Wkano

Hvordan du råd designer klær

Designer elementer er drømmen for enhver fashionista. De er nydelig, ekstremt godt skreddersydd, god på å øke din sosiale status, og vanvittig dyrt. Men de er ikke utelukkende forbeholdt de rike, ikke-så-rike mennesker har råd til dem også (hvis de vet noen shopping regler). Merk: Dette kan bare gjelde for middelklassen og høyere.

Trinn

Hvordan du råd designer klær. Gjøre noen undersøkelser.
Hvordan du råd designer klær. Gjøre noen undersøkelser.
 1. 1
  Gjøre noen undersøkelser. For å kjøpe designer klær, må man vite minst som designerne er. Gå på Style.com og lese listen over designere, og bli kjent med disse navnene. Se deres samlinger og bli vant til hver enkelts individuelle stil. Navnene må alle vet er Chanel, Dior, Versace, Gucci, Lanvin, Yves Saint Laurent, Prada, Givenchy, Marc Jacobs, Roberto Cavalli, Valentino og Armani. Selvfølgelig, det er mange flere designere og merkevarer, men disse gitt navnene er for deg å begynne med, hvis du ikke vet mye om mote.
 2. 2
  Bli kjent med designer element rekke priser. De vanligvis varierer fra 150€ (et lite element som et par solbriller) til 2240€ for pret-a-porter (eller ready-to-wear) og mer enn 55 980€ for haute couture. Det er også dyrere (og billigere) designere. Merker som Juicy Couture, Versace Jeans Couture og Ralph Lauren er "billigere"-men fortsatt dyrt-designer merker, (mens Dior er blant de dyreste). Kjøp noen glossy magasiner som Vogue, til Harpers Bazaar eller Elle lære om prisene for hvert merke.
 3. 3
  * Noen designere også gjøre linjer for billigere butikker eller lage sine egne billigere linje. Noen av disse linjene er Marc by Marc Jacobs, Versace Jeans Couture eller Miu Miu (av Miuccia Prada).
 4. 4
  * Ikke bli altfor sjokkert over de høye prisene. Ja, de kan være overdriver, men de fleste av klærne er verdt det. For ikke å nevne at, hvis de butikkansatte høre dine klager om høye priser, vil de behandle deg med vesentlig mindre respekt.
 5. 5
  * Spare penger. Hvis du vanligvis bruker 95% av den månedlige inntekten for nødvendigheter (selv om du / dine foreldre / din ektefelle har en ganske stor lønn), er det på tide å vurdere om alt du bruker pengene dine på er virkelig en nødvendighet. Bruke penger klokt vil bidra til å kutte av deg unødvendige utgifter og affording mer kvalitets produkter og tjenester. Den gylne regelen er, hvis du ikke trenger det eller ikke liker det betydelig, ikke bruke pengene dine på det.
 6. 6
  * Spare penger du bruker på regninger ved å prøve å fullføre arbeidet før det blir mørkt ute og går tidlig til sengs. Slå av lyset når du ikke er i rommet (for å spare energi), ta en dusj i stedet for å ta et bad (for å spare vann), sykle i stedet for kjøring (for å spare drivstoff) og så videre. Du vil hjelpe både miljøet og budsjettet.
 7. 7
  * Administrere pengene klokt når du går ut. Hvis du pleide å gå ut ofte og tilbringer mye for ting du ikke trenger, så disse teller som bortkastet.
 8. 8
  * Tenk å få en deltidsjobb hvis du har tid. Alle pengene du har spørsmål.
 9. 9
  Besøk de lokale designer multi-brand butikker, slik at du vet hva designer klær er tilgjengelig i ditt område. Ikke alle designere kan finnes i alle land. Vanligvis har hver storby gode klesbutikker, og hver hovedstaden (eller hovedstaden i en stat, i Europa) har minst én designer butikken. Vet hvilke merker gjør det nærmeste designer multi-brand butikken selger.
 10. 10
  * Hvis du vil ha gjenstander som er laget av en designer som ikke er tilgjengelig i ditt land, prøv shopping på nettsteder som på eBay eller Amazon. De sender internasjonalt som det går for alt du ønsker å kjøpe, og det ikke kan finnes i ditt land (ikke bare klær). Ulempen er at du ikke kan se produktet før du faktisk kjøpe den, noe som kan lure deg til å kjøpe knock-offs. Vær forsiktig.
 11. 11
  Kjenn dine nødvendigheter og prioriteringer. Det er viktig for deg å vite hva du trenger for å handle effektivt-ingenting er så ille som å bruke 750€ på en bestemt vare, så komme hjem bare for å innse det ikke samsvarer med noe du allerede har. Se i skapet. Analysere det som en helhet, ikke de enkelte delene. Hvordan liker det? Tenk når du kler deg for en bestemt anledning, finner du noe passende å ha på?
 12. 12
  * Hvis din garderobe er full av non-designer klær, se etter det grunnleggende når du skal handle-et par svarte bukser, hvit skjorte, en grøft, en grå cardigan, et par svarte sko, en dress og den lille sorte kle: kjøpe alle disse, i den mest flatterende versjon for din kroppstype, og av beste kvalitet du finne. Hvis du har disse, kan du blande-og-match dem med de klærne du allerede har.
 13. 13
  * Hvis din garderobe er en blanding mellom kloke stil valg og mote feil, mellom god kvalitet og ikke-så-god kvalitet, så du trenger for å bli kvitt de fleste av dine dårlig kvalitet klær og kjøpe elementer som legger en glam preg til det gode kvalitet de du allerede har. Du har sannsynligvis allerede har de nøytrale utseende grunnleggende; så begynne å anskaffe ting som trekker til seg oppmerksomhet. Se etter interessante detaljer som paljetter eller blonder, geometriske utskrifter og neonfarger.
 14. 14
