Wkano

Hvordan dekorere en kjedelig tenårene soverom (for gutter)

Er du en fyr som ønsker en kul plass å imponere dine venner når de kommer over? Bare følg disse enkle steg og denne kan bli din!

Trinn

Hvordan dekorere en kjedelig tenårene soverom (for gutter). Først av alt, du kommer til å trenge en forelder eller annen foresatt for å hjelpe deg til å kjøpe materialer og bistå i større prosjekter.
Hvordan dekorere en kjedelig tenårene soverom (for gutter). Først av alt, du kommer til å trenge en forelder eller annen foresatt for å hjelpe deg til å kjøpe materialer og bistå i større prosjekter.
 1. 1
  Først av alt, du kommer til å trenge en forelder eller annen foresatt for å hjelpe deg til å kjøpe materialer og bistå i større prosjekter. Det er mulig å gjøre dette uten foreldrenes samtykke, men er mye lettere når du har noen med en bil og debetkort på din side.
 2. 2
  Det første du legger merke til når du kommer inn i et rom er dens veggfargen. Hvis du har en barnehage veggmaleri eller noe annet pinlig på veggene da dette er et absolutt must. Hvis du har lov til å male veggene ikke gå gale. En rød eller svart kan virke kjølig i øyeblikket, men om et år eller to vil du si til deg selv: "Hva tenkte jeg på?" også svart er et entreprenørselskap farge som gjør ting virker mindre eller mer trangt. En god farge for en fyr er en khaki, beige, kaffe eller karamell farge. Orange er kult også, men det er litt vanskelig å jobbe med så ting ikke akkurat legge til "oransje intensitet" eller arbeide med oransje. Denne fargen kan virke litt kjedelig i begynnelsen, men er bra fordi du aldri vil vokse fra det. Hvis du er ute etter noe litt mer eventyrlystne bevege seg mot en mørkere blå eller to-tone sølv og blått rom. Hvis du går i en lysere blå det vil se ut som en barnerommet så watch out. Hvis foreldrene dine eller folk du bor med foretrekker du ikke male rommet ditt for en eller annen grunn, dette er greit og veldig lett å omgå.
 3. 3
  Etter at du har malt veggene, er det viktig å ha noe å henge på dem. Avhengig av størrelsen på rommet ditt og dine preferanser, kan mengden av veggtepper variere sterkt. En enkel måte å dekke en stor tom vegg pent og ordentlig er å gå ned for å målrette og kjøpe noen stor plakat rammer. Disse koster ca 15 $ og er en 2x3 ark av pleksiglass med en tynn tre backing og en smal sort ramme rundt utsiden. Disse er flotte for å plassere plakater og annen kunst i. Dessuten kan de være stor for collager av bilder med venner eller plakater ut av surfe magasiner eller kinobilletter. Den beste delen om disse er de bare krever en spiker og foreldrene dine vil elske dem fordi de kan tas ned når som helst endres eller hvis du flytter. Andre store veggtepper er, konsertbilletter, vintage koks eller Dr. Pepper skilt, kule klokker, sport jerseys og pizza eller donut bokser. Pizza og bolle boksene kan være spesielt kult hvis den brukes riktig. Først åpner boksen pizza og hold den opp på veggen. Skyv deretter en tegnestift gjennom hver av innsiden fire hjørner. Dette gjør at tap pizza boksen skal åpnes samtidig som festes til veggen. En flott måte å dekke mye plass er å sette opp hvitt papir og la dine venner til å skrive eller tegne på det over tid.
 4. 4
  Nå har du din vegger ned, jobbe med møbler, legge ting til rommet ditt som er billig, og du og dine venner kan bruke, for eksempel stoler, bord, lamper..... ting som en normal fyr ville ha på rommet sitt, men sørg for at du har et tema å gå med maling på veggene.

Tips

 • Vær kreativ og dristig. Følg din personlighet og trekke fra det som er rundt deg.
 • Hold alltid et øye for hauger av uønskede møbler på gaten som er gratis for å ta. Hvis du ser et møbel som du liker, plukke den opp med en lastebil, vaskes, og deretter male den hvis behovet være. Og husk, når finne second hand møbler og dempe side elementer som veggdyr er vanlig rundt om i landet. Utdanne deg selv over hva du skal se etter for å identifisere de ekle, blod suckers som de er ikke bare i "skitne" hjem. Foreldrene dine skal bruke college midler til å kvitte huset ellers.
 • Har din egen unike stil.
 • Ren som du går, og holde seg på et ganske stramt tidsskjema. Hvis du kjører inn i en rot, få det satt opp, ikke bare ut av veien.
 • Hvis du har noen konstruksjon ferdigheter og en lokal auto useriøs verftet, vil du kanskje fremre halvdel av en bil "smashing" gjennom veggen.
 • Et skap dør full av gamle Compact disker (CD) ser også veldig kul. Sett den blanke siden ut og sørg for at du bruker rikelig med tape for å være sikker på at ingenting faller ned senere.
 • Hvis du har noen form for trebearbeiding utstyr på huset ditt, ikke vær redd for å bygge din egen møbler. Det er ingenting som å si: "Ja, bygde jeg at" når venner kommer over.
 • Gamle parkering tegn er en styling ting å ha spikret opp på veggene. Prøv å finne dem i junk meter og andre steder rundt der folk kaster bort ting. Mange institusjoner har disse liggende rundt et sted og venter på å bli kastet bort. Sørg for å kontakte byen som bare fordi skiltene 'liggende rundt "det betyr ikke at det er søppel. Odds er de bare ikke har fått rundt for å plukke den opp.

Advarsler

 • Ikke overdriv.
 • Ikke for å sette opp noen upassende / avslørende bilder av kvinner uten dine foreldres tillatelse, spesielt hvis du har søstre eller yngre brødre. Også, hvis du noen gang invitere en jente over, kan disse plakatene gjøre at du ser dårlig.
 • Vær forsiktig med parkering tegn, du kan få problemer hvis du tok dem uten tillatelse. Ikke stjel dem når de er plantet i bakken.