30
  Barnevakt. Hvis du er for ung, være en forelder hjelper. Det er nesten som barnevakt, men foreldrene er rundt. Hvis du er gammel nok, men er ikke sertifisert ta en klasse og bli sertifisert.
 31. 31
  Løpe ærend for andre. Dette fungerer spesielt hvis du har et transportmiddel, for eksempel en bil.
 32. 32
  Rene hus. Rengjøring hus kan du tjene penger på noen få timer, spesielt hvis du gjør en god jobb.
 33. 33
  Selge gamle ting på garasje salg.
 34. 34
  Gå til lokale butikker. Å annonsere din tjener penger rampage du bør sette opp plakater på kjente butikk folk vil åpenbart se det
 35. 35
  Hvis du er virkelig flink til å ta bilder, så du kan være i stand til å ta portretter for familie og be fem eller ti dollar hvis de er virkelig flinke til å ta dem.
 36. 36
  Gjør powerpoints for folk. Hvis du er spesielt god på å designe powerpoints, kan du ha dem gi deg informasjon så du formaterer en powerpoint ut av det for dem. Spesielt på online nettsteder som Odesk.com eller Elance.com hvor du kan jobbe freelance for folk hvis du blir valgt til jobben.
 37. 37
  Hvis du er god til å skrive, ta kontakt med din lokale avis, eller skoleavis, og be dem om å publisere din historie / historier!

Tips

 • Ikke be om penger først, være super høflig!
 • Ikke bli fristet til å stjele.
 • Alltid ta en telefon med deg hvis du er barnevakt med minst to kontakter i nødsfall og en liste over noen medisinske tilstander ungen (e) har.
 • Vær ærlig. Hvis du lagrer for en Xbox ikke si du prøver å redde dyr, fordi når de finner ut, vil de ikke gjøre forretninger med deg igjen, og du vil sannsynligvis ikke ha mange kunder etter ordet får rundt. Dette er også svindel, og du kan være ute i fengsel for dette.
 • Med tjenester, med mindre du gjør en forretning ut av det, ikke be om penger eller bare be om en veldig, veldig liten sum penger for tjenesten, for eksempel 5€ eller 5€ per dag. På denne måten kan du øve og få et rykte blant folk i samfunnet, slik at du kan gjøre en bedrift og slå potensielle kunder til kunder.
 • Vær vennlig.
 • Hvis du barnevakt, la hund-sitting, eller å være en mors hjelper dem med å velge hvor mye du skal betale deg.
 • Selg ting du ikke vil ha på eBay eller en annen nettside. Du kan også selge dem ved et verft salg.
 • Vær forsiktig når du prøver å tjene penger! Ikke gjør noe som er usikre bare for kontanter, for eksempel: røyking, ulovlig gambling eller drikke mindreårige. Hvis du er mindreårig, folk som ga deg sigaretter, alkohol eller pengene du har vunnet i gambling vil bli arrestert hvis politiet / nabolaget finner ut!
 • Hvis du har noen eldre familiemedlemmer, og de kan ikke gjøre mye be om å vaske bilen sin eller gjøre sine klær eller rengjøre huset deres.
 • Ikke glem å fortelle dine venner, de kan hjelpe deg.
 • Bare selge på skolen før de forteller deg å stoppe. De vil sannsynligvis ikke bli sint hvis du stopper når de forteller deg til, men hvis du fortsetter kan du komme i tonn trøbbel.
 • Kontroller at du har dine foreldres tillatelse før du går til hus eller selge ting.
 • Vær oppfinnsom! Folk vil betale for veldig rare ting.
 • Hvis du skal selge noe, gå til husene på blokken din og annonsere (eller har gjør en annen person det).
 • Bare ikke presse det, eller vil du ikke få noe!
 • Prøv ikke å selge bare til noen fordi de ikke kan betale deg.
 • Prøv å selge ting på Ebay, Amazon, eller andre steder hvor du kan selge ting.
 • Ikke gjør ting du ikke kan gjøre, skjønt. Det er ulovlig å gamble under 18 år i de fleste stater, og gambling er helt ulovlig i enkelte stater.
 • Hvis selskapet blir en hit, prøv å ansette nye mennesker og utvide din bedrift.
 • Ikke gå til folks hus som du ikke kjenner.
 • Lage kule håndverk og selge dem til familie og venner.
 • Hvis du selger noe du gjør og det bare appellerer til viss gruppe mennesker prøver å selge til dem!
 • Det vil ta deg lang tid å bli veldig rik (til tross for navnet)

Advarsler

 • Ikke gå inn noens hus, med mindre du kjenner og stoler på dem.
 • Vær hyggelig mot folk du spør. De vil ikke ansette deg hvis du handle mener og umoden.
 • Ikke prøv å gjøre ting kvalifisert for. Hvis du ikke kan kontrollere en 100 lb hunden lading i veien etter et ekorn, ikke tilbyr til hunden sitte for damen med pit bull. Eller hvis du ikke kan endre en baby bleie, ikke sitte barnevakt for barn under tre år.
 • Aldri snakke med fremmede eller folk som du ikke er kjent med.
 • Vær tålmodig. Hvis du spør dere foreldre til å gi deg en større kvote og de sier nei, ikke frik ut. Vis dem at du ikke er en baby, og du kan være moden.
 • Hvis noen rundt der du gir dine tjenester opptrer mistenkelig få en voksen du stoler på.
 • Bare gjøre én jobb om gangen, eller ting kan komme ut av kontroll
 • Ikke gå fra dør til dør. Det er noen freaks der ute. Hvis du gjør selv, gå med en forelder / foresatt.