Wkano

Hvordan få en fyr til å legge merke til deg

Hvis du er forelsket i en fyr, må du få ham til å elske deg tilbake. "Hvordan gjør du det?", Kan du spørre deg selv. Først må du gi ham hint. Da må du bli venner med ham. En dag spør ham, Observer og se om du matcher, og hvis du ikke da endrer ikke bare for en fyr, som det ikke er verdt det. Og, hvis du er hva han ønsker en jente å være, bare følg disse enkle trinnene.

Trinn

Hvordan få en fyr til å legge merke til deg. Føler seg godt om deg selv.
Hvordan få en fyr til å legge merke til deg. Føler seg godt om deg selv.
 1. 1
  Gå foran ham. Det kan være veldig enkelt, men det fungerer. Når du kommer ut av klasserommet. eller spille i gym klasse, bare gå foran ham, og han bør være i stand til å legge merke til deg. Hvis han går foran deg mye, liker han sannsynligvis deg.
 2. 2
  Føler seg godt om deg selv. Men sørg for å være åpen og vennlig, eller han kommer til å synes du er rar og ikke i det hele tatt å nå frem. Vær trygg på hvem du er. Å være deg selv er bra, men ikke gjør noe gale for å få hans oppmerksomhet! Du ønsker ikke å føre noen på som en valp tatt ut en tur. Du kan ende opp i en svært vanskelig eller ubehagelig situasjon.
 3. 3
  Være lykkelig. Smiler ofte, ler ofte, være positiv og være optimistisk. Ikke klag eller være negativ. Han vil tro du står fast og det er en stor turn-off. Ingen legger merke noen som er kjedelig, kjedelig, eller ikke morsomt. Gutter vil legge merke til jenta som smiler cutely, ler naturlig, og ser glade og lyse. Alltid huske at du ikke trenger en mann å gjøre deg lykkelig, så vis ham at du er fornøyd selv før du får sammen. Det viser reell tillit! Gutta vanligvis liker jenter med vakre smil.
 4. 4
  Bli kjent med ham bedre og prøve å bli hans venn. Ja, kanskje du liker ham, men bli hans venn først. Begynner å like ting som han liker, men ikke bli for involvert. Han kan bli altfor overfylt. Prøv ved å stille ham spørsmål først. Ikke ta det på feil måte hvis han sier noe dårlig om hva du liker. Det er bare hans mening, så ikke bli sint eller gi opp! Bare prøv å snakke om noe annet, men ikke slutte å gjøre hva du liker å gjøre. Hvis han ikke liker deg for den du er, så la ham være. Prøv en ny frisyre, nye klær, etc. Det er en god idé å endre ting opp en gang i blant, fordi variasjon er livets krydder, og det kan hjelpe deg å fange blikket hans. Prøv å være den jenta som er forskjellig fra alle andre "okay" ser jenter. Gi ham i øynene, fordi "skjønnhet er vanlig, men et godt syn og god energi er svært sjeldne." Gutta elsker når jenter dem se i øynene. Men vær tro mot deg selv, ellers ville han kanskje ender opp med å like deg, men han vil ikke like det faktiske selvtillit.
 5. 5
  Vurdere å la ham vite at du er singel. Vær deg selv. Alle sier trolig dette, men det er sant. Ingen mann ønsker en jente som later hun er noe som hun faktisk ikke. Vis ham at du er en god venn. Lytt til musikken han hører på, men ikke være for klengete. Ingen gutt ønsker en jente som bare følger ham rundt hele dagen. I tillegg, hvis du ønsker å finne ut mer om ham, ikke forfølge den stakkars fyren. Bare finne ut om ham fra hans venner du stoler på. For eksempel, spør dem om hans liker og ikke liker, hvilken musikk han er i, hva konserter han går til, om han liker noen, etc. Vær trygg på deg selv, og det vil vise at du er en fantastisk person. Ikke være noen du ikke er. Du vil at han skal like deg for den du er.
 6. 6
  Ikke vær klønete flørtende. Hvis han ikke snakker til deg i øyeblikket da ikke kommer på for sterk. Ikke vær en bjørn i dvale heller!
