Wkano

Hvordan få en jobb når du bare er 16

Noen ganger, er en innrømmelse bare ikke nok. Hvis du trenger litt mer lommepenger å fange de nyeste filmene, ta ut den nye jenta / kjæreste, eller bare å begynne å spare opp, må du kanskje å få en jobb. Det kan være vanskelig å få en når du er 16, men ikke umulig. Her er noen trinn for å hjelpe deg i gang.

Trinn

Hvordan få en jobb når du bare er 16. Bruk dine forbindelser.
Hvordan få en jobb når du bare er 16. Bruk dine forbindelser.
 1. 1
  Begynne å forske. Finn organisasjoner og andre steder som du vet betale tenåringer til å fungere. Gode ​​steder å sjekke er offentlige etater og ideelle organisasjoner som City Park og fritid Avdelinger, dyreparker, museer, Camps, og Sykehus. Også prøve på jakt etter arbeid i fast-food restauranter.
 2. 2
  Bruk dine forbindelser. Snakk med venner og familie om noen betalte jobber de kanskje kjenner til, og følge gjennom.
 3. 3
  Ikke vær redd for å jobbe frivillig. Noen ganger er den beste måten å få en betalt jobb for å begynne som frivillig og jobbe deg oppover. Du må kanskje gi litt av din tid for gratis å tjene penger i det lange løp.
 4. 4
  Påfør tidlig! Den viktigste nøkkelen til å få jobber med disse stedene er å søke så snart du hører om jobber. Alltid være på utkikk - noen ganger rekruttering starter så tidlig som i februar eller mars for sommerjobber. Eller så tidlig som i september for speidergutt og jente speider leir.
 5. 5
  Ta initiativ. Mange etater og organisasjoner får tilskudd til å ansette tenåringer i sommer, og etter skolen. Selv om de vanligvis ansette barn som allerede er frivillig for dem, du vet aldri. Kontakte dem for å finne ut hva som er tilgjengelig.
 6. 6
  Demonstrere dine ferdigheter. Hvis du er en god arbeidstaker, vil du ha en større sjanse for å bli ansatt fordi de allerede kjenner arbeidet ditt, de er ikke bare å lese noens søknad. Du kan vise organisasjoner som du er en god arbeidstaker gjennom frivillig eller gjennom referanser.
 7. 7
  Øke inntektene dine. Etter å ha jobbet på entry level position for noen somre eller etter skolen, vil du har erfaring til å jobbe på et høyere nivå når du er ute av High School. Dette kan hjelpe deg å betale din vei gjennom college, og du kan nesten garantere at du alltid har en sommerjobb. I noen tilfeller (i SFBay Area), kan du gå fra å få minstelønn til å få 15€ -17/hr.

Tips

 • Arbeidsgivere kan ofte fortelle løpet av den første uken hvis du kommer til å bli en god medarbeider.
 • Unn deg frivillig arbeid som om det var en betalt jobb - komme dit i tide, kan du ringe så snart du vet at du ikke kommer inn eller kommer til å bli sent. Lytte og lære om organisasjonen. Gjøre en så god jobb som de lærer å stole på deg.
 • Nevn ferdigheter som er litt annerledes, men relevant for jobben. Dette viser selskapet du er mer verdifull som du kan gjøre jobber andre folk på din alder ikke kan.
 • Når du har gjort godt arbeid for noen, spør om du kan bruke dem som referanse for fremtidige jobber.
 • Prøv å få en jobb i noe som du er interessert i, så kan det hjelpe deg å få en karriere senere i livet!
 • Få ord ut. Du kan legge inn flygeblad i nabolaget ditt detaljering jobber som du kan gjøre, for eksempel plenklipping, barnevakt, eller hunden-walking. Du kan også legge inn informasjon på et nettsted eller jobb bord, men pass på å gi ut personlig informasjon før du stoler på den andre personen.
 • Ikke prøv fancy restauranter og utsalgssteder, bare prøv fast food og steder med høy turn-over!
 • Når du har søkt på en jobb, ringe tilbake noen dager senere for å spørre om status for søknaden din. Dette lar arbeidsgiver vet at du virkelig ønsker jobben, og de vil vurdere deg over andre.

Advarsler

 • Hvis du får en jobb på noen hus, alltid fortelle foreldrene dine hvor du kommer til å bli enda bedre, ha dem slippe deg av og møte personen. Stol på magefølelsen... hvis noe ikke føles riktig, la. Hvis noe skjer med deg, få litt hjelp.