Wkano

Hvordan forfalske en ansikts piercing

Dette er en guide på å skape effekten av en ansikts piercing, og på å gjøre ikke-piercing ansikts smykker. Det er nyttig for ungdom som har foreldre vil ikke la dem få en ekte piercing, mennesker (uansett alder) som ikke alltid vil ha en piercing og folk med lav smerte toleranse. Denne guiden ikke snakker om øreflippen piercing fordi mange mennesker får sine øreflippene gjennomboret (mange flere enn det som er tilfelle med de andre piercinger). Det ikke snakker om navlesmykket. Det er bare om å gjøre ikke-piercing navle smykker. Denne guiden inkluderer heller ikke ikke-piercing tunge smykker fordi smykker ikke kan trygt limt inne i munnen.

Trinn

Hvordan forfalske en ansikts piercing. Bruk falske øyevipper lim for liming smykkene på huden.
Hvordan forfalske en ansikts piercing. Bruk falske øyevipper lim for liming smykkene på huden.
 1. 1
  Bruk falske øyevipper lim for liming smykkene på huden. Det er skånsom og effektiv, og det er ment å fungere godt på huden.
 2. 2
  Lag en sølv eller gull non-piercing labret juvel. Bruk en liten tredimensjonale (3-D) klistremerke, og stikke en Dazzle Dot klistremerke (disse klistremerkene er også kalt Dazzle Tape eller glitre Tape) på den. Skjær små åpninger rundt Dazzle Dot klistremerke, slik at du kan "pakke" den rundt 3-D sticker (ikke pakk det rundt bunnen av klistremerket, den delen som vil holde seg til ansiktet ditt!).
 3. 3
  Prøv en perle-lignende labret stud. Bruk et lite håndverk perle og lim den der en labret ville gå.
 4. 4
  Lag en lys, fargerik labret stud. Male en liten 3-D klistremerke enten svart eller en lys farge, eller male et stripete mønster på klistremerke (en badeball-lignende mønster er moro). Bruk enten spiker, eller superlim den typen som du bruker på på byggematerialer, til polsk eller håndverket maling male. Dekk juvel med et lag med klar neglelakk hvis du bruker håndverket maling som er matt.
 5. 5
  Gjør en noe fancy labret stud. Bruk en Dazzle Dot klistremerke, men klippe det inn i en litt mindre sirkel. Lim en spiker kunst perle (disse er svært små) på det, i sentrum. Bruk en grunnleggende håndverket lim eller et lim som Elmer for dette.
 6. 6
  Gjør en ikke-piercing labret som har en interessant form. Bruk en liten, hjerteformet Dazzle Dot, eller en liten 3-D klistremerke som er si, hjerte eller stjerne-formet.
 7. 7
  Lim labret stud like under underleppen din, i leppe sentrum. Men lim det bare litt lavere enn en piercing labret ville gå, slik at det er mindre utsatt for all bevegelsen av leppene (snakke, spise, etc.). På denne måten er det mindre sannsynlig å bli unstuck og falle av.
 8. 8
  Lim en svært liten håndverk perle (disse er ofte funnet i nail art kits) litt over overleppen, mot venstre eller høyre for munnen (der en naturperle kan være). Dette kalles en Monroe stud, og er vanligvis gjort av jenter / kvinner.
 9. 9
  Bruk en spiker kunst perle eller smallish håndverket perlen som en nese juvel. Lim perle på siden av nesen for å imitere et nesebor piercing. Bruk en Dazzle Dot klistremerke for en metallisk nese juvel, men klippe det inn i en mindre form.
 10. 10
  Gjør en ikke-piercing øyenbryn juvel. Bruk små 3-D klistremerker, nail art edelstener og Dazzle Dot klistremerker (kuttet ganske mye mindre) for å gjøre denne juvelen. Sett ett klistremerke, perle, etc. over øyenbrynet og den andre rett under øyebrynet, å imitere utseendet på et øyenbryn piercing.
 11. 11
  Bruk små båter edelstener og ikke-piercing looper å lage smykker for øret brusk. Lim perler (eller små 3-D klistremerker) på øret brusk. Bruk håndverket ledning til å gjøre små hoops (kurve ledning inn en avrundet U form). Sette en DAB med klar neglelakk på endene av løkken slik at metallet ikke irritere ørene. Hook sløyfe på øret brusk.
 12. 12
  Eller, for en leppe ring, prøv en vanlig liten løkker øredobb (renset) med klippet fjernet. Dette kan også brukes som en nese ring, eller falske septum piercing.

Tips

 • Ha håret bort fra ansiktet når du er iført et øyenbryn juvel, slik at juvelen er i full størrelse.
 • Sette en bit av ansiktet pulver på ansikts-funksjonen vil du være dekorere med en juvel. På denne måten vil området være mindre glatt, og juvelen vil holde på bedre.
 • Facial smykker er attraktiv og eksotisk, men ikke bære alt av smykker som er nevnt her alle på en gang. Ansiktet ditt vil bare se for "opptatt".
 • Dekorer ditt beste (eller din favoritt) ansikts funksjon, enten det er dine lepper, nese, øyenbryn, osv..
 • Sjekk ut kroppen smykker nettsteder for inspirasjon. Også, når du handler, kan du gå til gullsmedbutikker. Mange av dem gjør selge kroppen smykker, og du får se denne type smykker i person, som også vil hjelpe deg i å lage smykker.

Advarsler

 • Vær forsiktig med limet du bruker i ansiktet ditt, er øyenvippe lim den beste.
 • Du kan kalles falske.

Ting du trenger

 • Små 3-D klistremerker. Disse kan bli funnet i håndverket forsyne butikkene og dollar butikker.
 • Dazzle dot klistremerker (også kalt Blinke tape og Dazzle tape). Disse kan bli funnet på Walmart.
 • Craft perler. Disse kan bli funnet på kunst / håndverk forsyne butikker, Walmart, og stoff butikker.
 • Nail art edelstener. Dette er en del av nail art kits, og kan finnes på drugstores og Walmart.
 • Håndverket maling. Dette finner du på Walmart og på kunst / håndverk forsyne butikkene.
 • Håndverket wire. Dette finner du på Walmart og på kunst / håndverk forsyne butikkene.
 • Fantasi og moren din bare for å være trygg.