Wkano

Hvordan være nyttig

Å være hyggelig og hjelpsom kan få deg gode venner og et lykkelig liv. Noen mennesker vet ikke det, men bedre du er, jo lykkeligere blir du i fremtiden. Si'' til folk dere.

Trinn

Hvordan være nyttig. Tenk før du gjør noe.
Hvordan være nyttig. Tenk før du gjør noe.
 1. 1
  Smile! Nå være helt ærlig: Foretrekker du å være rundt noen som virker for trist eller helt alvorlig, eller hengende rundt noen som smiler og ser ut til å alltid være å ha det gøy? Jepp, vi har det! Et vennlig smil vil alltid lyse opp noens dag. Å være i en gjør noen føler seg mer komfortabel å nærme deg.
 2. 2
  Tilby å likevel. Er det noen venner eller en søsken som trenger noe hjelp i det hele tatt? Hvorfor ikke hjelpe dem ut! Hjelpe noen studie for en test, eller foreldrene dine vaske huset. Det er ikke noe problem om å hjelpe ut noen i nød, fordi snart eller senere vil de sannsynligvis (men ikke nødvendigvis) hjelpe deg i noe, også.
 3. 3
  Si positive ting til folk. Oppmuntre folk til å gjøre hva de vil, eller si positive ting å gjøre folk føler seg bedre etter noen dårlig situasjon vil sikkert gjøre deg noen uforglemmelig. Når du føler deg trist om noe i livet ditt, ville ikke du elsker at noen kunne synes bare å si et vennlig ord å gjøre deg smile? Vel, hvis du er som person, vil alle sikkert elske deg for alltid, og du vil føle deg bra.
 4. 4
  Ikke kritiser. Oppmuntre! Som tidligere sagt, folk vil ha noen som sier positive ting, kritiserer ikke at hver bevegelse de gjør. Selvfølgelig har du rett til å gi dine meninger, men gjør det på en frekk måte vil ikke hjelpe uansett.
 5. 5
  Være mottakelige og godta alle mennesker. Uansett hvordan noen andre ser eller kjoler, de fortjener en sjanse. Hvorfor ikke gå opp til noen nye, smil og la dem få vite om de trenger noe, vil du være der.
 6. 6
  Tenk før du gjør noe. Før du gjør noe, stoppe og tenke godt om situasjonen. "Det er alltid godt å ikke fremskynde ting eller si ting uten å tenke, eller noen kan bli skadet. Alltid gjør det du tror er riktig, og husk at den beste tingen å gjøre er det som vil være rettferdig for alle. Også ikke være veldig frekk eller slem mot noen som du ikke har møtt Også tenker for eksempel:. hvis noen ikke har et egg wrap, være hyggelig og gi dem en. Kanskje en dag når du ikke har mat noen andre bare kan gi deg litt mat.

Tips

 • Være venner med folk fordi du liker dem, aldri noensinne på grunn av hva de har. Hvis du henger ut med noen fordi du virkelig liker dem etter hvem de er, vil det vennskapet være stor, og at personen vil virkelig liker deg også. Men hvis du henger ut med noen fordi de er populære eller har klær i siste mote, vil det ikke fungere.
 • Du trenger ikke å glemme, men du trenger å bry seg om noen andres følelser. Spør deres mening om noe vil ikke vondt, kanskje de ønsker å si opp, men har ingen motet for det. Du bør hjelpe alle mennesker.