Wkano

Hvordan finne ut om en god venn er knusende på deg

Lurer du på om en god venn har en ting for deg? Har han eller hun begynte å handle annerledes rundt deg? Vil du vite hvordan du skal fortelle?

Trinn

Hvordan finne ut om en god venn er knusende på deg. Legg merke til forskjellene.
Hvordan finne ut om en god venn er knusende på deg. Legg merke til forskjellene.
 1. 1
  Legg merke til forskjellene. Alle opererer annerledes, så mens følgende ledetråder kan være gode tips, er den viktigste indikatoren hvorvidt din venn behandler deg annerledes fra hennes eller hans andre venner. Uavhengig av om din venn behandler deg dårligere eller bedre, kan noen forskjell være et hint de er forelsket.
 2. 2
  Øyekontakt. Se hvor lenge vennen din ser deg i øynene for. Hvis det er lenger enn vanlig, kan han eller hun være ute etter noe mer enn vennskap. Som de sier, øynene er vinduene til sjelen.
 3. 3
  Fysisk kontakt. Har han eller hun gjør unnskyldninger for å holde på deg, berører hånden din, og gir deg en klem? Dette er vanligvis et tegn på at en person ønsker mer enn vennskap. Dette viser at han eller hun ønsker å komme nærmere deg og til å holde deg når du er både komfortabel med det.
 4. 4
  Ansiktsuttrykk. Hvis vennen din rødmer når de snakker til deg, er det et hint om at han eller hun liker deg. Akkurat det samme for smilende. Hvis han eller hun smiler til deg hver gang du ser over, er det vanligvis noe som skjer.
 5. 5
  Nervøsitet. Hvis din venn får nervøs mens du snakker til deg, er det et tegn på at han eller hun liker deg i alle fall litt.
 6. 6
  Bruk venner som en ledetråd. Hvis vennene hans erte ham når han er sammen med deg, han fortalte dem noe han ikke vil at du skal vite. Hvilket betyr vanligvis at han fortalte dem at han hadde følelser for deg-eller noe slikt. (Ikke alltid om jeg er en fyr og når vennene mine "meg erte" rundt jenter jeg snakker til det er bare på innskytelser)
 7. 7
  Rydder opp. Starter vennen din til å se penere når dere henge ut? Kanskje han eller hun ønsker å se fint for deg og ønsker å imponere deg.
 8. 8
  Erting. Hvis vennen din begynner å erte deg i en fleiper måte, kan han eller hun er forelsket i deg. For eksempel kan din venn være å handle sarkastisk når han sier "nice hår.", Men ta det som et kompliment fordi han sannsynligvis betyr det.

Tips

 • Hvis du ser på din venn, og han / hun raskt ser bort, betyr det at han / hun ser på deg!
 • Spør din venns nærmeste venn (foruten deg), de vanligvis vet alt om hverandre.
 • Legg merke til om han / hun klemmer deg mye eller legger hodet på skulderen din.

Advarsler

 • Hvis de oppfører seg som de liker deg, men de har tilstått for deg at de er forelsket i noen andre, kanskje de er forvirret. Mest sannsynlig de har følelser for både deg og den andre personen, men de er tilbøyelig til å innrømme bare den andre som den "offisielle" knuse, fryktet at bekjenne sine følelser for deg vil ødelegge vennskapet. Ikke nærme dem direkte hvis du ikke er 100% positivt at de liker deg, ellers kan du komme i en vanskelig situasjon.
 • Hvis du finner ut din venn liker deg, ikke leke med hans eller hennes hjerte. Forklar dine følelser, hva de er, og se om det vil fungere.
 • Hvis du bare ønsker å være venner, ikke lede ham eller henne på. Bare si at du bare ønsker å være venner. Hvis det gjør vondt vennen din for mye, bare la ham eller henne vet kanskje en dag det vil fungere, men det er bare ikke et alternativ på den tiden i livet.
 • Får ikke andre mennesker involvert. Følelsene som er der / aren 't det er forvirrende nok uten å få andre mennesker involvert. Fra erfaring, når folk forteller en person, er beviset på dem. Du kan ikke gjøre noen fortelle / ikke fortelle, så mitt råd vil være å holde det for deg selv. Men ikke flaske opp dine følelser. Det er godt å kanskje snakke med noen i familien din, eller selv skrive en dagbok eller journal. Dette hjelper, så det føles som du har fortalt en venn, snarere enn en bok. Du bør også opptre som vanlige venner. Hvis du handle opplagt, kan det sette din venn av deg, og du kan ikke være venner etter at han / hun skjønte hva som skjer.