Wkano

Hvordan finne ut om han virkelig elsker deg

Her er en mulighet for deg å kikke inn i menneskets sinn og fortelle om han virkelig elsker deg. Han har datert sin rettferdige andel av kvinner, og han har alltid holdt sine muligheter åpne. Hvordan vil du vite om han har bestemt seg for at du er den?

Trinn

Hvordan finne ut om han virkelig elsker deg. Hør hvordan han snakker om fremtiden.
Hvordan finne ut om han virkelig elsker deg. Hør hvordan han snakker om fremtiden.
 1. 1
  Hør hvordan han snakker om fremtiden. Hans fremtid gang mente han hadde en date på lørdag kveld, men med deg, han ser langsiktig. Når han planlegger sin neste ferie, finner han seg å lage planer med deg i dem, og når hans beste venn blir gift i seks måneder, er du hans dato.
 2. 2
  Legg merke til om han gjør plass til deg i livet hans. Andre prioriteringer ta baksetet til deg, vel, fordi du er viktigere enn dem. Hvis han liker å feste deg inn i hans travle (eller ikke-så-opptatt) liv, betyr at han setter pris på din kameratskap.
  • For eksempel, pleide han å trene religiøst, men i det siste, når du er fri til middag, gjør han ikke noe imot savner sin trening. Han er ikke så bekymret for finpussing som han mangler en romantisk kveld med deg.
  • Ikke bare det, bringe arbeid hjem i helgene virker litt overdreven til ham nå, og hans "to do" liste er ikke så viktig for ham som det en gang var.
  • Han liker å ta deg ut med sine venner. Være skeptisk til fyren som aldri vil ha deg rundt hans venner, og insisterer på å henge ut alene. Han er enten skjuler noe eller han er flau med deg rundt. Fyren som elsker å ha deg rundt hans venner er stolt av hvem du er og liker å vise deg av.
 3. 3
  Se om han er oppmykning når det kommer til deg. I stedet for å insistere på å få viljen sin, vil han ikke noe imot at det går i dag. Dette betyr at han forstår gi-og-ta av relasjoner, og føles godt å gi litt om det betyr at du er fornøyd eller lyttet til.
  • Han bryr seg ikke glipp av en kveld ute med gutta lenger, fordi han vet at en natt i vil være like bra.
  • Han selv ikke tankene kommer til å se at utenlandske film med undertekster som han sverger han ikke forstår. Hvis du det betyr at du vil bli fornøyd, vil han gå ut på en lem.
  • Han ler på godmodig erta fra hans venner fordi han vet de i hemmelighet skulle ønske de var i hans sko.
 4. 4
  Obs hvis fritiden er for det meste tidsbruk med deg. Han ser frem til å se deg, og det spiller ingen rolle hva dere to gjør så lenge han får tilbringe tid med deg. Når han er med deg, han trenger ikke distrahert fordi du er mer enn distraherende akkurat slik du er.
  • De lange turer du liker så godt er ok med ham også. Tiden flyr fordi du holder hendene og ha en god samtale, og det spiller ingen rolle at du ikke gjør noe.
  • Han finner at når han ikke er med deg, han tenker på deg hele tiden. Når du kaller ham bare for å sjekke inn, han holder deg på telefonen, fortelle vitser og delta i samtalen.
  • Han inviterer deg med til aktiviteter som han gjør vanligvis ikke liker å gjøre med noen andre. Kanskje han er litt flau over at han er i den keramikk klasse, eller han virkelig fortært med sykling. Hvis han vanligvis nyter aktiviteten alene, men inviterer deg, betyr det at han stoler på deg og vil at du skal være involvert i de tingene som virkelig betyr noe for ham.
 5. 5
  Observer hva som får hans oppmerksomhet. Du er ikke ber om å være sentrum av universet hans - i alle fall ikke ennå! - Men du vil være sikker på at hans prioriteringer har flyttet, og at disse prioriteringene du ta hensyn til.
  • Selv om han ikke kan unngå å legge merke en vakker kvinne noen ganger, han er så hypnotisert med deg at mange av dem ubemerket forbi.