 7. 7
  Smil og få øyekontakt. Hvis du ikke smiler, vil han ikke legge merke til deg, og hvis han gjør det, kan han bare tror du er kjedelig og ikke verdt å snakke med. Så du bør alltid sette på et stort smil å tiltrekke hans oppmerksomhet. Hvis du tror du er ikke god til å smile, prøver å tenke på noe som gjør deg til å le, noe interessant om kroppen hans til å like, eller du kan prøve å sette på en falsk smil og du kan finne at en ekte, ekte smil vises alle plutselig. Du må gjøre deg glad for å være lykkelig. Med mindre det virkelig gjør du føler kunstig, lære å skyte folk en betryggende, og la dem vite at du er en glad og trygg person som ønsker å. Ideen er å kommunisere at du inviterer deres selskap.
 8. 8
  Være søt. Fyren du vil komme bort og snakke med deg. Ikke vær en total veggpryd, men hvis du bare leser, prøv å se søt og vente til han ikke kan motstå deg. Han kan spørre hvilken bok du leser og ta samtalen videre derfra. Husk å se på ham og ikke boken når han snakker til deg. På den måten vil du se interessert i ham, og få ham til å føle seg velkommen. Da vil han tro du er vennlig.
 9. 9
  Flørte. Gjør det så mye du vil, men husk at for mye flørting, spesielt med andre gutter, vil trolig få ham til å ta varsel, men kanskje ikke på en god måte. Så vær forsiktig! Ikke gjør for mye, men ikke for lite heller. Noen ganger vil du kanskje se for jenta mi, populære, wanna-be, osv. Hvis han reagerer og du ikke tror det er ekte, han bare gjør det fordi du er der og du er en jente, og han tror han kan gjøre det bedre, men la ham vite at han ikke kan. Hvis han er falsk det, kaller hans bløff og si noe som gjør at han vet at du ikke tror han er "all that". For eksempel, hvis han kommer i nærheten, trekker et ansikt og tilby ham tyggegummi. Dette vil ubalanse hans ego. Og han vil ikke få det rette inntrykket.
 10. 10
  Starte opp samtaler som interesserer dere begge. Pass på at du ikke går på om ingenting. Definitivt fornuftig når du snakker til ham. Ikke tvinne håret, flick øyevippene eller fnise nonstop. Han kan få litt redd og gjøre narr av deg. Uansett hvor gammel du er, vil dere alltid være den samme. Vær deg selv! Bare være den du er, er at # 1 kvalitet gutta ser etter i en jente.
 11. 11
  Henge med ham ofte, men ikke for ofte, du trenger ikke alltid ønsker å bli hengende rundt fordi du kan se ut som en irriterende bug som alltid er rundt og aldri går bort. Prøver å starte en samtale om et interessant tema, for eksempel hvis du er på en fotballkamp, ​​spør selvsikkert men cutely: «Har jeg glipp av noe?" Dette vil fortelle ham at du ønsker å vite om spillet, men også ønsker å få sin mening, så vil han automatisk snakke med deg om spillet (eller andre emner). Begynn sakte som en film eller fest. Prøv å ikke gjøre det så merkbar fordi han ikke kan være interessert.
 12. 12
  Være påståelig. Du er jente. Du har makt. Mange gutter er sjenert og keitete rundt jenter de liker, så ikke hold tilbake. Gjør hva du vil gjøre. Gutter som en kraftig jente. Være avgjørende (blir avgjørende virkemidler for å fatte beslutninger). Fortell ham hva du vil han skal gjøre, osv. Bare ikke bli for sjefete og la ham velge iblant.
 13. 13
  Gjør føler ham spesiell. Det må være en grunn til at du vil at han skal legge merke til deg, og det er fordi du lagt merke til ham først. La ham vite - subtilt - at du er interessert i hvem han er, og at du oppriktig ønsker å bli bedre kjent med ham.
 14. 14
  Bruk egnet make-up. Make-up er et kraftig verktøy, det kan forbedre din naturlige skjønnhet, men det kan også overskygge deg helt. Velg et utseende som passer ansiktet ditt, din farge, og din klesstil. Deretter lære å bruke den godt. Gutta virkelig ikke liker det når jenter kake på makeup deres. De kan synes det ser varmt for en stund, men da det har en tendens til å være som dette: de slå opp med deg (tror du er bare en dukke) og forelske seg i en naturlig jente.
