Wkano

Hvordan velge en henna pulver

Ikke alle henna pulver er skapt like. Henna er et plante-produkt, og således brytes ned over tid. Velge en god pulver er avgjørende for en god henna design.

Trinn

Hvordan velge en henna pulver. Få de ferskeste pulver mulig.
Hvordan velge en henna pulver. Få de ferskeste pulver mulig.
 1. 1
  Få de ferskeste pulver mulig. Sjekk datoen, er henna best innen et par måneder hvis det ikke har blitt holdt kaldt. Mest butikken henna sitter på hyllene i lengre perioder. Hvis det er blitt oppbevart i et kaldt område, som en fryser, og holdes unna lys, kan henna holde potent i årevis. Mange online forhandlere som også er henna kunstnere holde henna på kjølelager, spør før du kjøper.
 2. 2
  Tenk farge. Mens alle henna flekker en rødbrun farge, gjør ulike regioner produsere små forskjeller. Afrikanske hennas er ofte stringier, noe som bidrar til å lage fine linjer. Marokkanske og jemenittiske hennas er kjent for stringiness deres. Mange sier afrikanske henna er varm rød, er persisk henna dypere rød, og indisk henna er brunrøde. Disse små fargevariasjoner er ikke satt i stein, og er vanligvis ikke engang merkbar. Vanligvis fargevariasjoner avhenge av kroppens kjemi ikke på den type henna anvendes.
 3. 3
  Lær deg å gjenkjenne høy kvalitet henna. Høy kvalitet henna er en lys grønn og siktet flere ganger. Billigere hennas trenger mer sikting som du kan vanligvis fortelle fra å sammenligne med andre bedre siktet hennas, eller annet de kan tette applikatorer.
 4. 4
  Beware henna som er lys grønn. Henna er naturlig lys-grønn, og blekner til lys brun som den mister potensen. Selskaper vil bruke grønt fargestoff for å gjøre henna virke friskere.
 5. 5
  Se deg rundt. Mens India eksporterer mest henna, er det ofte ikke det beste. Noen av de beste henna kommer fra Pakistan og Marokko, og enkelte land med utrolig henna, som Oman, ikke eksportere i det hele tatt. Hvis du reiser, eller har en globus traver venn, få litt henna sendt tilbake til hjemlandet.

Tips

 • Kjøp henna fra nettforhandlere som også er henna kunstnere, de bruker sin egen henna og kan garantere kvaliteten.
 • Selv om håret ditt, bør du bruke kroppskunst kvalitet henna. Hair kvalitet inneholder mindre fargestoff, og du kan ende opp med mer oransje enn rød i håret.
 • Se etter friskhet og farge.
 • Trevlet henna trenger mindre sukker eller honning, bør jevnere hennas ha mer.
 • Prøv flere typer å finne hva du liker best.

Advarsler

 • Ikke kjøp lyse grønt henna, vil fargestoffet ikke skade huden din, men du kan ikke fortelle kvaliteten.
 • Aldri kjøpe "svart" henna, eller noe med tilsatt ingredienser. Svart henna inneholder ofte PPD, som er et farlig kjemikalie som kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner.
 • Ekte henna er alltid rød / rødbrun. Blond eller fargeløs henna er vanligvis Cassia eller rabarbra rot, er svart henna vanligvis indigo, eller henna med PPD lagt.