Wkano

Hvordan endre kroppen din med tatoveringer og piercing

Kroppsmodifisering har eksistert i tusenvis av år, og har utviklet seg til mange ulike prosedyrer, fra den enkle og smertefritt å forseggjort og risikofylt. I dag, folk velger å endre seg for mange grunner, fra åndelighet til mote. Det er mange ting du bør vurdere før du endrer din kropp. Mange forskjellige ting kan anses kroppen endring, slik som rekonstruktiv kirurgi og vektløfting. Dette Google fokuserer på "atypiske" mods, de knyttet til tatovering og piercing, som gjør kroppen mindre "standard".

Trinn

Hvordan endre kroppen din med tatoveringer og piercing. Bestem hva årsakene er for å ville endre kroppen din.
Hvordan endre kroppen din med tatoveringer og piercing. Bestem hva årsakene er for å ville endre kroppen din.
 1. 1
  Bestem hva årsakene er for å ville endre kroppen din. Hvis det er bare mote, hvor ofte gjør din smak forandring? Hvis det er åndelig, hvilke typer mods er relevante for dine ønsker? Hvis det er personlig, hva mods uttrykke hvem du er?
 2. 2
  Velg et nivå av varighet du er komfortabel med. Piercinger forlate arr, tatoveringer er dyrt og smertefullt å fjerne. Implantater kan forlate større arr, og noen mods som tungesplitting, tann filing, og øret peker er permanente, eller svært smertefullt og vanskelig å reversere.
 3. 3
  Undersøke kroppen din. Hva piercinger, tatoveringer, eller andre mods vil flatere det? Godt gjort tatoveringer kan forbedre et dårlig selvbilde, kan du ha en skillevegg som er perfekt for stretching. Du kan elske utseendet på noe på en annen person, men du kan ikke elske den på deg selv.
 4. 4
  Velg en kropp mod artist som er kunnskapsrike og erfarne. Kontroller omgivelsene er rene og sterile, samt prosedyrer. Ekstreme mod kunstnere er vanskelig å komme med, og du bør undersøke dem grundig før du velger en.
 5. 5
  Vet hvilke lover som gjelder i ditt område for alder, og også hva som er lovlig. Noen ekstreme mods, for eksempel tungesplitting, regnes som "medisinske prosedyrer" i visse steder og er ulovlig for alle andre enn en lege til å utføre. Noen moderne kunstnere arbeider i en juridisk gråsone, og er lavmælt om deres ekstreme arbeid. På andre områder, kan kunstnere være fri til å gjøre hva kunden ønsker og kan lovlig samtykke til.
 6. 6
  Vet alt om prosedyren. Tatovering og piercing er vanlig og veldig avansert, og gir konsistente resultater. Scarification resultater, selv hvis det gjøres bra, er vanskelig å bedømme før healing.
 7. 7
  Tenk over det. Tenk over det litt mer. Når du er sikker på, tenker på det litt mer. Fra strekke fliker en gauge, til merkevarebygging, til trans-dermal implantater bør alle mods være noe du har tenkt på nok at du er sikker på at du vil ikke angre.
 8. 8
  Bruk riktig ettervern prosedyrer, og ta vare på dine mods.

Tips

 • Finn en god artist du er komfortabel med.
 • Hvis du er usikker, vent. Det er aldri et behov for å få en tatovering, arr, eller implantat umiddelbart.
 • Bestemme hvordan dine mods vil påvirke din arbeidssituasjon, og hvis du er villig til eller må fjerne, skjule eller reversere mods.

Advarsler

 • Ikke vær et marsvin. Ikke la en kunstner prøve en ny teknikk på deg, bare gå til kvalifiserte kunstnere.
 • Ikke bryte lover, bruker falsk legitimasjon for, eller gi falsk informasjon til kunstnere.
 • Mens alle endringer er et spørsmål om personlig valg, kan noen mennesker har følelsesmessige problemer som fører dem til å oppsøke ekstreme, og muligens farlig mods. Mens noe som en splittet tunge synes bisarre til mange, er det ingenting sammenlignet med et ønske om å fjerne ens tungen eller andre kroppsdeler. Hvis du mener ditt ønske om mods er skadelig eller farlig, søke en mental helse mening. De som ønsker kroppsdel ​​fjerning kan finne de mister lysten etter behandling.