 15. 15
  Ikke vær en slask. Det er en skikkelig turn-off for en fyr når han ser en jente har ikke børstet håret, har ikke renset ørene (de alltid ser på det) eller bærer samme antrekk annenhver dag. Selv om du ikke faller innenfor de typiske forventninger, må du i det minste se presentabel. Det er alltid ønskelig - uavhengig av hvem som er den fyren eller jente.
 16. 16
  Bare snakke med ham. Når det kommer til stykket, snakker med en fyr, og flørte med ham, vil få hans oppmerksomhet. Og hvis det ikke skjer, vil ingenting arbeide for å løse det.
 17. 17
  Hvis han ser din vei, gi ham noe å se på. Hvis han ser på deg, kan du gjøre en av disse tingene:
  • Se bort sjenert. Det gjør du virker mystisk fordi han ikke kan finne ut hvorfor du gjorde det.
  • Se inn i øynene virkelig kort, deretter smile og slippe noe slik at du kan "plukke den opp." (Ikke bli for opplagt, som vil få deg til å virke rart og desperat.)
  • Ignorer ham. La ham se deg selv. Hvis han ser bare på deg, prøv å dele dine tanker. For eksempel, er du i en kjedelig klasse, ved hjelp av ansiktsuttrykk og trekke et ansikt på læreren, så ser tilbake på ham og smiler. Dele disse intime øyeblikkene som gjør deg nærmere ham.
 18. 18
  Husk at hvis du fange ham snikende blikk på deg, er han trolig interessert og prøver å holde deg i hans øyne. Men ikke la ham vite at du ser på ham.
 19. 19
  Ikke vær uanstendig. Vær deg selv, ikke en plast Barbie doll. Det er greit å vise frem kroppen din, men gjør det på en stilig måte. Men du bør bare gjøre dette en gang i blant.
 20. 20
  Finn ut hva slags ting han liker og prøve å komme inn i dem også. Han vil sette pris på det faktum at dere to har ting til felles. Du bør imidlertid ikke kopiere alt om ham - det vil gjøre at du ser ut som en poser.
 21. 21
  Hvis du aldri har snakket med denne fyren før, bare smile til ham når du passerer. Subtile hint som som vil holde deg i tankene hans. Han vil være å si "Hvem var hun? Flott smil, hår, ansikt, etc." eller "Jeg trenger å finne ut hvem hun er." Han vil da være slippe smiler tilbake til deg, og en ting vil føre til en annen. Det er bevis på at dette vil fungere. Bare prøve det ut selv. Hvis du ikke får de ønskede resultater, bare prøv å si et enkelt "hei." Det vil vise ham at du er fet. Dette kan gjøre starten av gode venner, som deretter kunne gjøre starten på en flott kjæreste / venninne forholdet.
 22. 22
  Hvis du oppdager at han prøver å flørte med deg, ikke ignorere det. Flørte tilbake, men ikke være for opplagt. Spille hardt for å få. Bare husk å ikke spille for hardt, eller vil han bare gi opp og starte med en ny jente.
 23. 23
  Prøv å ikke over-flørt. Bare litt her og der er fine. For mye kan komme over som en desperat jente som flørter med omtrent alle andre fyren. Hvis fyren er grei nok, han sannsynligvis ikke vil like den desperate type.
 24. 24
  Hvis du er redd for å snakke med ham, og alle er plaging deg til, snakke med ham når du føler deg komfortabel med det, uansett hvor lang tid det tar. Ser på ham cutely (men bare av og til.) Tiltrekke hans oppmerksomhet, slippe ham hint, og få en felles venn av deg (hvis du har en) til å spørre ham hva han tenker om deg. Du kan selv få felles venn for å fortelle ham at du synes han er pen eller noe sånt. På denne måten vil han vet du liker ham, og du trenger ikke engang å fortelle ham!
 25. 25
  Vær deg selv. Folk sier alltid til å være deg selv, men ingen lytter til den. Tenk på det. Hvis forholdet fortsetter, vil du leve på en løgn. Det hele vil ikke være ekte. På et tidspunkt vil han se den virkelige deg, så bare vise ham nå.
