Wkano

Hvordan de skal opptre og se smart

Du får bare én sjanse for et førsteinntrykk. Kommer over så slurvete og ditzy kan gi folk inntrykk av at du ikke er så smart som du egentlig er. Hold lesing for tips skal vises skarpt og smart, samt å ha kunnskap om verden og hva som foregår rundt deg.

Trinn

Hvordan de skal opptre og se smart. Ta noen dager eller uker å se på deg selv og hvordan du presenterer deg selv til andre.
Hvordan de skal opptre og se smart. Ta noen dager eller uker å se på deg selv og hvordan du presenterer deg selv til andre.
 1. 1
  Ta noen dager eller uker å se på deg selv og hvordan du presenterer deg selv til andre. Du vet vennene dine liker deg, men hvordan du blir sett av sjefen din, dine lærere eller fremmede på gaten. Se på din fysiske utseende og også din mentale ta på ting.
  • Ta et digitalt bilde av deg selv hver dag i forskjellige drakter
  • Se på din atferd og se hva du gjør som genererer negativ oppmerksomhet og det genererer positiv oppmerksomhet. Tenk på hvorfor du gjør visse ting. Gjør du ting å være kontroversiell? For å få oppmerksomhet? Å se ut som dine venner eller for å passe inn i en bestemt gruppe? Evaluere resultatene. Du vet nå noe om deg selv ved prosessen med introspeksjon. Vil resultatene gjelder for den generelle befolkningen? Sannsynligvis. Nå er du en filosof!
  • Forstår du fortsatt kan skjerpe opp utseende og ikke miste integriteten eller dine venner.
 2. 2
  En veldig god måte å se smart er å lære tilfeldige trivia. Du må vite litt om noe, så lager opp på trivia. Visste du at Martin Van Buren var den åttende presidenten og startet sin periode i 1837? See? Hvis noen snakker med deg eller med deg og noen venner snakker om noe, og du vet litt trivia om det, så bør du ta det opp. Ikke avbryt dem eller vil du se ut som en dust. Men husk, det er en fin linje mellom å slippe små biter av trivia her og der og blir en vet alt. Vokt dere for å gjøre dette for mye.
 3. 3
  Innse at du kan fortsatt holde din personlighet og stil. Hvis du har en tendens til å kle frumpy eller eldre enn du egentlig er du nødt til å gi slipp på din komfortsone og være villig til å prøve noe nytt.
 4. 4
  Hvis du er yngre må du snakke med foreldrene dine om de endringene du ønsker å gjøre. Du kan sakte utvikle din garderobe ved å legge inn smartere utseende stykker. Ikke forvent å kunne gå ut og slippe en masse penger på ny. Ser smart koster penger.
 5. 5
  Se på menneskene du og tenke på de tingene som skiller dem fra deg selv. Er det utseendet? The? Har de bare synes mer engasjerende?
 6. 6
  Slutte å leve i den lille boksen og begynne å se utenfor det
  • Les minst 20 minutter med nyheter hver dag på nettet
  • Les om forskjellige emner eller folk som interesserer deg
  • Besøke museer, kunstutstillinger, historiske steder, planetarier, etc. Slikk verden rundt deg. Bevissthet alltid gjør deg mer kunnskapsrik og du vil ha mer intelligente ting å snakke om.
  • Gå bort fra videospill og ikke bruke hele natten på datamaskinen chatter med venner. Du trenger ikke å gi enten opp helt, men du bør skalere tilbake for å gjøre plass til andre ting.
 7. 7
  Bli involvert i en veldedig eller borgerplikt. Dette vil virkelig utvide ditt syn på verden og bringe deg mye mer kunnskap om mennesker og samfunn.
 8. 8
  Tilbring tid på å snakke med folk eldre og mer erfaren enn deg. Snakke om fortiden, hendelser i historien de opplevde og spørre.
 9. 9
  Delta i klassen når du er på skolen og ikke visne i bakgrunnen. Pass på å svare på så mange utfordrende spørsmål som du kan, men unngå å kommentere åpenbare seg som de vil garner ingen respekt og et galt svar vil gjøre at du ser tåpelig. Still spørsmål og åpenlyst snakke med læreren om fagene og ideer bak dem enten under eller etter klasse. Lærerne dine vil respektere din interesse selv om det er nylig funnet.
 10. 10
  Gjøre lekser og være forberedt. Dette inkluderer lesing, rapporter og selv ekstra forskning
 11. 11
  Ikke føl deg presset til å kommentere alt. Noen ganger er den beste tingen å gjøre er bare å lytte. Plus, andre vil verdsette dine meninger mer hvis de er sjeldnere.
 12. 12
  Ikke prøv å bløffe deg gjennom emner. Folk som faktisk vet om det vil få øye på en falsk en kilometer unna. I stedet venter for samtalen å drive til noe du er kjent med eller dirigere samtalen i den retningen.
 13. 13
  Stille spørsmål. Seem engasjert. Ikke lat som du vet alt. De smarteste menneskene spør mange spørsmål. Det kalles den sokratiske metoden.
 14. 14
  Omgi deg med smarte venner og interessante mennesker.
 15. 15
  Være. Du vil dukke smartere hvis du snakker om ting du vet noe om. Jada, kan du bære rundt kvantefysikken bøker, men når en person kjent med temaet begynner å engasjere seg i samtalen du vil se ut som en falsk og dum.