  • Han ikke flørte så mye som han pleide. Hva er poenget med å flørte med noen andre når han kunne flørte med deg? Han kommer til å innse at du er den eneste kvinnen som virkelig betyr noe for ham, og at dine følelser betyr noe for ham også.
  • De tingene som er viktige for deg begynner mattering til ham. Du har fortalt ham at du elsker ballett, og en natt han sier at han tenker på å få billetter til ballett. Dine prioriteringer bli hans fordi han vil ha deg i livet sitt.
 6. 6
  Legg merke til gnister. Du har stor kjemi-du kan ikke være forelsket i noen uten kjemi. Kjemi kan være så lite som de samme tendenser eller like stor som den samme sinnstilstanden. Uten å planlegge det, dere to har en tendens til maske.
  • Han ser ut til å alltid være på samme bølgelengde, etterbehandling dine tanker og dine setninger. Og når han gjør, han ser på deg som du er to samme person med et smil på ansiktet hans.
  • Hans fysiske tiltrekning til deg er ubestridelig. Han behandler deg med spontane visning av følelser, kysset deg på halsen eller betale deg et kompliment når du minst venter det.
 7. 7
  Se deg selv gjennom hans øyne. Han er å finne ut mer og mer at han liker deg akkurat slik du er, og han holder seg ikke sint lenge når du har en uenighet.
  • Han finner dine quirks sjarmerende-det faktum at du fnyse når du begynner å le hardt, for eksempel, er utrolig sjarmerende.
  • Han elsker det, når du spiser, nekter du å la en enkelt matvare til å berøre et annet element på tallerkenen din. Han stirrer på deg adoringly, og mener at bare du kunne være så sprø og så vakkert på samme tid.
  • Du sier ting som gjør deg forskjellig fra de andre, og dette er en av de tingene som gjør deg så attraktiv for ham. Han verdsetter din mening så mye som han gjør ditt utseende.
 8. 8
  Se å se om han stiller spørsmål om deg. Du kan fortelle at han er forelsket i deg fordi han ønsker å finne ut alt om deg.
  • Han vil vite hvor du kommer fra, hvem foreldrene dine er (a biggie), hva du tenker på og hvorfor, og hva som gjør deg til å le. Han spør disse spørsmålene som han virkelig bryr seg om svaret, og han husker svarene dine, også.
  • Han bryr seg virkelig om dine følelser, og hvis du har hatt en dårlig dag eller du er opprørt over noe, ønsker han å muntre deg opp, ikke fordi han må, men fordi han virkelig ønsker at du skal være lykkelig.
 9. 9
  Legg merke til om hans tanker stadig kommer tilbake til deg. Han kan ikke slutte å tenke på deg, han er fortært av tanker om deg. Du pop i hodet uten grunn, og han selv lurer på om du tenker på ham så mye som han gjør for deg.
  • Han lurer på hva du gjør, og han vurderer å ringe deg, men ikke gjør det, (han ønsker ikke å se for ivrig).
  • Han snakker om deg med sine venner, sine søsken, og hans foreldre. Hvis han snakker om deg med sin mor, spesielt, betyr det han søker godkjenning fra henne.
  • Når han er ute med vennene sine, og han flekker noe i et butikkvindu at han tror du ønsker, plukker han det opp for deg fordi han tenker om deg. Han har det dårlig for deg, og det er bra.

Tips

 • Han kan kjenne de små ting om deg.
 • Når han stirrer på deg når du står alene eller rundt venner snakker og ler med et smil om munnen og glimt i hans eyes.good sjanse for at han virkelig bryr seg om deg.
 • Hvis han betaler oppmerksomhet til deg mye, er det en god sjanse for at han elsker deg.
 • Han vil holde deg ved hans side mens du snakker med andre kvinner.
 • Sørg for å se på kroppsspråket f.eks: svette håndflater.
 • Selv om ingen ønsker å være en hemsko, på et tidspunkt må han fortelle deg om han elsker deg. Hvis du har ventet i lang tid, og du er lei av å gjette hva han tenker, og deretter gå videre og spørre ham. Du kan bli overrasket - på en god måte - ved sitt svar.

Advarsler

 • Hvis han fortsatt hengt opp på sin eks-kone eller eks-kjæreste, som er et stort rødt flagg. Han kan ikke virkelig elsker deg mens hans tanker er fortært av noen andre.