 26. 26
  Ikke vent for lenge. Hvis du opplever at du har følelser for en fyr som du ikke egentlig vet, en slik fyr som går på skolen din, men du fortsatt ikke har egentlig snakket med ham i det hele tatt, må du komme på den. Ikke vente i måneder for å snakke med ham fordi hvis han føler det samme i begynnelsen, men han er for sjenert, vil han føle at du er bare ikke interessert. Når du innser at du liker ham, ta ansvar og gjøre det første trekket, hvis han ikke gjør det. La ham vite at du liker ham, fordi han føler seg på samme måte. Men du vil aldri vite med mindre du la ham vite. Og hvis du venter måneder for å snakke med ham, kan du miste din tillit til å prate med ham fordi det er så lenge siden dere to møttes første gang, eller snakket sist.

Tips

 • Ikke være noen du ikke er. Du vil ha en fyr til å like deg for den du er.
 • Ikke spør ham ut når du først snakke med ham.
 • Aldri spørre ham ut gjennom en venn. Han vil bli creeped ut, og han vil bare si nei.
 • Hvis du ikke allerede kjenner ham lete etter ham i store folkemengder og få øyekontakt. Hvis du fange ham ser på deg mer enn tre ganger, sjansene er han liker deg, han kommer ikke til å være stirrer på deg uten grunn! Begynn smiler eller sier: "Hey! som du passerer, på denne måten vil han legge merke til og huske deg og selv gjengjelde tjenesten. På den måten kan du begynne å snakke.
 • Når du er et sted som han er, late som du ikke legger merke til ham. Hvis du er sammen med dine venner, ser bare litt fjernt og ikke altfor interessert i hva de snakker om (spesielt hvis det handler om gutter). Prøv å se ut som du dagdrømmer. Dette vil gjøre at du ser søt og nysgjerrig på verden rundt deg. Han vil være interessert.
 • Snakk hjernen din, han vil gjerne vite at du er ikke redd for å la din indre sinn snakke. Du er ikke en drone, og enhver mann verdt å ha vil det. Bare ikke skremme dem ved å gå inn i en spiel. Det er en turn-on for å se en jente som elsker hennes sinn, ikke en som er bøyd på verdensherredømme. Likeledes må ikke bli fanget opp i å klage om deg selv, vil dette slå ham. Ingen mann liker en jente som alltid klager om seg selv, så vær trygg! Negativitet skyver andre unna, og det senker selvtilliten. Men noen ganger må man ha en grunn til å klage, ellers ikke klage.
 • Være mystisk, holde ham gjette. Ikke overdriv dette, det vil gjøre ham frustrert (og ikke minst forvirret) hvis du gjør det for mye.
 • Være utadvendt og lage små snakke hver gang en stund. Bare husk å ikke være nysjerrig, though.
 • Vær deg selv! Ikke opptre som noen du ikke bare for å få en fyr. Hvis han bare liker deg hvis du vil forandre han ikke er rett mann for deg!
 • Aldri prøve å stresse. Ta det sakte se og se om det vil fungere.
 • Vær hyggelig mot ham og le av hans vitser.
 • Reagere på hans vitser. Hvis de ikke er morsomt, bare smile litt og klappe ham lekent på armen, og si: "Hilarious". I ditt virkelige liv, du bruker sarkasme, ikke sant? Du skal se naturlig.
 • Hvis en gutt liker deg og du liker ham tilbake er det ikke behov for alt det gale ting bare gå for det!
 • Å være for grei kan bety å forlate ham lei. En måte å få noens oppmerksomhet er å gjøre ham nysgjerrig, og det betyr å forlate ham gjette til en viss grad.
 • Vær deg selv og prøve å vise ham at du liker ham.
 • Noen ganger når en fyr vet du liker ham, begynner han å føle seg på samme måte. Det høres kanskje desperat, men forteller en av hans venner du liker ham betyr at han vil snart finne ut. Dette vil gjøre fyren du ser på deg annerledes og muligens begynner å like deg tilbake... det skjer.
 • Ikke fortell vennene dine til du er sikker på at han liker deg.
