Wkano

Hvordan bruke sminke av en renessanse kvinne

Gå til en renessanse Fair / Festival, og ønsker å gjøre din makeup riktig? Look no further!

Trinn

Hvordan bruke sminke av en renessanse kvinne. Bruk solkrem under foundation din.
Hvordan bruke sminke av en renessanse kvinne. Bruk solkrem under foundation din.
 1. 1
  Kjenn din posisjon:
  • Hvis du kommer som en bondekone, ikke bære noe. Bøndenes liv ble tilbrakt i slit og smerte, og de ikke har penger til å kaste bort på selv enkle ting som makeup. Ekstra fattige bønder kunne bruke noen scene skitt for komisk innvirkning.
  • Hvis du er en edel kvinne, vil du ønsker å ha en veldig lys, nesten hvit foundation. Det var veldig i stil å ha et hvitt ansikt.
 2. 2
  Bruk solkrem under foundation din. Ellers kan du få litt dårlig solbrenthet! (La solkrem bosette seg i for et par minutter før du påfører foundation.)
 3. 3
  Prøv en lett elfenben tone eller en lys beige hvis lys / hvit foundation ser ikke bra ut på huden din. (Vær forsiktig, kan elfenben toner slå noen kvinners ansikt farger til nesten en oransje-ish farge, avhengig av deres hudfarge.)
 4. 4
  Arbeid ut om personligheten kunne bære leppestift eller ikke. Såvidt leppestift går, kan edle kvinner bærer den. En veldig vanlig farge var rød, så bruk farger i den familien - burgunder, mørk rød, etc. Ikke bære rosa skjønt.
 5. 5
  Powder ansiktet. Dette er et must!
 6. 6
  Sette på øyesminke for den edle kvinnen persona. En tynn linje av svart eyeliner vil gjøre det bra, og mascara. Du kan bruke øyenskygge også, men holde det i naturlige toner også.
 7. 7
  Bruk blush på en edel kvinne persona, for å fremheve kinnben.

Tips

 • Bære en liten tube med solkrem med deg, for flere programmer i løpet av dagen. Sørg for at det er minst SPF 15 eller høyere, gjelder det på noen del av kroppen din viser.
 • Det er en halvveis. Hvis du spiller en kjøpmann / middelklasse du kan ha en blekere ansikt, men ikke helt hvit og litt leppestift.
 • Ikke bruk krem ​​produkter (øyenskygge, foundation, eller rødme) hvis du har fet hud, eller svetter du lett. Det er mer sannsynlig å smøre.
 • Ikke kjøp grunnlaget fra Halloween / kostyme butikker. De er bra for huden din, og bare er ikke veldig bra. Prøv en fra apotek eller matbutikk (hvis de ikke er i tilbudet, prøv en makeup produsent, eller scene makeup).

Advarsler

 • På en varm sommerdag, kan makeup kjøre eller smelte så vær oppmerksom på dette.