Wkano

Hvordan visuelt imitere en navle piercing uten faktisk piercing

Dette er en guide til hvordan å skape utseendet av en navle piercing med ikke-piercing kroppen smykker, og også, om hvordan å gjøre ikke-piercing kroppen smykker. Denne informasjonen er nyttig for ungdom som har foreldre vil ikke la dem få en ekte piercing, for mennesker (i alle aldre) som ikke alltid vil ha en piercing, og for folk som har en lav smerte toleranse.

Trinn

Hvordan visuelt imitere en navle piercing uten faktisk piercing. Bruk falske øyevipper lim for liming smykkene på huden din.
Hvordan visuelt imitere en navle piercing uten faktisk piercing. Bruk falske øyevipper lim for liming smykkene på huden din.
 1. 1
  Bruk falske øyevipper lim for liming smykkene på huden din. Det er skånsom, men effektiv, og det er ment å jobbe med huden.
 2. 2
  Bruk små tre-dimensjonale (3-d) "perle" klistremerker eller små båter perler for den øverste delen av en navle ring (den delen som er plassert rett over navlen). Lag en metallisk klistremerke ved å stikke en Dazzle Tape (også kalt Dazzle Dot eller glitre Tape) klistremerke over en 3-D klistremerke. Skjær små åpninger rundt "Dazzle" klistremerke for å bedre vikle den rundt 3-D klistremerke.
 3. 3
  Lag en lys, plastaktig stud navle juvel. Bruk en liten 3-D klistremerke for øverste delen av smykke, og en noe større en for den nederste delen (som går inn i navlen). Bruk neglelakk eller håndverket maling (og en liten, smal pensel) til å male klistremerker. Bruk fjerne neglelakk å belegge klistremerker hvis håndverket maling du bruker er matt. Dette skaper en attraktiv plast-y virkning. Male litt design (f.eks stjerne, hjerte, striper, prikker, dyr print, etc.) på større klistremerke. Bruk glow-in-the-dark neglelakk for å skape en glød-in-the-dark-effekt. Male et par strøk med det på de to klistremerker for best effekt, dette er flott på skumle bilder som hodeskaller (stud eller dangly) og på neon-farget smykker.
 4. 4
  Lag en sølv (eller gull) og perle stud navle juvel. Lag en liten metallisk klistremerke for øverste delen av juvelen (se trinn 2 for hvordan du gjør dette). Bruk en medium størrelse (eller stor) håndverk perle eller 3-D metallic klistremerke å lime inn navlen. Unngå altfor store steiner (f.eks 10 mm.), Med mindre du er en magedanser.:-). Også prøve delikate, grasiøs krystall design tape for den nederste delen av juvel.
 5. 5
  Lag en dangly navle juvel. Bruk Dazzle Tape, eller 3-D klistremerker og perler eller perler. Bruk sølv, gull eller sort tråd for dingler, eller til og med bruke gjennomsiktig tråd for en trompe l'oeil, flytende effekt. Skjær smallish sytråd (f.eks 2 inches lang), og hold den ene enden av tråden mellom to Dazzle klistremerker (eller en 3-D klistremerke og et Dazzle Dot). Hold deg edelstener og klistremerker mot den andre enden av tråden med Scotch tape eller en Dazzle klistremerke. Gjør juvelen så lenge eller kort som du ønsker (men det bør ikke være lenger enn 1,5-2 inches!). Form tråden i en løkke form til å henge en perle (eller perler) på den. Bruk en liten metallisk klistremerke eller en liten perle for øverste delen av juvelen (rett over navlen). Lag en dingle juvel med to eller tre tråder, om du vil.
 6. 6
  Gjør en topp dingle navle juvel av liming dangly juvelen like over navlen i stedet for inni den.
 7. 7
  Lag en logo navle juvel. Denne juvelen er mye som plast-aktig stud navle juvel, men den nederste delen (som går i navlen) er litt større og har et ord eller bilde i den. Bildet er ofte av noe som er populært i vår kultur, for eksempel en kjendis, tegneseriefigur, eller symbol (f.eks kinesisk skriving, Zodiac symbol), "Finn bilder på Internett (si, på en grafikk eller bilder Web site som ). Velg den (på websiden) med musen, og høyreklikk på det. Velg "Kopier"-kommandoen, og åpne et tekstbehandlingsprogram på datamaskinen. Høyreklikk i det hvite området og velge kommandoen "Lim inn", slik at bildet vises. Formater bilde ved å gjøre det lille (si, 0,5 inches med 0,5 inches), og skrive den ut på papir. Klipp den ut og skjær den i en sirkel form, og stikke den inn på baksiden av en. større 3-D klistremerke Coat med 2-3 - strøk med klar polish.
 8. 8
  Bruk håndverket ledning til å gjøre en dangly lysekrone juvel. Gjør det på en måte som ligner på en dangly magen juvel, men bruke ledning for å gjøre en dangly, swirly hjerte eller sirkel som skal henge tråden og små perler.
 9. 9
  Bruk håndverket ledningen for å lage en løkke navle smykke eller en hestesko ring. Forme wire i en liten sirkel (for å gjøre loop). Twist gjenværende kabelen rundt loop for å forsegle, og klipp av resten av wire. Legg liten perle eller anheng, og hold deg på med en Dazzle Dot klistremerke. Forme en kort bit av ledningen inn i en rund U form for en hestesko ring, og legge til små perler eller 3-D klistremerker til hver ende. Sikre disse to typene juvel med en Dazzle prikk, halvert til å være mindre, og hold rett over navlen.
 10. 10
  Lag en navle juvel som er som en liten snø kloden. Bruk et lite, gjennomsiktig no-slip stopper som er kuppelformet. (Disse "propper" er disse elementene folk legger på innsiden av, sier skapdører slik at dørene ikke smelle noisily). Bruk en liten, slank børste å male små former (f.eks stjerner) på baksiden av stopperen. Male litt glitter maling på baksiden tilbake> av stopperen. Kontroller at glitter maling er "klar med glitter" snill, ikke den ugjennomsiktig slag. Stikke noe gjennomsiktig og klebrig (f.eks Scotch tape) på det bak stopperen (etter at malingen har tørket). Dette vil "forsegle" juvelen. Sett denne juvelen i navlen din, ikke over det.

