Wkano

Hvordan håndtere en utro partner

Mange folk ikke forstår innholdet i juks i et forhold. Selv om det kan være to sider til historien, er utroskap ikke akseptabelt, og er følelsesmessig skadelig for den andre ektefellen.

Den som jukser ikke passer lett inn i en enkelt form. Det er de som vil jukse en gang, føler dårlig om det, og aldri gjenta sine feil. Noen vil fortsette juks mønster igjen og igjen før de er fanget. Andre gjør en livsstil ut for å være utro. Hvis du har behov for å vite akkurat hvordan de skal håndtere en utro partner, må du først bestemme hvor sannsynlig det er at de vil gjenta samme atferd over igjen. Da må du tenke på om du stoler på dem nok til å ta deres ord for det, når de sier de er "beklager". Du må jobbe hardt for å bygge tillit som har blitt skadet

Trinn

Hvordan håndtere en utro partner. Vurdere oppriktigheten til personen som forrådte deg når de ber om forsoning.
Hvordan håndtere en utro partner. Vurdere oppriktigheten til personen som forrådte deg når de ber om forsoning.
 1. 1
  Vurdere oppriktigheten til personen som forrådte deg når de ber om forsoning. Du kan ikke gå til dem, de må komme til deg. Når de gjør det, må du være sikker på at det ikke vil skje igjen. Med mindre du vet partneren din veldig godt og kan stå for sine handlinger, vil du sannsynligvis ikke være i stand til å berolige deg selv at det var en engangs hendelse. Hvis du kan komme forbi alt dette, flytte søkelyset på deg selv.
 2. 2
  Forsikre deg om at du kan leve med kunnskap om partnerens svik i forholdet ditt før du går videre. Ingen forventer at du skal glemme, men du må være villig til. Ellers kan forholdet bli til en ond sirkel av mistillit, hevn og uuttalt hat. Hvis du sier at du vil tilgi, må du mener det. Likevel, før du gjør det, sørg for at partneren din forstår hva slags irreversible skader de har begått.
 3. 3
  Begynn bøtte forholdet. Det er som å gå tilbake til utgangspunktet. Du må være sikker på forholdene som kan ha forårsaket eller tillatt for svik er utryddet fra forholdet. For eksempel har den personen som din partner jukset med å være ute av bildet. Ingen vennskap, ingen en gang i blant sammenkomster - ingen kontakt overhodet.
 4. 4
  Grave dypere. Bortsett fra å stirre på Internet porno eller får den sju år klø for grønnere gress i naboens hage, har roten årsaken til problemet å bli oppdaget, diskutert og håndtert. Ting mellom deg og partneren din vil aldri bli den samme igjen, men med litt arbeid, kan det fortsatt være bra. Du må finne en felles plattform, styrke den kjærlighet som forblir og støtte hverandre på alle mulige måter.

Tips

 • Det er lett å tro at den som jukser, jukser seg mer enn noen andre ved å miste muligheten til å nyte en meningsfull sammenheng. Men mange bedragere forlate ødelagte liv i sitt kjølvann. Enten det er uskyldige barn som ender opp i et ødelagt hjem eller en tidligere partner som er igjen følelsesmessig ødelagt. Noen andre betaler alltid for hva en juksemaker gjør.
 • Hvis du føler selv at du virkelig elsker noen, vet at du er i fare. Så gjør lite rom for skuffelse, for å unngå drap og selvmord.
 • Hvis partneren din har en historie med utro mot deg, og du mistenker sin "anger" er ikke ekte, ikke barn selv. De svært sannsynlig ha liten respekt for deg, og vil sannsynligvis fortsette sine handlinger når de ikke forventer å bli fanget.
 • Den best-case scenario for alle typer forsoning mellom to personer når man har jukset det situasjoner der cheater innrømmer til det. Folk som bekjenner uten å ha blitt fanget eller mistenkt er usannsynlig å gjenta sine feil. Det kan ta litt av prodding å finne årsaken for sin utroskap, men i de fleste tilfeller er det fordi de var helt frustrert med livet sitt.

Advarsler

 • Det verst tenkelige scenario for forsoning involverer folk som jukser for egoistiske grunner. Selv om de kan rettferdiggjøre sine handlinger med psychobabble, vil sedvanlig cheaters følelsesmessig ødelegge mange partnere. De bryter familier fra hverandre og går gjennom mange andre sammenhenger før stoppe eller rett og slett tom for damp. Dette er mareritt partnere som alle bør prøve å gjenkjenne og ta ekstra forsiktighet for å unngå. Dessverre, de også en tendens til å være svært effektiv på bedrag og vises veldig ønskelig. Ikke overraskende, disse menneskene er de vanskeligste å gå bort fra.