 16. 16
  Utvid din kunnskap om din interesse. Hvis du liker musikk kan du lese bøker om dine favorittband, musikkbransjen, eldre band som inspirerte band i dag, digital produksjon, instrumenter, etc. Det samme går for kunst, historie, mote, psykologi, religion mv Carry disse bøkene rundt og du vil se smart og være uendelig mye mer interessant enn noen som forfalskninger det.
 17. 17
  Evaluere klærne og begynne å legge smart ser brikker til din garderobe
  • Bukser og jeans
  • Butikk for bukser som er skreddersydd og passer deg godt i lengden, i livet og i samlet form. De kan være stilig og trendy. Så lenge de passer godt du synes at du tok tid på å sette antrekket sammen.
  • Butikk for jeans som passer riktig. Hvis de er virkelig lenge du skal ha på hælen (damer) eller få dem endret. Ingen ser smart i enormt over store jeans som drar i bakken. Du ser ut som du har funnet et par bukser og brydde seg ikke om de passer.
  • For gutta, ikke-posete corduroys eller khakis er gode, og i sommer, khaki shorts.
  • T-skjorter er fine, men unngå kontroversielle eller uhøflig grafikk.
  • Unngå grovt over sized skjorter. Begynne å lete etter skjorter med sosiale budskap, vintage rockeband og smarte kommentarer.
   • Pass på at skjortene er innenfor din interesse. Du ønsker ikke noen å spørre om meldingen, og du ikke forstår hva det betyr. Det er greit å ha på din favoritt bandet skjorter, men kle dem opp med en blazer, slik at du slå den inn i ditt utseende og ikke ser ut som om du har dukket opp fra en Hot Topic verft salg. Du kan holde mye av din nåværende garderobe, bare polere opp de andre elementene.
  • Ikke bære t-skjorter hele tiden, og hvis du gjør det du skal toppe det med en blazer, og utstyre med et belte og passende sko.
 18. 18
  Slitasje kjole skjorter noen ganger å blande den opp. Kjøpe skjorter som er kuttet for å passe kroppen din type. Se etter lengder som er hensiktsmessig, ikke for kort og ikke for lang. Planlegg fremover og ikke gå nå inn på baksiden av skapet for dine gamle stiler når årstidene.
  • Jenter og damer bør se etter stykker som synes skreddersydd og flatere sine gode egenskaper. Ikke gjemme seg under voluminøse gensere og gensere, men se etter skreddersydde leter stykker. Få en kombinasjon av korte og lange ermer. Hvis det passer er bra at du kan blande den opp med morsomme farger og trendy utskrifter.
  • Gutta skal bruke riktig størrelse skjorter. Legg variasjon ved å velge morsomme farger. Hvis det passer er bra at du virkelig kan blande den opp med morsomme farger og trendy utskrifter.
 19. 19
  Menn og kvinner bør unngå iført atletisk antrekk og sko med mindre du faktisk gjør noe fysisk. Dette betyr ikke bruke det fordi du vil gjøre det senere på dagen, betyr dette med mindre du faktisk er på treningsstudio, kjører runder eller i PE må du holde atletisk slitasje i en pose. Dette inkluderer din favorittspiller jersey.
 20. 20
  Slitasje som er uskadet (fri for dype riper og slitasje), som passer godt og som kan poleres (med mindre semsket skinn). Du kan få litt godt gjort med morsomme farger som forbedrer utseende og gjøre deg se polert mens du fremdeles holder din personlighet
 21. 21
  Menn bør investere i noen få par sko både i svart og brunt. Igjen, se etter sko som kan bli polert og blir ikke slitt ut.
 22. 22
  Følg nøye med personlig!
  • Dusje og barbere regelmessig. Minst en gang daglig eller mer hvis du deltar i idrett.
  • Ha en fin duft eller body spray
  • Gutta skal få hår kutt hver måned eller så. Hvis du sport en lengre stil du bør minst få håret trimmet fra baksiden av nakken din. Du kan fortsatt være lang og funky, men du trenger for å holde det formet og rene jakt.
  • Hårete halser se sjuskete og skittent
  • Ladies bør unngå farging håret med mindre de har tid og penger til å opprettholde utseendet og røttene.
  • Svart kan være kult nå, men det kan se unaturlig mørkt. Gå for farger som kompliment din tone.
 23. 23
  Få en hudpleie regime, og hold deg til det daglige.
  • Vask og eksfoliere med de riktige hudpleieprodukter for din hudtype
  • Se en hudlege hvis du har akne eller hudproblemer
 24. 24
  Ser er en god ting.briller hvis du trenger dem.
  • Få øynene sjekket om du har ikke på en stund, ikke kan se fra baksiden av klassen eller får hodepine når du leser eller bruke for mye tid på datamaskinen.
  • Hvis du trenger briller du bør handle for en nøytral farget plast (brun, skilpaddeskall eller svart) ramme eller en metallramme.
  • Hvis du bruker mer sølv smykker du bør få en sølv ramme.
  • Hvis du ikke trenger dem du kan få ikke-resepter seg, men du risikerer å bli ertet hvis du er fanget. Briller er en forpliktelse. I stedet for å få kontakter og falske briller bare ikke få kontaktene. Gå med briller for de mest flittige utseende.

