Wkano

Hvordan få din beste venn til å innrømme at han kunne falle for deg

Så, du har vært venner en stund, men i det siste har du lagt merke til tegn på at han kanskje ønsker mer ut av forholdet. Likevel vil han sannsynligvis aldri innrømme det. Her er noen måter å få informasjon ut av ham.

Trinn

Hvordan få din beste venn til å innrømme at han kunne falle for deg. Kort se på ham hver så ofte.
Hvordan få din beste venn til å innrømme at han kunne falle for deg. Kort se på ham hver så ofte.
 1. 1
  Kort se på ham hver så ofte. Hvis han allerede ser mye, så han er definitivt interessert i noen måte. Selvsagt dette fungerer bedre i et stort rom fullt av mennesker.
 2. 2
  Se hvordan han oppfører rundt andre jenter. Hvis han er like flørtende og vennlig så han kan bare være å spille feltet litt. Hvis han er tydelig reservere noe spesielt for deg, er det en direkte hit.
 3. 3
  Forsettlig gjøre noe som ville være potensielt opprivende til deg (det trenger ikke å være ekte... faller over "tilfeldigvis" er også god nok,) og later til å være opprørt over det. Hvis han er på skulderen din for resten av dagen, vel, du vet...
 4. 4
  Erte ham. Hvis han erter tilbake, erte ham mer... det vil bare fortsette å bygge opp...
 5. 5
  Smile til ham, hvis han smiler tilbake, smil, osv... igjen det vil bygge opp. Dette med trinn 4 er også en god måte å få en fyr til å legge merke til deg;)
 6. 6
  Snakk om hvem du liker (forutsatt at du kinda like denne fyren / jenta også). Hvis han holder på å stille spørsmål som: "Hvordan ville du reagere hvis jeg gjorde dette mot deg...", så er det en mulighet for at han ønsker å vite hvordan du vil reagere på at han gjør noe litt mer personlig med deg.
 7. 7
  Spør ham som han liker, fordi vanligvis beste venner alltid fortelle sine beste venner som de liker. Hvis han ikke forteller deg, eller om han opptrer slags flau, det er et åpenbart tegn rett der.: D Bare fortsett å handle uskyldig. For eksempel si noe sånt som "Please? Vi er bestevenner. Du vet jeg vil ikke si det til noen." og ikke bli sint hvis han ikke vil fortelle deg.
 8. 8
  Hvis du gjør som ham, prøv å snu de strategier som er oppført for å vise deg som ham.
 9. 9
  Fortell ham at du kan være interessert i ham og snakke med ham privat.

Ikke slippe falske tips

 1. 1
  Se å se om han ser på deg med noen minutter. Hvis han alltid ser på deg, kanskje han liker deg.
 2. 2
  Hvis dere begge er i en gruppe, gå litt foran dem. Hvis han følger deg eller går raskere å være ved siden av deg, kanskje han liker deg.
 3. 3
  Få noen til å spørre ham hvem han liker. Helst en av personene i gruppen din.
 4. 4
  Spør andre mennesker som henger ut med deg to hvis de har lagt merke til noen tegn til ham like deg.

Tips

 • Dette er bare noen få ting du kan gjøre. Ikke bekymre deg hvis ingen av dem fungerer, betyr det ikke at det ikke er riktig. Når det gjelder anmoder, bør du vite hvordan han er når han liker deg. Se etter gamle tegn igjen!
 • Slippe hint som du kanskje liker ham også! Bare subtile hint, og ikke gjør en big deal ut av dem.
 • Hvis alt dette ikke fungerer, kan du prøve å snakke med ham om det! Gutter er menneskelig, og de vil fortelle regelrett sannheten. Hvis de ikke gjør det, de er ikke verdt det kjærlighet.

Advarsler

 • Ikke få håp for høyt, bare i tilfelle han egentlig ikke faller for deg.
 • Ikke diskuter for mye med felles venner, da dette kan gjøre ham flau og kan sette andre i en vanskelig posisjon.
 • Mange av disse metodene kan bety enkel knuser, så du vet aldri når han vil helt snu seg bort.
 • Ikke gjør noen av disse trinnene hvis du ikke liker ham tilbake. Du vil bare være å få hans håp opp at du liker ham tilbake.