Wkano

Hvordan tjene penger på salg søtsaker

Denne artikkelen går over det grunnleggende om å selge godteri på skolen (eller potensielt utenfor skolen) og gjøre en fortjeneste å utvide virksomheten.

Trinn

Hvordan tjene penger på salg søtsaker. Bestemme hvor mye penger du vil.
Hvordan tjene penger på salg søtsaker. Bestemme hvor mye penger du vil.
 1. 1
  Bestemme hvor mye penger du vil. Når du har gjort dette se på forskjellige alternativer på søtsaker. La oss si at du har fem dollar, og du vil være 10 dollar, hva gjør du? Du kan kjøpe 50 10-cent søtsaker og selge dem for tjue cent, eller 100 5-cent godteri og selge dem for 10 cent, osv. Det er ditt valg. Hvis du ikke tror at du kan selge et høyt volum, gå for søtsaker med større overskudd og selge færre.
 2. 2
  Selge varer til folk kan være den vanskeligste delen. Avhengig av personen kanskje de vil ha mer godteri enn noen andre. Velg klokt, prøver ikke å selge til noen som vil lure deg.
 3. 3
  Når du har opprettet med noen mennesker som du selger søtsaker, kan de komme tilbake å be om noe mer.
 4. 4
  Spør hvor mye penger folk er villig til å bruke om de tilbyr å kjøpe, og prøver å selge for mer. Senk litt hvis de ikke er villige til å bruke så mye, men prøver å holde kontroll over prisene deres.
 5. 5
  Kjøper dyrere godteri å selge til høyere priser når budsjettet øker. Dette vil øke fortjenesten.
 6. 6
  Prøve og få en fanskare ikke bare i år gruppen, men også både høyere og lavere seg. for eksempel hvis du er i år 10, selge til år 7,8 og 9, og også 11.
 7. 7
  Du bør også prøve å registrere hva du har solgt, hva fortjenesten du har gjort, og så videre. Det hjelper.
 8. 8
  Selge ting som du tror folk vil ønske den dagen (e. G hvis det er en kokende varm dag så drikker eller bokser med drikke selge veldig bra).
 9. 9
  Selge separate biter tyggegummi fra en pakke. Disse er enkle å selge, og kan produsere en masse penger. Hvis du kan komme unna med å selge tyggegummi for 10 cent stykket, og en pakke tyggegummi med fem stykker koster 17 cent, vil du få 50 cent, eller et netto overskudd på 33 cent enkelt.
 10. 10
  Selg ting du vil gjøre mest mulig profitt på (e. G hvis du kjøper en pakke med fire sjokolade for 5€ i en butikk, og deretter selge dem for 50 cent hver, og du vil få 100% fortjeneste).
 11. 11
  Få leverer / lager til å selge på skolen. Gå til butikker som de 99 c butikker eller 5€ butikker. De har som regel gode tilbud på søtsaker og de selger også store pakker med godteri for billige priser.

Tips

 • Hvis du skal begynne å selge nye elementer, og du er ikke sikker på om folk vil kjøpe dem, så bare kjøpe noen å teste ut om de selger godt. Hvis de gjør så kjøpe mer neste dag.
 • Få søtsaker som vil tiltrekke seg oppmerksomhet eller ikke er allment tilgjengelig. (For eksempel Really Fizzy Sorbet ting.) Folk vil ikke vite hvor du fikk den, og dermed vil du ha "når villdyret markedet" på det elementet.
 • Hvis andre folk begynne å selge de samme tingene som deg, senke prisene litt, slik at folk vil kjøpe av deg i stedet for dem. Hvis du ikke har råd til å senke prisene (for eksempel hvis du senket dem så du vil miste overskudd på elementene) og deretter gå til forskjellige butikker på jakt etter gode tilbud på dem slik at du kan selge dem billigere, men fortsatt gjøre anstendig resultat.
 • Prøv å spare opp penger hver dag. (F.eks hvis du gjør 15€ én dag, og deretter sette halvparten av det i banken din (eller et sted hvor du kan lagre det) og bruke resten på flere ting å selge). Hvis du gjør det hver dag, så vil du ende opp med en masse penger i lommen.
 • Kjøpe en masse søtsaker. Selger bare to slikkepinner vil ikke gjøre mye på en dag!
 • Å annonsere handle som du kommer til å spise godteri og noen vil se deg og ønsker å kjøpe den.
 • Du kan selge godteri utenfor skolen også, ved å sette opp en stand og selge det. Dette kan fungere bedre med drikkevarer på flaske, som vann, te eller brus i motsetning til godteri. Du kan også organisere handler i skoletiden, og faktisk selge produktene etter skolen. Dette er en god idé om skolen forbyr salg.

Advarsler

 • Kjenn din klasse, ikke selge til snitches.
 • Aldri gi noen søtsaker hvis de ønsker å betale deg neste dag - de sannsynligvis ikke vil gi deg penger.
 • Pass på at du ikke gjør det åpenbare søtsaker blir solgt, dvs. sørge for at hele skjemaet ikke spise godteri på samme tid, ellers blir det ganske åpenbart for lærere hva som skjer.
 • Hvis du gjør en anstendig sum penger fra handler, unngå å investere alt på en gang i nye produkter, som du ikke kan være i stand til å selge dem alle, og sitte igjen med en masse godteri og lite penger.
 • Hvis du ikke har lov til å selge i skolen, men du fremdeles er, så ikke gjør det, eller gjøre det når lærerne ikke rundt. Hvis du gjør det der du lett kan ses da blir du nødt til å ta konsekvensene.
 • Spør rektor før du gjør dette. Prøv å ikke komme i trøbbel.