Wkano

Hvordan endre din øyenfarge naturlig

Det er bare så mange ting man kan gjøre for å naturligvis endre øyenfarge. For det meste, kan en person bare bruke triks for å få frem ulike pigmenter som allerede er i øyet som vanligvis er sovende. Mens kosmetikk og smykker faktisk ikke endre fargen på øynene dine, de gjør visse farger ser mer opplagt, gir inntrykk av endringen.

Trinn

Hvordan endre din øyenfarge naturlig. Bruk lilla øyenskygge.
Hvordan endre din øyenfarge naturlig. Bruk lilla øyenskygge.

Slå øyne grønne

 1. 1
  Bruk lilla øyenskygge. De fleste nyanser av lilla vil trekke ut den grønne nyansen i øynene, men det er noen nyanser som er bedre for visse typer grønt. En dypere nyanse av lilla, som burgunder, er best til å tegne ut lys gul-grønn, mens en lysere nyanse av lilla, som lavendel, vil fungere bedre hvis du ønsker å trekke ut dype turkis-grønne fargetoner.
 2. 2
  Påfør en burgunder eller plomme eyeliner. Generelt, du ønsker å velge en mørk nyanse av eyeliner uansett hva grønnfargen du vil trekke ut. Lys lilla som rammer inn øyet vil gjøre den grønne utseende falmet i stedet for levende, noe som gjør det mindre opplagt. En mørkere nyanse av lilla som plomme, derimot, gjør grønt pigment pop, særlig når den brukes over øvre LiDE. Bevege seg mot lysere nyanser av lilla hvis du ønsker å få frem dype grønne pigmenter og mørkere nyanser av lilla for lysegrønne pigmenter.

Slå øyne blå

 1. 1
  Prøv en brun øyenskygge. En kobber tone feide over hele lokket av øyet er et utmerket valg for å trekke ut både dyp blues og baby blues. For en mer subtil valg, kan du velge en brun skygge brukes til det press på øyet. Lettere Browns ta bedre valg når du prøver å trekke ut dyp blått pigment, mens rikere brunt tendens til å fungere bedre når du prøver å gjøre øynene dine ser lys blå. Uansett, disse varme toner fungerer godt for å trekke ut blå pigmentering.
 2. 2
  Bruk mørk blå øyenskygge og eyeliner. Legge blå kosmetikk til øynene dine vil gjøre de blå pigmenter vises dypere, men for mye blått sminke kan faktisk undertrykke blå pigmentering. Påfør en marineblå eyeliner rundt øvre lokket av øyet for å reflektere den blå i øynene. Du kan også prøve å bruke en mørk blå skygge i det press på øyet eller en lys blå skygge langs pannen eller i innvendig hjørne for å åpne øyet og gjenspeiler den blå det bedre.
 3. 3
  Spill opp gull og kobber smykker. Sammen med kobber øyenskygge, er kobber smykker en fin måte å trekke ut den blå pigment i øynene. Dette gjelder spesielt hvis slitt i nærheten av ansiktet som øredobber og halskjeder. Gull smykker virker også til en viss grad, men sølv smykker har ikke den samme virkning.
 4. 4
  Sjekk inn spesialiserte øye kirurgi. I de senere årene har en spesiell behandling blitt oppdaget som faktisk kan slå brune øyne blå. En datamaskin skanner iris og bruker en laser til å skade den brune pigmenteringen i øynene. Blå pigmentering ligger alltid bak brun pigmentering, noe som resulterer i øynene som ser blåere. Mer forskning må utføres for å avgjøre hvorvidt slike inngrep fører til langvarig skade på øyne, though.

Slå øyne brun

 1. 1
  Stokk med nøytrale toner. Brown er en sterk og allsidig skygge, men hvis det er grønne pigmenter i øynene, kan de konkurrere med den brune og drukne den brune ut. For å virkelig gjøre det brune i dine øyne skiller seg ut, velger nøytrale nyanser av brunt. Hvis det ikke finnes grønne pigmenter i øynene, kan du bruke lilla eller taupe å gjøre den brune ser rikere, men hvis du har grønne pigmenter som konkurrerer om oppmerksomheten, stokk med sjokolade Browns og tans.
 2. 2
  Lag på øyet kosmetikk. Et annet triks for å trekke ut brun pigmentering er å lag og blande ulike nyanser av brunt. Av lagdeling nyanser i stedet for å bruke en solid skygge over øyet, skaper du en illusjon av dybde. Jo dypere øynene dine ser, jo mer åpenbart noen dype brune fargetoner i øynene dine vil se ut.
 3. 3
  Trekke ut hassel toner med myke rosa og metalliske farger. Hvis de brune tonene i øynene dine er nærmere en hassel skygge, velger nøytrale med en rosa undertone. Du kan også feie en myk rosa skygge over lokket for å gjøre hassel pigmenter vises sterkere. For en dristigere utseende, kan metalliske nyanser som gull også brukes til å trekke ut hassel toner.
 4. 4
  Bære gull smykker. Øredobber og halskjeder slitt i nærheten av ansiktet er spesielt effektiv på å trekke ut hassel toner og lys brune pigmenter. Gull toner fungerer best for brun pigmentering, men i stedet for sølv smykker.

Generelle tips

 1. 1
  Få happy-eller sint. Følelser endrer elev størrelse. Når en person blir opprørt eller opphisset, eleven forstørrer, komprimere iris og endre fargen. Som et resultat, blir den naturlig pigment vanligvis noen nyanser mørkere. For enkelte individer, kan følelser endre øyenfarge selv. Dette gjelder spesielt for personer med nøttebrune øyne.
 2. 2
  Endre dine omgivelser. Ulike typer belysning kan påvirke øyenfarge på forskjellige måter. Fluorescerende lys har en tendens til å gjøre øyenfarge ser duller eller mer falmet, men naturlig lys vanligvis gjør naturlig skygge av ens øyenfarge ser mer levende. For øynene sammensatt av ulike pigmenter, er mindre dominerende nyanser brakt ut lettere i naturlig lys.
 3. 3
  Vent og se hva naturen har i butikken. Skyggen av ens øyne endrer tidvis med alderen. I om lag 10 til 15 prosent av den kaukasiske befolkningen, øyenfarge endres som en nærmer seg midten alder eller senior innbyggerne. Sendes fargen blekner, men noen ganger blir det mørkere. Dramatiske endringer kan tyde på sykdom, men slik at du bør være skeptisk til noen ekstreme variasjoner i fargetone.

Tips

 • Du kan også prøve fargede kontakter. Hvis du trenger resept linser, spør din øyelege om å få fargede versjoner. Hvis du ikke trenger resept linser, sørg for å få klart glass eller ikke-reseptbelagte linser som fortsatt er godkjent for bruk av optikere.
 • Kirurgi er også et alternativ, men ganske kostbar.

Ting du trenger

 • Kosmetikk
 • Smykker og annet tilbehør