Tips

 • Gå inn på kroppen smykker webområder for å få ideer til navlesmykket. Sjekk også ut gullsmedbutikker i person, mange smykker butikker selger navle smykker, og det du ser vil også gi deg ideer om hvordan å sette sammen en navle juvel.
 • For logoen navle juvel, kan bildet ditt være alt fra søte, som en Disney tegneseriefigur eller en Sesame Street karakter, til "mørkere" som et spøkelse eller hard rock star. Likevel, det er bedre å unngå vulgære bilder. For et ord logoen (som du også kan gjøre på), bruke et ord eller en frase som passer deg (for eksempel "Mall Chick" hvis du liker shopping eller "Spaced Out" hvis du dagdrømmer mye). I dette tilfellet er det også best å unngå vulgære eller ytterst ubehagelig ord og uttrykk. Du kan finne små logobilder på nettstedene, www.funkytownmall.com og, som alle er kroppen smykker nettsteder.

Ting du trenger

 • Dazzle dot klistremerker (også kalt Dazzle tape og glitre tape) er svært viktig, spesielt i sølv og gull. Disse kan finnes på de fleste Wal-Mart Stores.
 • 3-D klistremerker (ofte laget av et firma som heter Symantec). Disse kan ofte bli funnet på dollar butikker, røverkjøp butikker og håndverket forsyne butikkene.
 • Craft perler og metalliske 3-D klistremerker, som kan finnes på Wal-mart, håndverks butikker, stoff butikker, kunst og hobby forsyne butikkene, etc..
 • Crystal design tape (f.eks Mark Richards Enterprises, øk.). Disse kan bli funnet på kunst / håndverk forsyne butikker og dollar (eller kjøp) butikker.
 • Metallic, svart og gjennomsiktig tråd. Dette finner du på Wal-mart og stoff butikker.
 • Perler og håndverket wire, som kan også bli funnet på Wal-Mart, og håndverks butikker.
 • Hobbymaling og neglelakk. Craft maling kan bli funnet på Wal-mart eller kunst / håndverk forsyne butikkene. Neglelakk kan bli funnet på narkotika butikker og Wal-Mart (gløden-in-the-dark slag er ofte funnet på Wal-mart under Halloween sesongen).
 • Liten, slank børste. Dette finner du på kunst forsyne butikker og i nail art kits (som kan finnes i narkotika butikker og Wal-Mart).
 • Litt små, gjennomsiktige, kuppel-formet no-slip stoppers. Disse kan bli funnet hjemme forbedring og hjem renovering butikker.
 • Imagination