  * Hvis din garderobe består av klær som ser bra ut på hengeren, men ikke smigre deg, selge dem til en bruktbutikk eller på eBay eller Amazon com,., Og prøv å se etter klær som passer deg neste gang. Kjøp noen bøker om dette temaet, de er svært nyttig.
 15. 15
  Samle en anstendig sum penger for din neste shoppingtur. Ta mellom 300€ -1120€ med deg når du går shopping for designer elementer, så du er sikker på at du har råd til noe der.
 16. 16
  Vet noen tips når det gjelder prissetting. De faktorene som bidrar til å øke prisen er mengden av stoffet som brukes (mindre, tynnere klær vil koste mindre enn lange, tykke klær), antall detaljer sydde på den (som knapper eller paljetter, vil en topp koste mye mer hvis det er paljett enn det ville gjort hvis det var vanlig), designeren (se ovenfor), den datoen du kjøpe den på (forvente rabatter før jul), den nåværende holdning av verdensøkonomien (prisene vil enten være mye lavere eller mye høyere enn vanlig under en økonomisk krise), og hvilken sesong det ble gjort i (hvis det er eldre, vil prisen være lavere, slik at kundene vil kjøpe it-no butikken liker å ha for gamle varer på lager, men å kaste dem bort er en stor sløsing med penger).
 17. 17
  Se etter slitasje designer klær. Hver sesong, designere ønsker å skape noe helt nytt og originalt, å bevise seg selv, presse og verden at deres fantasi er ubegrenset, og det egentlig er, men til prisen av å skape helt unwearable klær. Følg denne regelen: hvis du ikke forestille meg å se en gjennomsnittlig person iført den på gaten, er det sannsynligvis unwearable. Eller bildet selv på Fashion Police og forestille seg hva de ville si om deg. Du kan være original uten å se ut som du nettopp har landet fra verdensrommet.
 18. 18
  Bruk sunn fornuft. Dette er kanskje den enkleste delen, vel vitende om den smale linjen mellom dyre, kvalitet klær som er verdt den høye prisen og klær som er rett og slett ikke godt nok for sine priser, uansett hvor gode de måtte være. Hvis du er usikker på om du vil plassere den i "verdig" kategori eller i "ikke verdig", dele prisen på antall ganger du vil sannsynligvis bære den, jo lavere tall du kommer, jo bedre elementet er. Magien av designer klær er at de er laget av de fineste stoffer, av de beste skreddere, og derfor de varer lenger i tid og ikke rive fra hverandre veldig lett, for ikke å nevne de ser ekstraordinært for en lang tid. Også vurdere originalitet av elementet, hvis du kan finne i utgangspunktet den samme klesplagg på hundrevis av andre butikk, ikke kjøpe det-når vi snakker om vanlige ting som jeans eller hvite t-skjorter. Så, hvis du vet du ikke vil ha på elementet for mange ganger, eller hvis designen er altfor vanlig, se etter noe billigere på en annen god butikk.
 19. 19
  Ikke la trender påvirke din shopping prinsipper. Uansett hvor mye magasiner ville prøve å fremme et bestemt element, hvis det ikke passer dine behov, ikke kjøpe det. Kvinner som betaler mer oppmerksomhet til trender enn til sin egen stil og mote nødvendigheter tendens til å kjøpe flere ting de ikke trenger, derfor kaste bort mer penger. Ikke kjøp klær som går av moten like fort som de ble populære. Når du kjøper noe, spør deg selv: "Vil dette være på moten etter 10 år?". Hvis det ikke vil, er det ikke verdt pengene dine. Tenk deg at i dag, alle elsker og lovpriser en viss klær elementet du har, og i morgen, de samme menneskene som beundret elementet en dag siden nå kaller det stygge og ut av mote. Trender forandrer seg ekstremt raskt, og de fleste av oss ikke kan holde opp til dem. Betyr ikke det irritere deg?
 20. 20
  Ikke gå på shopping når du er trist, trøtt eller sulten. Gjør din shopping når du ikke er i din beste humør er ikke den beste måten å kjøpe ting som er riktig for deg. Hvis du ikke har mye tid, spise noe på vei til butikken (være sikker vaske hendene etter at du spiser), ta en pause i 10 minutter eller ringe en venn for å søle ut årsaken av ulykkelighet og føler seg mer lettet.
 21. 21
  Velg din egen klesstil og hold deg til den. Hvis du fortsatt søker etter din egen mote identitet, vil du kaste bort mye penger på klær som du ikke vil like slutt fordi på den tiden, gjorde du ikke vet hva du liker.
 22. 22
  Jakte for salg. Selv om de ikke er stor, er det en god del, fordi det kan bety å betale 75€ eller mindre for noe, som er en viktig sum penger for de fleste av oss. Salg vanligvis sted rundt jul eller på slutten av en sesong.
 23. 23
  Ta godt vare på de designer elementer du allerede har. Vedlikeholdt feil, klærne blir skitne, løs, brettet og så videre. Vet hvordan du ser etter dem, hvis du ikke opprettholder dem på riktig måte, vil du mest sannsynlig kaste dem bort fordi de ikke lenger ser bra ut (som tilsvarer hundrevis og kanskje tusenvis av dollar bortkastet) og gå tilbake til butikken for å få mer klær, som trolig ville ende opp akkurat som de andre. Hvis du ikke er sikker på hvordan du rengjør en bestemt artikkel, har du to alternativer: enten ta dem til et vaskeri, eller se på etiketten (nei, ikke den etiketten som sier prisen eller merke av elementet) - klærne kommer sammen med en etikett som forteller deg hvordan du rengjør den. Hvis du fortsatt er usikker på hvordan du rengjør en viss klesplagg, lese artiklene i Klesvask underkategori på Google.

