Wkano

Hvordan fange en fyr oppmerksomhet

Har du vært å knuse på en fyr som bare ser ikke ut til å like deg på den måten? Les videre for å finne ut hvordan å fange blikket hans!

Trinn

Hvordan fange en fyr oppmerksomhet. Ikke prøv for hardt å snakke med ham.
Hvordan fange en fyr oppmerksomhet. Ikke prøv for hardt å snakke med ham.
 1. 1
  Se din beste: Nei, dette betyr ikke gå ut og farge håret eller barbere hodet, det betyr bare følgende grunnleggende hygiene. Puss tennene, dusj ofte, børste håret, sette på lys sminke, og alt du sannsynligvis vanligvis gjør. Du kan selv gå en ekstra mil ved å sette en skinne serum i håret, setter på glans, noe som kan gjøre at du ser så mye bedre. Men ikke gå over bord! Når du prøver å hardt det virkelig viser. Bare forsterke din naturlige skjønnhet litt. Hvis du legger på for mye sminke, vil du begynne å se falske.
 2. 2
  Start en samtale: Dette er mye enklere enn du tror. Selv om det er bare "kan jeg låne en blyant?" Dette kan brukes som en mulighet. Hvis han gir deg en si "Oh takk" eller noe sånt og gi ham et søtt smil. Dette initierer fremtidig samtale om ting som ikke har å gjøre med skolemateriell. HINT: Studier viser at når du bruker den fyren navn ofte når du snakker til ham, viser det at du er interessert, så slå den «Kan jeg låne en blyant" til en "Kan jeg låne en blyant, Joe?"
 3. 3
  Ikke prøv for hardt å snakke med ham. Du har mye tid, trenger du ikke å forhaste seg. Hvis du snakker med ham hele tiden og følger ham rundt, vil du se klengete. Det er greit hvis du ønsker å studere sammen, men hvis du ønsker å studere ved huset sitt eller huset ditt, inviter en venn og spør ham om han ønsker å invitere noen også. På denne måten vil det ikke være latterlig opplagt din inn i ham. Du ønsker ikke å være enkelt. Du vil bli kjent med hverandre bedre og har en grunn til å se ham hver helg og du kan få nummeret hans 'å planlegge studien gruppen' (wink-wink). Men prøv å holde studien gruppen liten (du, din venn, og han og hans venn er nok. Bedre ennå, få noen dine både venner med hvis du kan)
 4. 4
  Bli venner med noen av hans venner: Sjansene er, hvis du gjør dette, vil du støte på fyren du liker på fester, sammenkomst, etc. Dette vil ikke være for vanskelig å gjøre. Siden du ikke liker hans venner vil du ikke være redd for å snakke med dem. Bare starte uformell samtale, men la ut flørtende smilende denne gangen, ok?
 5. 5
  Det er på tide å slå på flørte! Klørne kommer ut, og du er virkelig klar til å gjøre ditt trekk. Smiler og ler når du snakker til ham, holde øyekontakt, utfylle skjorten hans, selv om det er heslig. Et annet triks du kan prøve er kjent som "Sexy Model Eye." Når du stirrer på noe du finner attraktive for en kort periode, vil elevene Utvid, og gir deg en sexy øyet. Nå kan du legge litt flørtende smil. Du kan også vippe hodet litt nedover og slå blikket opp på ham, noe som vil skape den ultimate sexy øyet. ADVARSEL: Du ønsker å praktisere dette i et speil før du prøver dette trikset ut, eller annet du potensielt kan se ut som en creep.

Tips

 • Vær trygg: Husk, du er kvinnen, som betyr at du kan styre forholdet dit du vil den skal gå.
 • Være tro mot deg selv: Hvis du synes du gjør noe som ikke er helt deg, så kanskje det er på tide å gå videre.
 • Test Waters: Det kan være lurt å prøve dette på et par karer, for det er bare leken og flørtende, og se hvilken som er virkelig verdt tiden din. Det er nok av fisk i havet som bare venter på at du skal komme og fange deres oppmerksomhet!

Advarsler

 • Ikke ert ham ved å flørte med andre gutter foran seg. Du vil se trashy. Det er fortsatt greit å snakke med andre gutter selv.
 • Gjør deg selv intressant, le, være gal, være deg selv. At det ser ut som det ville være morsomt å være sammen med deg.
 • Vær deg selv. Hver person har gode kvaliteter, ikke vær redd for å vise ham! Ikke lukk deg av, men gjør ham spørre først, ikke bare fortelle ham. LYKKE TIL!
 • Det er greit å av og til gjøre ham arbeide for å få din oppmerksomhet, men ikke ignorere ham.
 • Ikke prøv for hardt, vil du se "lett".