 • Hvis han virkelig ser ut til å vise noen reaksjon på deg, kan han være sjenert eller innadvendt (de er ikke alltid det samme.) 25% av alle mennesker er introverts og som gjør dem vanskelig å lese. Se hvordan han kommuniserer med andre mennesker (eller hvis han kommuniserer). Hvis han ser ut til å holde tilbake eller er frittalende med bare noen få, kan han falle inn i denne kategorien. I dette tilfellet, være åpen og direkte er noen ganger det beste alternativet. Mange av de reglene går ut av vinduet.
 • Husk at hvis din innsats ikke lykkes, må du huske at det er ikke slutten av verden, og det er nok mer fisk i havet, så prøv å gå videre. Kanskje var det ikke ment å være.
 • Sjokolade frigjør en annen kjemikalie som gjør at du føler meg veldig glad. Prøv det. Men ikke i overkant.
 • Husk at guttene sjelden får spørsmål ut fordi de er de som vanligvis gjør de spør. Ta en risiko og spørre ham ut. På den negative, kan han føle seg smigret og høflig avslå. Men det positive oppveier det negative. Han sannsynligvis aldri har blitt spurt ut av en jente. Når du spør ham ut, du skiller deg. Han vil legge merke til og føler komplimentert, vil du få ham til å føle seg bra om seg selv og om deg, og du vil skille seg ut i tankene hans. Også, hvis du har lese skiltene allerede, og har en følelse av at han kanskje allerede liker deg (men kanskje han er sjenert) oddsen er veldig høy for at han vil enige om å gå ut med deg.
 • Hvis du passerer fyren du liker hele tiden i gangen på skolen, STEP UP. Si: "Hei, hvor er din klasse? Jeg ikke føler for å gå til klassen min ennå." Noen gutter liker når jentene gjøre det første trekket, og neste dag vil han trolig betale deg ved å gå deg til neste klasse.
 • Hvis mulig, prøv og slå sammen grupper. Sjansen er, er hans venner som ham og vennene dine er som deg, slik at dere alle vil trolig komme overens med hverandre ganske godt. Får din gruppe til å henge ut i et sted i nærheten (men ikke rett på toppen av) deres er en god måte å gjøre dette.
 • For å se søte mens du leser eller gjør lekser med den ledige hånden snurre håret rundt fingeren din for et sekund eller to, og deretter snu den tilbake. Ser casual.
 • Sørg for ikke å se til desperat eller klengete. Få hans oppmerksomhet, men ikke følger ham rundt. La ham vite at du har andre ting som skjer at du bryr deg om. Dette vil lære ham mer om deg og hva du liker å gjøre.
 • Hvis du ser at han trenger hjelp, så kan du hjelpe ham. For eksempel, hvis han droppet en bok veldig nær deg, kan du lener deg og plukke den opp for ham. På den måten vil han tro du er hyggelig og hjelpsom. Gutta virkelig liker jenter sånn.
 • Lær å spøke om ting. Bare vær vennlig. Ikke vær en ytterst ubehagelig freak, men lære å være litt humoristisk, gutter opplever at attraktive. Enten humor er sarkasme, smart / vittighet, bare bare være deg selv og lære å le. Være sære og rare, fortelle morsomme historier, osv. Ikke ta livet så alvorlig.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke å forandre hvem du er for å imponere ham. Finn noen som liker deg for deg, og hvis han ikke glemmer så ham!
 • Ikke spør ham ut for fort, hvis du nettopp har møtt ham bør du sannsynligvis bli kjent med ham først!
 • Aldri kommer over som desperat! Det vil bare få ham bort. Ikke tving ting hvis de ikke jobber.
 • Husk hvem du er og en fyr er ikke hvem du er! Være tro mot deg selv!
 • La ham jage deg. Når du synes også interessert, kan han begynne å plass selv fra deg.
 • Ikke la guttene ta over livet ditt. Det er så mange andre store ting i denne verden.
 • Hvis en fyr blir mellom deg og dine jenter, er han problemet husk ikke la en fyr komme mellom deg og dine beste venner.
 • Du kan ende opp med å miste en fyr som en kjæreste eller en venn.
 • Bli venner med hans venner, vil det være lettere for deg og gjøre ham mer komfortabel rundt deg!