Wkano

Hvordan bruke flytende eyeliner

Dårlig brukt flytende eyeliner kan flasse av, smittefrie, og ser rotete. Med riktig program, kan det fullføre alle antrekk. Flytende eyeliner tar en bit av praksis, men når du får det, er det enkelt.

Trinn

Hvordan bruke flytende eyeliner. Påfør øyenskygge hvis du skal ha på noen.
Hvordan bruke flytende eyeliner. Påfør øyenskygge hvis du skal ha på noen.
 1. 1
  Prime øyelokkene. Bruk enten en profesjonell primer eller krem ​​øyenskygge for å danne en base for flytende eyeliner for å holde seg til. Støv gjennomsiktig pudder på toppen.
 2. 2
  Påfør øyenskygge hvis du skal ha på noen. Ikke bekymre deg om å få flytende eyeliner på øyenskygge, vil det lett falle av.
 3. 3
  Stødig hånd på et bord. Bøy hodet lett bakover, og trekke øyelokket stram med din ikke-dominant hånd.
 4. 4
  Tegn små streker eller prikker av flytende eyeliner så nær øyevippene som mulig. Det spiller ingen rolle om disse er jevn og stødig eller ikke, vil du gå over dem senere.
 5. 5
  Gå over streker i en sammenhengende linje. Prøv å bruke den lett langs den indre hjørne, og gradvis legge press for en tykkere linje som du arbeider deg til det ytre hjørnet.
 6. 6
  Fikse noen feil. Bruk en bomullspinne / knopp knapt dyppet i øyet makeup remover og trykk forsiktig og vri bomullspinne / bud på flekker. Vent noen minutter for den tørke, og forsiktig blande øyenskygge tilbake på plass.
 7. 7
  Påfør maskara.

Alternative metoder

 1. 1
  Velg ditt eyeliner. Hvis du vil at den skal holde seg i evigheter, du er best av med en vanntett en. Farge også saker - svart er vanligvis det beste alternativet, men hvis du har blondt hår av blek hud, vil brun eller grå ikke ser så oppsiktsvekkende.
 2. 2
  Forbered øyelokkene. Glatt på et øye makeup base, eller blotting dem med en fuktig vev (dette fjerner olje på øyelokkene, slik at makeup ikke glir ut senere).
 3. 3
  Påfør ditt valgte øyenskygge. Velg din favoritt farge eller stil:
  • Sekstitallet flick: En enkel, ren linje på øvre øyelokk, på øyet vippene med en oppadgående, utover flick på slutten, Amy Winehouse-stil.
  • Farge pop: Velg to lyse kajal i kontrastfarger og feie en på de øverste vippene og en på bunnen blande inn i kantene.
  • Circus: Tegn en sekstitallet flick på øvre øyelokk, og gjenta på den nedre, bla nedover. Tilsett noen prikker og blomstrer å fullføre utseendet
  • Metallisk: Arbeid en gull øyenskygge over hele øyelokket, deretter understreke de ytre hjørnene av øynene dine med en metallisk gull eyeliner.
  • Lyse og enkelt: Akkurat som sekstitallet flick, bruk en tykk, neon liner på øvre vippene, og sett den opp på det ytre hjørnet av øyet
 4. 4
  Ikke glem å bruke mascara!

ELLER

 1. 1
  Dypp en gammel (CLEAN) eyeliner blyant i liuid glitter øyenskygge. ADVARSEL: Eyeliner kan og vil bli endret permanatly
 2. 2
  Linje øynene forsiktig

Tips

 • Øvelse gjør mester.
 • Holde ett øye åpent. Tydeligvis er en som ikke er i arbeid. Det er enklere, og til slutt, vil du ha en fin rett linje.
 • Hvis du får noen i øyet, skyll og tørk forsiktig hele berørte området. Hvis du har skadet deg selv med eyeliner pinne, legge litt press med en fuktig, varm vaskeklut til din (lukket) øyet inntil smerten avtar.
 • ikke sette flytende eyeliner på nedre øyelokk. som det kan komme inn i øynene.
 • Hvis det ser ustø eller forferdelig, ta den av, må det gjøres godt eller ikke i det hele tatt. Hvis du er en første timer, ikke gjør det like før du går ut, la litt tid til å gjøre den.
 • Nybegynnere bør begynne med naturlige og universelt flatterende farger, men gjerne eksperimentere med lysere farger, for eksempel, grønn øyenskygge med neon eyeliner!
 • Hvis du ikke har tid til å bruke din makeup sakte og forsiktig, er det best å bare gå uten øyesminke.
 • For nybegynnere, bruk en tynn eyeliner penn markør slik at du kan få pene vipper!
 • Hvis du fortsetter å rote opp, så få noen til å hjelpe deg. Hvis du ikke har noen til å hjelpe deg, prøv å følge sammen med en steg-for-steg video.

Advarsler

 • Unngå å sette flytende eyeliner på vannlinjene, som det vil sitte inntil du blunker, hvor det vil da komme inn i øynene.
 • Pass på at du ikke er allergisk mot det flytende eyeliner du bruker. Utfør alltid en håndleddet test, bruke en liten skvett av makeup på håndleddet for å se om du har en reaksjon på det.