Wkano

Hvordan forstå en utro kjæreste

Det finnes måter å skille mellom en kvinne som vil gjøre det igjen og en kvinne som er virkelig lei! Først må du bestemme om du virkelig kan ta henne tilbake.

Trinn

Hvordan forstå en utro kjæreste. Tenk over hvordan du fant ut om juks.
Hvordan forstå en utro kjæreste. Tenk over hvordan du fant ut om juks.
 1. 1
  Tenk over hvordan du fant ut om juks. Hvis hun konfronterer deg ærlig innen en måned etter loven da lytte til henne, ingen tvil om at hun skal ha blitt vurderer å fortelle deg for en stund og hennes realisering av hennes kjærlighet til deg kan ha utsatt henne tilståelse. Hvis du har funnet ut gjennom noen andre deretter konfrontere henne... men husk uansett hvor mye hun forteller deg at hun skulle fortelle deg, kan hun bli liggende. Alltid vurdere påliteligheten av den personen som fortalte deg at hun jukset som de har har en baktanke.
 2. 2
  Dersom en betydelig mengde tid har gått siden hendelsen da veie opp hva som har blitt bygget siden med det du ville miste.
 3. 3
  Husk at det er en stor forskjell mellom en gang feil og en langsiktig affære.
 4. 4
  Alkohol under loven av juks bør ikke brukes som en unnskyldning, men du bør også tenke på at kjæresten din kanskje ikke har tenkt klart.
 5. 5
  Din kjæreste kan gråte som et tegn på anger og / eller anger. Det er den fornyede engasjement mot forholdet som bør saken, ikke tårene.
 6. 6
  Sørg for at du vet alt. Når du spør henne spørsmål om det ser henne rett i øynene og se om hun ser tilbake inn i din.
 7. 7
  Lytt til hennes venner med mindre de allerede visste om hendelsen, i så fall ikke de kan gi deg nyttige råd og kan prøve å klandre deg, forårsaker uønsket "drama". Ellers er det de som kjenner henne best, hvis de er like sjokkert som du er da dette viser at hun ikke har gjort dette før, og det kan meget vel være en one-off ærlig feil.
 8. 8
  Spør henne hvordan forholdet vil endre seg til det bedre hvis du velger å fornye ditt forhold.
 9. 9
  Fastslå årsaken til juks henne. Hva var galt med ditt forhold i første omgang? Ikke forsøk å komme tilbake hvis du ikke kan akseptere at ting ikke var perfekt før.
 10. 10
  Tenk på ting som hun pleide å gjøre som for eksempel ferie med jentene, ville du stole på henne å gjøre dette hvis du skulle gjenforenes? Sannsynligvis ikke, i hvert fall for en stund. Forklare dette nøye til henne og berolige henne at over tid din tillit til henne kan trolig bygges om, men det vil ta engasjement fra dere begge.
 11. 11
  Sett deg ned en skrive opp et sett av ting som skal gjøres og regler aldri å bli brutt. Reglene gjelder for deg, så vel som hennes. Gå over disse reglene sammen og forplikte seg til å oppfylle dem sammen. Hvis du har plukket godt og hun er enig da denne fysiske listen vil hjelpe i de følgende månedene.
 12. 12
  Det kan hjelpe å fjerne dere fra folk og situasjoner som førte til juks henne. Finn nye ting å glede seg sammen i stedet.
 13. 13
  Ettersom tiden går bildene vil minne deg eller pop i hodet ditt, er det best å gå videre raskt ved å bli opptatt. Ikke start en kamp, ​​oppnår det ingenting.
 14. 14
  Husk at du ikke er den eneste som går gjennom dette, faktisk vil du komme til å oppdage at mange av dine venner eller familie har blitt rammet av juks. Ta råd og lytte nøye til jenta, men til syvende og sist du trenger å gjøre det du føler er best for deg selv.
 15. 15
  Tenk også på at hvis du leser dette, kan noe av det være nyttig og noe av det kan det ikke.
 16. 16
  Hei, hvis alt annet svikter, er det nok fisk i havet.

Tips

 • Spør mange spørsmål og skrive notater ned på et stykke papir som skiller de gode og de dårlige. Se på stykke papir hver dag. Hvis sinne og smerte synes å gå bort eller temme så det er håp for forholdet, hvis det forblir den samme, så kanskje det er best å gå bort.

Advarsler

 • Vær veldig forsiktig med tilgivende. Etter et år eller så for å tilgi og la ting lysbildet du vil innse at du har vært å sette opp med mye mer enn du noen gang skal ha.
 • Tenk å få en AIDS eller andre STD test.
 • De fleste jenter er lett fristet til å jukse mer enn gutter fordi de begynner å se på andre gutter og andre gutta ser på dem og begynne å snakke med dem. Så ikke starte slåsskamper når dette skjer. Du vil bli belastet med grov vold.
 • Vurder om du faktisk kan fortsette i forholdet uansett om hun vil gjøre det igjen eller ikke.
 • Vurder om du har noe å jobbe med i forhold som kan ha ført til juks henne.
 • Ikke slå og / eller drepe henne og / eller den andre fyren hun er med for juks. Du vil bli arrestert for det.
 • Ikke kall henne en "ludder", "hore", "tramp", eller noe nedsettende bare fordi hun var utro mot deg, det betyr ikke nødvendigvis at hun er noen av de tingene. Calling navn vil ikke hjelpe deg og vil bare skade henne også.
 • Hvis hun innrømmer at hun var sammen med en eller flere gutter, ikke noen gang bli fornærmende, lære å tilgi.
 • Ikke fortell henne hva du skal ha, hvem du skal snakke med, hvor hun skal gå, og hvordan hun skal oppføre seg.