Wkano

Hvordan vite om din venninne / kjæreste er utro mot deg

Fusk er alltid worst case scenario i forhold. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal legge merke til en utro mann / jente, om han / hun er din egen eller noen andres partner.

Trinn

Hvordan vite om din venninne / kjæreste er utro mot deg. Se tilbake på forholdet.
Hvordan vite om din venninne / kjæreste er utro mot deg. Se tilbake på forholdet.
 1. 1
  Se tilbake på forholdet. Ting har endret seg i det siste?
 2. 2
  Sjekk ut om partneren din er plutselig går ut. Lov lagt tilbake og later ikke til å mistenke noe. Neste dag eller morgen prøve å handle litt romantisk, ikke si noe om en annen person du kanskje tror. Du vil at partneren skal ha dårlig samvittighet om han eller hun gjør noe dumt.
 3. 3
  Ta oppmerksom hvis personen du er med oppfører seg rart eller er plutselig sjalu på alt og alle, er noe definitivt skjer. (Dette er for det meste referert til menn, men husk alle er forskjellige.)
 4. 4
  Ta oppmerksom hvis partneren din foreslår du utro mot ham / henne og du ikke er, så er det mest sannsynlig betyr at han / hun er. Men det er alltid en mulighet for dette kan bare være sjalusi. Men hvis du ikke er i samspill med det motsatte kjønn mer enn vanlig, er sjalusi ikke tilfelle. (OFC hvis du er homofil du må tenke på at du er mer med samme kjønn, og hvis du er bifil du trenger å se mer på det faktum hvis du er mer med en eksakt person og / eller alle av de ovennevnte.)
 5. 5
  Finne ut sikkert. Du trenger informasjon, du kan ikke bare hoppe til konklusjoner. OFC tall og datoer på papirlapper er bevis, men de er ikke nok. Prøv å snike i spørsmål som kanskje ikke virker mistenkelig i dagligdagse samtaler, men som vil gi deg et navn eller info du kanskje ikke har vært klar over. Gjør dette når du tror at din partner har la vakt ned.
 6. 6
  Vit at du er i faresonen. Husk at å anklage noen for juks er seriøs business. Du kan ende opp med å bryte opp med en virkelig oppriktig person.
 7. 7
  Hvis for noe grunn til at han / hun innrømmer å ha vært utro, la ham / henne gå. Det er ikke bra å gå ut med en person som fusker. Hvordan du avtale med den personen etter å finne ut er din egen virksomhet. Det viktigste å huske er å ikke tilgi den personen for deres alvorlig feil. Hvis du ikke var nok denne gangen du vil aldri være. Men ikke prøv å gjøre at personen sjalu det er det samme som å senke deg selv til denne personens nivå.
 8. 8
  Husk at du kan se det med egne øyne. Det eneste positive her er at du nå er definitivt sikker på om situasjonen. I så fall bør du håndtere situasjonen direkte. Ikke løp bort for noen grunner. Se personen rett i øynene, men ikke miste besinnelsen eller begynne å slåss. Deretter forlate eller om det er din plass, kaste dem ut i en språkbruk.
 9. 9
  Ikke noen gang gå tilbake til en juksemaker, og prøver ikke å koble deg til en tidligere juksemaker. Dette vil bare gjøre livet vanskelig. Når en juksemaker alltid en juksemaker! Selv om dette er ikke alltid tilfelle, og noen mennesker kan innse at juks på en hyggelig fyr / jente er galt, og sier de vil aldri gjøre det igjen og være oppriktige når de sier det! Ikke gjør tøffe beslutninger.

Tips

 • Unngå juksere. Hvis fyren eller jenta du er sammen med, har vært utro før, vil de mest sannsynlig gjøre det igjen. Tenker du er for spesiell vil alltid få deg i trøbbel.
 • Prøv alltid å sette deg i din partners sko. Det kan være grunner for juks eller bare plutselig endring i livsstil.
 • Tenk tilbake til din partners historie i forhold. gjorde de jukse på noen før deg? Hvis så ikke gå ut med dem.
 • Hvis du har følt endringer i din partner som du ikke liker, bør du sjekke inn i dem.
 • Ikke gi din partner plass til å jukse er en effektiv måte å frustrere din partner. Det kan gjøre at personen sint, men minst du få sannheten ut. (Vær forsiktig med å bruke dette).
 • Hvis partneren din er utro og sikker om det, ta deg god tid og se om han eller hun er verdt å være i livet ditt hvis ikke så la dem gå.
 • Nye parfymer og merker er klassiske måter å finne ut om du partner har en ny person i livet sitt.

Advarsler

 • Når du ønsker å finne ut være forsiktig. Du kan bare skade en perfekt godt forhold.
 • Ofte cheater legger skylden på deg, husk at selv om det betyr bare mangel på oppmerksomhet eller sjalusi juks er fortsatt verre. Ikke ta skylden til hjertet.
 • The cheater vil plutselig endre sine handlinger, atferd og beslutninger når det kommer til deg.
 • Husk at hvis du får mistenkelig av partneren din, tror at hvis partneren din begynner plutselig spør du ville være mistenksom også.