Tips

 • Ikke skryte om å være smart. Det er folk som ikke har å snakke om det som kommer over som den smarteste.
 • Ikke later til å vite mer om noe enn du gjør. Hvis folk finner ut vil du se helt latterlig.
 • Lytte og stille spørsmål. Du er mer engasjerende når du stiller spørsmål enn ved å nikke og late som om du forstår alt.
 • Smarte folk vite når du skal be om hjelp. Hvis du ikke forstår et emne du bør få ekstra hjelp eller veiledning.
 • Be om å ta hardere klasser og ikke bare ta enkle klasser for å være lat.
 • Konkurrer i konkurransen som skole som krever essays, kunst eller testing. Selv om du ikke vinner vil det være stor opplevelse.
 • Sitt ved siden av smarte mennesker i klasser (kjemi, biologi, osv.) hvor du får å slå seg sammen. Det holder deg på tå hev, og du blir mindre fristet til å tabbe av.
 • Hold deg oppdatert med skolen og arbeidsoppgaver. Du kan bare se så smart når du blir en slappfisk.
 • Grøft venner som er en dårlig innflytelse, og ikke gjøre deg til en bedre person. Du kan være skyldig av foreningen.
 • Spør sjefen din til å sende deg til trening eller gi opplæring for avansement eller ledelse

Advarsler

 • Ikke gi råd om noe med mindre du er sikker på.
 • Ikke skryte om din intelligens eller karakterene dine, dette bare gjør du stuck-up.
 • Ikke avslør dine karakterer til noen annen student. Hvis noen spør deg kan være ærlig. Hvis det er en god karakter, være beskjeden. Hvis det er en dårlig karakter, bekjenner at du ikke studerte. Ikke si du har studert hele natten og feilet, men forstår også at du ikke trenger å perfeksjonere.

Ting du trenger

 • Lånekort
 • Internett
 • Polert garderobe stykker
 • Stilig og funksjonell bag. Ikke for stor eller liten
 • Noen fancy penner til å ha i brystlommen
 • Briller
 • Lytteferdigheter
 • Sudoku bøker, kryssord eller lignende for å holde hjernen beveger seg
 • En interessant bok (sørg for at du vet hva det handler om hvis folk spør)