Tips

 • Se din beste når du taster inn en designer butikk. Å være ikke-så-godt-kledd vil gjøre butikkansatte respektere deg enda mindre enn hvis du klaget på prisene. Klærne trenger ikke å være nødvendigvis designer, bare god nok til at du ser polert og godt preparerte.
 • Vit at designer klær er ikke bare gjort for og bæres av modellene. Se etter klær som flatere deg, uavhengig av deres pris, selv om noe er veldig billig, ikke kjøpe det hvis det ikke ser bra ut på deg.
 • Du kan også kjøpe høy kvalitet klær og tilbehør fra merker som, mens de ikke er like kjent som designer merker, har også veldig gode ting til lavere priser (ikke mer enn 375€ for ellers ekstremt dyre ting, som naturlige pelskåper, for eksempel). Gjennomsnittsprisene for disse merkene er 40€ -265€ med noen få unntak over og under disse prisene. De er rimeligere og nesten like høy kvalitet og unike som designer klær. (J. Crew, Ralph Lauren, Anthropologie, etc.)
 • Dra på shopping etter at du betale hva skatter og regninger du må betale, men før den 20. i hver måned. Folk har mer penger i begynnelsen av måneden.
 • Hvis du tilfeldigvis støter på et element som er svært billig for designer klær (som 135€ for et par bukser), ikke kjøpe det med en gang, prøv den på, se om det ser bra ut på deg, tenk om det passer stilen din, og kjøpe den. Bare fordi prisen er utrolig lav, betyr det ikke at du skal automatisk kjøpe den. Hvis det ikke er din stil, så spare opp at "lille" sum penger for noe du virkelig liker.
 • Selv ekstremt dyre klær kan ha feil. Det skjer sjelden, men det skjer. Se etter noe som virker mistenkelig i posten utseende og / eller føler. Hvis du finner noe, ikke kjøpe dette elementet.
 • Hva annet du kan gjøre er å kjøpe designer klær, og på slutten av sesongen selge den til en bruktbutikk. På denne måten får du pengene dine tilbake for å kjøpe nye klær. Så, la oss si du har 500 $ for å bruke penger og bruke deg alt på en ny garderobe, men så går ut av stilen neste sesong. Hvis du selger klærne og annonsere at de er designer, vil du sannsynligvis få de fleste, eller alle pengene dine tilbake. (Pluss, hvis du trenger ekstra penger for designer klær du kan også selge noen av de gamle klærne, ikke- designer, etc.)

Advarsler

 • Ikke slå handle inn en avhengighet. Det er sant at en kvinne aldri har nok klær, men å være desperat om shopping er vanlig usunn og meningsløst, siden du aldri vil bli fornøyd med det du har uansett. Det er OK å holde kjøpe klær selv etter at du har utviklet et stort og diverse garderobe, men holde det i normale grenser.
 • Aldri kjøpe knockoffs. De er ikke en erstatning for designer klær. Uansett hvor godt det imiterer originalen, kan du alltid fortelle en knockoff fra the real thing. Husk at de fleste knockoffs er laget av anstrengt barn som er ansatt ulovlig for en elendig lønn, og de er ofte utnyttet, og hvis du kjøper en knockoff, du støtter dette.
 • På noen måte, unngå å gå konkurs på grunn av mangler sunn fornuft i shopping. Hvis du ikke er velstående, bør du bekymre deg for hver investering du gjør, og vet om det er verdt det eller ikke.